- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
ммм добре ще пробваммерси много
и аз си взех бадемовото масло на Икаров и смятам да си правя маска с него![]()
Вече не се произвежда.Произвежда се един виалитон,който вобще не действа!!!![]()
Как така не действа , като е същото , но с друго име , а съставките са същите?Първоначално написано от adizitk1
Не тривитаминолът съдържа мастноразтворими витамини а виалитонът водноразтворимиПървоначално написано от Black`Wings
и наистина въобще не действа ???Първоначално написано от Liar
![]()
Ами на мен в 1 от темите ми бяха казали, че свинската мас може да се замени с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба.
Та въпроса ми е, на мястото на свинската мас само 1 от изброените продукти ли може да се ползва или няма проблем да са 2, 3 още ии от аптеката ли мога да ги намеря тези неща? д/г на каква цена?мн благодаря предварително :P
Първоначално написано от preichetoy
mindscan
От къде си купи "Травитаминол" , ако не е тайна де ? Значи не са тго спряли от производство както едно момиче каза ... Така ли?Първоначално написано от megiii
![]()
xaxa , te dne6nite mladeji predpo4itat peryki![]()
![]()
Ne sa go sprqli ot proizvodstvo!Kypih si go ot kv Iztok...to4no do friziorskiq!Ot edin zoomagazin.Първоначално написано от dark_sw
![]()
Какво бе, хора?! Никой не ми отговаря, ама аз пак ще питам. Утежнява ли косъма този тривитаминол ?![]()
mindscan
Явно го утежнява , щом при някои момичетата косата е започнала да се омазнява по-бързо ...Първоначално написано от preichetoy
![]()
+1... утежнява и то мн... косата ми се омазняваше за ден и то мн мн мнПървоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
минаха 2 месеца от както не си правя маска с този тривитаминол и едва сега ми се възстановява косата благодарение на билки....
хич не съм доволна от бадемовото масло на Икавов за коса, с маски за коса си е най-добретова олио... само омазнява.Знаех си че ще стане така ама ми се искаше да пробвам какво толкова го хвалят!
Аз също се навивам да го пробвам,но ме спира това,че се изрусявам.![]()
олиото се използва за мазаме на офце защото е изцяло от витамини за да им порасне козината ! а това ако се намажеш с него нищо няма да ти стане само ще ти порасне коса дълга буйна и красива.НО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН! маже се един месец като в седмицата поне 2 пъти се ползва после задаллжително ЕДИН МЕСЕЦ СЕ СПИРА и после пак се повтаря ... ако не ти стига дължината на косата !! колкото искаш ама трябва да се прекъсва през месеци![]()
![]()
при всеки човек олиото действа различно..не при всички се омазнява и няма да ти се омазни косата ако ползваш олиото както прябва![]()
Перфектно, искам да ми се омазни и да стане по-тежка .. Взимам гоПървоначално написано от dark_sw
![]()
mindscan
Mi taka e , moje da e za ovci, ama moq fr e pila vitamini za xamsteri, i sa i pomognali stra6no mnogo!
P.S.Mislq da opitam(ne tolkova za sg1stqvane otkolkoto za d1ljina)
Емиии няма кой знае какъв резултати от 1-вия път.Четох из форумите,че още с намазването и азмиването косата ставало страхотна...ее не е така ама карай...Мисля да продулжа още време да го ползвам па ще видим
![]()