- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
Спокойно го изпозлвай.И на моя пише АДЗЕ.Това му е другото име.Първоначално написано от 1410
КОлкото до другите въпроси не го правете само с тривитаминол,нищо не вършите.Витамините са мастно разтворими!!Може да не слгате мас и газ ,но сложете нещо друго.. масла на икаров,кисело мляко,жълтък,оцет.избор голям
Мн мс за инфото.Мисля да си слагам само тривитаминол,щот не жинаги имам време и всичките продукти под ръка.![]()
какво може да се сложи в него????преди про4етох цялата тема,но сега не ми се 4ете отново вси4ко...Първоначално написано от Kisses{P}
Вие сте луди бе, това не се прави от самата овца, нито пък е било върху нея, че да ви е гнус.Сами можете да се сетите защо се прилага върху тях - вълната е изключително ценна суровина, а всеки производител се грижи за качеството на суровината, нали така?
![]()
Навих се!!! Обаче колкото и да четох във почти всички маски има газ и мас ,а аз не искам ... :/
Може ли примерно да си правя маска със :
2 с.л. тривитаминол
1 с.л. мед
1 с.л. хининова вода
^ може ли само със тези ?
Ииитрябва ли да спра да си изправям косата ?
@ _siNNer_
Аз преди малко четох във форумите на БГ Мама, препоръчвам ти да прибавиш, ако не е мас, зехтин или бадемово масло! За хининовата вода не знам дали може да се съчетае, аз лично си я слагам отделно след къпането..А на друго място (ето линк - цък) четох, че не трябва да се прекалява с AD3E, защото даже имало и обратен ефект.. Аз реших да опитам с 1 лъжица, в БГ Мама пишат 2, както искаш опитай, но повече - не. Достатъчни са 1 или 2. Айде успех.
P.S. Ето я и темата в БГ Мама: кликни. Обяснено е всичко подробно - дадени са варианти за маска с допълнителни продукти, пише, че можеш да я редуваш с готова маска, и пише за самия продукт, както и за други.
боже аз ако го пробвам туй косата ми ще стане кат грива на лъвиначе и аз съм чувала че има голям ефект от това така че го пробвайте.няма да съжелявате
![]()
Йее темата се възроди![]()
Аз иначе още не съм си го купила това чудо , знам само един магазин в Бургас в който може да го има но като ходя там все е затворено. някой от Бургас има ли който да ми каже от къде мога да си го купя?![]()
Добре,а има ли "тайна" за неомазняване на косата?Че моята през ден вече става отврат-мирише на пор и като слама и е мазна също! То вече ми писна да се подстригвам
![]()
ами да ви попитам нещо
бях чела че това нещо трябва да седи в хладилник.задължително ли е?
Квото и да е никой не може да ме убеди да си сложа такива глупости за ОВЦЕ на главата![]()
![]()
Желателно е. Това е мастен витамин.Първоначално написано от cinderellaa
И също го дръж далече от пряка светлина!
Където отидеш да го купуваш, би трябвало да ти обяснят!
Първоначално написано от enola
Аз също така говорих.Ужасно много искам пъ-дълга коса
От около половин година се занимавам с хининова вода и стимулант на Икаров-да ефект определено има.В началото и аз се смеех на идеата за тривитаминола-но в крайна сметка това са просто витамини.ефекта при тривитаминола е най-видим между 3те продукта.определено съм най-доволна от него
LovePoisoned мерси за отговора![]()
само във ветеринарна аптека ли може да се намери![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
даааПървоначално написано от SeXy-AdrenaLinka
![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Сега говорих с ветеринарен лекар.
Казаха ми,че помага (на някои повече,на някои по-малко). Ефектът за окосмяване на други места в възможен,само ако се инжектира.Когато се втрива няма опасност.Утре ще говорим повече и ще ми кажат и други маски,които имат ефект.
![]()
ЗА ВСИЧКИ, КОЙТО НЕ ИМ СЕ ЧЕТАТ МИНАЛИТЕ ПОСТОВЕ : ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКАистината е, че тривитаминола е адски добро средтсво! Аз отдавна бях чула за него и все се каня да си го купя
Няма да сбъркате !
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Някой пробвал ли е маслата на ИКАРОВ за коса? резултати?
Probvala sum masloto na Ikarov..opredeleno ima efekt,no Trivitaminola e mn po-dobur!!Polzvam go ot mesec i ne6to i ima efekt!Edinstveniq problem e 4e po4na mn po-burzo da mi se omaznqva kosata!
И аз съм пробвала маслата на Икаров.Като състав са хубави много даже.Ползвам ги от около 6 месеца+тривитаминола.Няма видим ефект.Но може би е косата ми е станала по-здрава и расте по-бързо.По не би трябвало такъв да е ефектът.Иначе като ви се омазнява косата значи не слагате изсушаващи съставки.И е по-добре да се ползвате Тривитаминола в комбинация с нещо друго не чист.
Мерси за информациятаайде ще пробвам и да видим какво ще стане
взех от бадемовото и го пробвах, ама нормално ли е да отиде половин шишенце за един път?
косата ми е много гъста и на една педя от кръста
Eми щом ти е такава косата-нормално.Може да си вземеш и други масла да си ги смесваш че да не отиват на един път.А и налистовката на Икаров си пише че маслата по-добре се усвояват когато са смесени.Първоначално написано от the_hottie