.
Отговор в тема
Страница 14 от 24 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 576
    hottie
    Guest
    ммм добре ще пробвам мерси много

и аз си взех бадемовото масло на Икаров и смятам да си правя маска с него

Вече не се произвежда.Произвежда се един виалитон,който вобще не действа!!!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Как така не действа , като е същото , но с друго име , а съставките са същите?

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Не тривитаминолът съдържа мастноразтворими витамини а виалитонът водноразтворими

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Не тривитаминолът съдържа мастноразтворими витамини а виалитонът водноразтворими
    и наистина въобще не действа ???

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Утежнява ли косъма?
    mindscan

Ами на мен в 1 от темите ми бяха казали, че свинската мас може да се замени с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба.

Та въпроса ми е, на мястото на свинската мас само 1 от изброените продукти ли може да се ползва или няма проблем да са 2, 3 още ии от аптеката ли мога да ги намеря тези неща? д/г на каква цена? мн благодаря предварително :P

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Утежнява ли косъма?
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от megiii
    Probvala sum masloto na Ikarov..opredeleno ima efekt,no Trivitaminola e mn po-dobur!!Polzvam go ot mesec i ne6to i ima efekt!Edinstveniq problem e 4e po4na mn po-burzo da mi se omaznqva kosata!
    От къде си купи "Травитаминол" , ако не е тайна де ? Значи не са тго спряли от производство както едно момиче каза ... Така ли?

Утежнява ли косъма?

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Утежнява ли косъма?

xaxa , te dne6nite mladeji predpo4itat peryki

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от megiii
    Probvala sum masloto na Ikarov..opredeleno ima efekt,no Trivitaminola e mn po-dobur!!Polzvam go ot mesec i ne6to i ima efekt!Edinstveniq problem e 4e po4na mn po-burzo da mi se omaznqva kosata!
    От къде си купи "Травитаминол" , ако не е тайна де ? Значи не са тго спряли от производство както едно момиче каза ... Така ли?
    Ne sa go sprqli ot proizvodstvo!Kypih si go ot kv Iztok...to4no do friziorskiq!Ot edin zoomagazin.

Град
    София, Люлин
    Какво бе, хора?! Никой не ми отговаря, ама аз пак ще питам. Утежнява ли косъма този тривитаминол ?
    mindscan

Какво бе, хора?! Никой не ми отговаря, ама аз пак ще питам. Утежнява ли косъма този тривитаминол ?
    Явно го утежнява , щом при някои момичетата косата е започнала да се омазнява по-бързо ...

Явно го утежнява , щом при някои момичетата косата е започнала да се омазнява по-бързо ...
    +1... утежнява и то мн... косата ми се омазняваше за ден и то мн мн мн минаха 2 месеца от както не си правя маска с този тривитаминол и едва сега ми се възстановява косата благодарение на билки....

hottie
    Guest
    хич не съм доволна от бадемовото масло на Икавов за коса, с маски за коса си е най-добре това олио... само омазнява.Знаех си че ще стане така ама ми се искаше да пробвам какво толкова го хвалят!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Аз също се навивам да го пробвам,но ме спира това,че се изрусявам.

олиото се използва за мазаме на офце защото е изцяло от витамини за да им порасне козината ! а това ако се намажеш с него нищо няма да ти стане само ще ти порасне коса дълга буйна и красива.НО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН! маже се един месец като в седмицата поне 2 пъти се ползва после задаллжително ЕДИН МЕСЕЦ СЕ СПИРА и после пак се повтаря ... ако не ти стига дължината на косата !! колкото искаш ама трябва да се прекъсва през месеци

при всеки човек олиото действа различно..не при всички се омазнява и няма да ти се омазни косата ако ползваш олиото както прябва

Град
    София, Люлин
    Перфектно, искам да ми се омазни и да стане по-тежка .. Взимам го
    mindscan

Сега съм с маската...по-късно ще пиша дали има ефект

Mi taka e , moje da e za ovci, ama moq fr e pila vitamini za xamsteri, i sa i pomognali stra6no mnogo!
    P.S.Mislq da opitam(ne tolkova za sg1stqvane otkolkoto za d1ljina)

Емиии няма кой знае какъв резултати от 1-вия път.Четох из форумите,че още с намазването и азмиването косата ставало страхотна...ее не е така ама карай... Мисля да продулжа още време да го ползвам па ще видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си