- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
Пусни снимки преди и след тогава!Първоначално написано от nia _ivanova
Mojesh da si kypish trivitaminol i ot kv Iztok!Do friziorskiq ima edin zoomagazin.Първоначално написано от albb
![]()
i hininovata voda mn pomaga i burzo ti raste kosata![]()
Въпрос(и): сега съм с маска с тривитаминол на косата - 1 час добре ли е като времетраене да я държа? И ще се обърка ли нещо ако като я изплакна се измия със шапоан?
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Мда,в поледното се убедих впоследствие и чак след 3тото исмиване със шампоан стана добре.Мерси :}Първоначално написано от Kisses{P}
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
10x
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Земи прочети темата,на всичките ти въпроси е даден отговора,не е като да не е казано!Първоначално написано от Junona
Пуснете някакви снимки де.
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Малка вероятност(да не кажа нулева) да направи косата по-гъста.Единствения начин(доколкото знам) е да си обръснеш главата 0 номер,но не вярвам някое момИче да се навие.
![]()
здравейте, купих си тривитаминол, но след като го взех, видях, че е за инжексиитаа искам да ви питам дали има някаква разлика и дали мога да го ползвам върху косата си
![]()
Купих си това Тривитаминол , но пише , че е за инжектирване Confused Може ли да го изполвам и върху косата си
superrrrrrrrr.......![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
tyi kato ne mi se 4ete tolkova mnogo....ii ne znam dali nqkyde pishe kolko gore dolu struva..nqkoi da ima ideq na kakva cena e![]()
Информацията е много полезна- и аз реших да пробвам,но имам няколко въпроса. Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта? Надявам се някой да ми отговори![]()
Първоначално написано от Just_me_91
Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?-ДА
Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?-Ако ще е без газ не слагай и мас,защото едното върви с другото.Мас-омазнява , газ-Изсушава
Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта?-Аз си слагам найлонова шапка![]()
оле хора айде преди да се смеете и да не оценявате нечий труд малко да се разровите и след тфа да кажете тфа е тъпо...това наистина действа аз съм го пробвала..![]()
![]()
in defense of our dreams...
еее съжелявамА бебката ,няма всичко на готово , а и учебната година започва ,няма "не ми се чете".Струва 5 лева ,казано е още на първа страница.иии аз в училище съм послушна и чета
![]()
![]()
![]()
![]()
aide nqkoi koito go e izpolzval 7 8 meseca da kaje kolko gore dolu mu e porasnala kosata (s kolko sm)
![]()