.
Отговор в тема
Страница 13 от 24 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 576
    Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от 1410
    Не живея в България но се потрудих да си го намеря и го открих в един ветеринарски магазин под името АД3Е...тъ въпроса ми е в какви пропорции са витамините върху вашите опаковки...за да видя дали са съвместими и в какво количество да използвам тривитаминола??!
    Спокойно го изпозлвай.И на моя пише АДЗЕ.Това му е другото име.

КОлкото до другите въпроси не го правете само с тривитаминол,нищо не вършите.Витамините са мастно разтворими!!Може да не слгате мас и газ ,но сложете нещо друго.. масла на икаров,кисело мляко,жълтък,оцет.избор голям
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мн мс за инфото.Мисля да си слагам само тривитаминол,щот не жинаги имам време и всичките продукти под ръка.

Супер фен
    Град
    Еми нищо не правиш само с тривитаминола,но твоя си работа не е нужно да слагаш всички продукти,а и не виждам колко повече време ще ти отнеме

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Еми нищо не правиш само с тривитаминола,но твоя си работа не е нужно да слагаш всички продукти,а и не виждам колко повече време ще ти отнеме
    какво може да се сложи в него????преди про4етох цялата тема,но сега не ми се 4ете отново вси4ко...

Супер фен
    Град
    на 17та страница съм го написала.няма да го копирам защото е дълго.

Вие сте луди бе, това не се прави от самата овца, нито пък е било върху нея, че да ви е гнус. Сами можете да се сетите защо се прилага върху тях - вълната е изключително ценна суровина, а всеки производител се грижи за качеството на суровината, нали така?

Навих се!!! Обаче колкото и да четох във почти всички маски има газ и мас ,а аз не искам ... :/

Може ли примерно да си правя маска със :

2 с.л. тривитаминол
    1 с.л. мед
    1 с.л. хининова вода

^ може ли само със тези ?

Ииитрябва ли да спра да си изправям косата ?

@ _siNNer_

Аз преди малко четох във форумите на БГ Мама, препоръчвам ти да прибавиш, ако не е мас, зехтин или бадемово масло! За хининовата вода не знам дали може да се съчетае, аз лично си я слагам отделно след къпането.. А на друго място (ето линк - цък) четох, че не трябва да се прекалява с AD3E, защото даже имало и обратен ефект.. Аз реших да опитам с 1 лъжица, в БГ Мама пишат 2, както искаш опитай, но повече - не. Достатъчни са 1 или 2. Айде успех.

P.S. Ето я и темата в БГ Мама: кликни. Обяснено е всичко подробно - дадени са варианти за маска с допълнителни продукти, пише, че можеш да я редуваш с готова маска , и пише за самия продукт, както и за други.

Град
    Варна
    боже аз ако го пробвам туй косата ми ще стане кат грива на лъв иначе и аз съм чувала че има голям ефект от това така че го пробвайте.няма да съжелявате

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Йее темата се възроди
    Аз иначе още не съм си го купила това чудо , знам само един магазин в Бургас в който може да го има но като ходя там все е затворено. някой от Бургас има ли който да ми каже от къде мога да си го купя?

Добре,а има ли "тайна" за неомазняване на косата? Че моята през ден вече става отврат-мирише на пор и като слама и е мазна също! То вече ми писна да се подстригвам

ами да ви попитам нещо
    бях чела че това нещо трябва да седи в хладилник.задължително ли е?

Квото и да е никой не може да ме убеди да си сложа такива глупости за ОВЦЕ на главата

Цитирай Първоначално написано от cinderellaa
    ами да ви попитам нещо
    бях чела че това нещо трябва да седи в хладилник.задължително ли е?
    Желателно е. Това е мастен витамин. И също го дръж далече от пряка светлина!

Където отидеш да го купуваш, би трябвало да ти обяснят!

Цитирай Първоначално написано от enola
    Квото и да е никой не може да ме убеди да си сложа такива глупости за ОВЦЕ на главата

Аз също така говорих.Ужасно много искам пъ-дълга коса
    От около половин година се занимавам с хининова вода и стимулант на Икаров-да ефект определено има.В началото и аз се смеех на идеата за тривитаминола-но в крайна сметка това са просто витамини.ефекта при тривитаминола е най-видим между 3те продукта.определено съм най-доволна от него
    LovePoisoned мерси за отговора

само във ветеринарна аптека ли може да се намери

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Цитирай Първоначално написано от SeXy-AdrenaLinka
    само във ветеринарна аптека ли може да се намери
    дааа
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Ето ме и мен:)

Сега говорих с ветеринарен лекар.
    Казаха ми,че помага (на някои повече,на някои по-малко). Ефектът за окосмяване на други места в възможен,само ако се инжектира.Когато се втрива няма опасност.Утре ще говорим повече и ще ми кажат и други маски,които имат ефект.

Супер фен Аватара на pinki
    ЗА ВСИЧКИ, КОЙТО НЕ ИМ СЕ ЧЕТАТ МИНАЛИТЕ ПОСТОВЕ : ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА истината е, че тривитаминола е адски добро средтсво! Аз отдавна бях чула за него и все се каня да си го купя Няма да сбъркате !
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

hottie
    Guest
    Някой пробвал ли е маслата на ИКАРОВ за коса? резултати?

Probvala sum masloto na Ikarov..opredeleno ima efekt,no Trivitaminola e mn po-dobur!!Polzvam go ot mesec i ne6to i ima efekt!Edinstveniq problem e 4e po4na mn po-burzo da mi se omaznqva kosata!

И аз съм пробвала маслата на Икаров.Като състав са хубави много даже.Ползвам ги от около 6 месеца+тривитаминола.Няма видим ефект.Но може би е косата ми е станала по-здрава и расте по-бързо.По не би трябвало такъв да е ефектът.Иначе като ви се омазнява косата значи не слагате изсушаващи съставки.И е по-добре да се ползвате Тривитаминола в комбинация с нещо друго не чист.

hottie
    Guest
    Мерси за информацията айде ще пробвам и да видим какво ще стане взех от бадемовото и го пробвах, ама нормално ли е да отиде половин шишенце за един път? косата ми е много гъста и на една педя от кръста

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Започвам да следя тази темаа.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Мерси за информацията айде ще пробвам и да видим какво ще стане взех от бадемовото и го пробвах, ама нормално ли е да отиде половин шишенце за един път? косата ми е много гъста и на една педя от кръста
    Eми щом ти е такава косата-нормално.Може да си вземеш и други масла да си ги смесваш че да не отиват на един път.А и налистовката на Икаров си пише че маслата по-добре се усвояват когато са смесени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си