- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
Black Wings,щом косата ти е мазна/склонна към омазняване е задължително да не ползваш само тривитаминол защото ще ти омазни косата.Трябва да добавиш и някаква изсушаваща съставка(алкохол,жълтък/ци,мед,кисело мляко...).Гледай тривитаминола и изсушаващите съставки да са горе.долу 1:1.
Rai4eto,може ли снимка "преди" и "след"?
Здр! Днес си взех и от утре ще започвам.. Имам няколко въпросчета.. Когато започна с маските това да означава ли да спра с изправянето на косата? Къде да държа шишенцето с тривитаминола ? Как е по - добре да съчетавам тривитаминол с хининова вода примерно или с някакви други продукти..?!? Мерси предварително!![]()
Love Ickooo
със този прочут тривитаминол има мн маски, най-известната е обаче овчата, която на мен лично не ми допада, поради факта, че включва мас и газ. Постарах се и намерих тази рецепта:
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
маже се цялата коса с получената смес,преспива се и на другия ден се измива.Било толкова мощно,че не трябва да се ползва често.
казват,че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца,косата може да порастне с 10 см.!
P.S: рецептата е copy и paste oт форум (там мн е хвалиха)!!!
Computers are not intelligent. They only think they are!
Мерси! Ама това на колко време се прави?Първоначално написано от maggy_m
Love Ickooo
Същност незнам аз ще си го правя веднъж в седмицата, както овчата маска и след два месеца ще спра. Почивка един м. и пак.![]()
може ли кум това да се прибавя кисело мляко,мед и други не6та за изсошаване???!!!!!11Първоначално написано от maggy_m
![]()
![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Аз лично не ти препоръчвам.. Може би водката исушава от части, но главната й цел е да отвори самите пори по главата, защото мазнината ги запушва..Първоначално написано от nia _ivanova
![]()
Love Ickooo
не разбрах колко време се седи? ''преспива се и на другия ден се измива''? в какъв смисал се пресипва?? и чак на другия ден ли се измива?? сорри ама не схванахПървоначално написано от maggy_m
![]()
![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Значи може да се добавя кавото пожелаеш (от тези продъкти като кицело мляко газ,мас каквито се използват за маски)
Водката не толкова за исушаване колкото за измиване тривитаминола, понеже е нещо като олио и по трудно се маха.
Седиш цяла нощ за по добър ефект, и като се събудиш си взимаш душ.
super si!!Първоначално написано от maggy_m
thx
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Мисля и аз да пробвам...про4етох вси4ки страници с темата...и се навих...![]()
Водката е и за изсушаване защото тримитаминола е мазени ще сплеска косата.
С тая мазнотия не знам как ще вие комфортно да спите цяла нощ.1-2 часа са достатъчни.
Я дайте снимки преди и след използването..
Love Ickooo
Е*ати претенциите дет са повечето тук. Ко са чудите ве? Аз още сега отивам до ветеринарната аптека. Айде.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
мн ясно. Вчера си развързах косата и една приятелка ме гледа и ми казва ''Леле колко мн ти е пораснала косата!!!Първоначално написано от Crazy`Witch
![]()
Я пак ми каци с кво се мажеше? ''
![]()
![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
хмм..днес си взех това нещу...
да питам... може ли само с него да се мажа или е задължително да си правя тая гадна маска с газ и маз ли кфо беше непомня ве4е... ;d ...
и ако може както са искали по-горе...снимка на косата преди и сега на моми4е,което е ползвало чудото.....
аз имам проблем с косата много е суха, имам пърхот и т.н. преди много не обръщах внимание на тва щото се пак съм момче нема да зема да се мажа с такова мислех го за тъпо но ще взема да пробвам и мисля да си направя така:
1 с.л. Тривитаминол
1 с.л. кисело мляко
1 с.л. зехтин
1 с.л. маслиново масло
1 с.л. масло от жожоба
1 с.л масло от пшеничен зародиш
1 с.л. лимонов сок
1 с.л алкохол
2 часа с маската после отмивам с шампоан и балсам.
1 път в седмицата или повече
Ако ми помогне или навреди ще пиша.
Кво става всички казват, че има резултат качете и снимки да видим де!!! ПЛС..![]()
Love Ickooo
Едно ъпче и ади де помолих за снимкикачете по една снимчица
![]()
Love Ickooo
Ама треа ли да правя цялата тая маска :2-3 капки газ;2с.л.тривитаминол:незна си колко оцет,мас,ракия...не може ли просто да се мажа с тривитаминола?ПЛС КАЖЕТЕ МИИИИИИИИ,ПЛСС!!!!!!!!!
бе и аз това питах..още чакам отговор...Първоначално написано от adizitk1
АЙДЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...КАЖЕТЕ ВЕ4Е...АПФФФ
Emi az ve4e se maja okolo mesec s tva oba4e me murzi da si praa maskata i ne q prava ... sedq 2 4asa predi kupane .., 4estno kazano ima dosta golqm efekt !
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Не живея в България но се потрудих да си го намеря и го открих в един ветеринарски магазин под името АД3Е...тъ въпроса ми е в какви пропорции са витамините върху вашите опаковки...за да видя дали са съвместими и в какво количество да използвам тривитаминола??!![]()
исля,че може. Аз така се мажех преди,но косата ми се омазняваше и реших да пробвам с маската щото има изсушаващи съставки.. и ефекта е суперПървоначално написано от ELiTyYy
изглежда досадно и губене на време,но е мн лесно и се мажеш за 15 мин и посла си вършиш някаква работа в къщи..и то ето 2 часа минали и се къпеш
За снимки нямам сорри мн. Но може и само тривитаминол,но като се намажете слагаите и не6то на главата (плик,шапка, вестник и т.н.)
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in