- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
колко струва?
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
в Купих си го от Ямбол за 4.60 или 3.60 не помня точноПървоначално написано от DYNAMIC
Толкова горе-долу ще е
mindscan
tova olio deistva![]()
maika mi ima edna priqtelka koqto imala pleshivo petno na glavata.veche go nqma i to sled nqkolko meseca.
![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
XAXA...Spokoino...nqma okosmqvane,nqma da si go vkarvate v organizma,samo na kosata,povyrhostno spokoПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
Въпреки тва с косопада се навих да си го взема.Утре ще си го купя и след като го пробвам ,ще пиша дали има резултат.
Само се чудя как така (при някои де) има косопад ,но въпреки това казват ,че им се сгъстявала косата ?
И някой ще пусне ли пикс преди и след плс?
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
На мокра или на суха коса?
mindscan
леко навлажнена...Първоначално написано от preichetoy
Много благодаря.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
mindscan
надявам се не очакваш че след 1 нанасяне и ще има ефект... ще се разочаровашПървоначално написано от sky_l
![]()
то и момичето си е казало че няколко месеца трябва да си се маже редовно за да има по-добър ефект
аз лично не съм го ползвала(за щастие не мога да се оплача от косата си(за сега))
Ок, мерсиПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
mindscan
ехеее...че смешнооо...Първоначално написано от Kisses{P}
аз тей съм разбрала,и тей си го правЯ!..
и пак си има ефект!!!!
Първоначално написано от nP0c70_A3_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не мс ...
![]()
Само защото каза, че с него се мажат овцете нали? А като с краве мляко се хранят теленцата, ти пиеш ли го?Първоначално написано от mimz_rap
mindscan
е да ама нз ...никога не бих си мазала косата с такова ....
Не знам какви са тея глупости,но честно казано не съм се и интерувала.Винаги съм имала гъста и дълга коса.Не казвам хубава,защото не си я харесвам.Дразни ме,че е гъста и нито една прическа не става,защото косата ми е много тежка и пада.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
слава богу че косата си ми е гъста мн си я обичам![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
От Тривитамитола косите ви няма да станат по-гъсти,не се заблуждавайте...
не е вярно.Моита стана мн по-гъстаПървоначално написано от Liar
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Az 6te probvamKvo kat se majat ovce,da ne se majete s 4ast ot ovcete q,majete se s vitaminii be horaa
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
в предишните страници бях чела че тривитаминолът се отразява на косата с косопад,зависи от косата,на всеки е различна.та някой знае и дали използването на пяна или лак за коса,често използване на преса и т.н. са едни от причините косата да реагира така при съвместна употреба и на тривитаминол и на тези средства? thanks!!!![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
А от къде мога да си купа Тривитаминол в София?Благодаря предварително![]()