.
Отговор в тема
Страница 16 от 24 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 576
    Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    От зоо магазин на СОлунска.Пада се от ляво ако вървиш от Славейков към Витошка.Последно го купих 6,30 мисля
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от nia _ivanova
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    От Тривитамитола косите ви няма да станат по-гъсти,не се заблуждавайте...
    не е вярно.Моита стана мн по-гъста
    Пусни снимки преди и след тогава!

Супер фен
    Град
    НОви косми няма как да изникнат и да стане по-гъста.Евентуално косъма като се заздрави може да изглежда косата по-гъста.Друго обяснение нямам

Цитирай Първоначално написано от albb
    А от къде мога да си купа Тривитаминол в София?Благодаря предварително
    Mojesh da si kypish trivitaminol i ot kv Iztok!Do friziorskiq ima edin zoomagazin.

i hininovata voda mn pomaga i burzo ti raste kosata

Въпрос(и): сега съм с маска с тривитаминол на косата - 1 час добре ли е като времетраене да я държа? И ще се обърка ли нещо ако като я изплакна се измия със шапоан?
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Супер фен
    Град
    Може и повече от 1 час да я държиш.След като я изплакнеш ако не изпиеш с шампоан ще седи на клечки и ще е мазна.Задължително с шампоан!

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Може и повече от 1 час да я държиш.След като я изплакнеш ако не изпиеш с шампоан ще седи на клечки и ще е мазна.Задължително с шампоан!
    Мда,в поледното се убедих впоследствие и чак след 3тото исмиване със шампоан стана добре.Мерси :}
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

10x
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Цитирай Първоначално написано от Junona
    0кей! Хайде сега нека ако е възможно nP0c70_A3_ примерно и другите които са ползвали продукта да обобщат абсолютно вси4ко в 1 съобщение
    Как се използва? В/у каква коса се нанася ? Нужно ли е да се смесват други продукти към Тривитамитола или може само с него да се намажем (защото в сайта който nP0c70_A3_ беше дала за справка там бг-мама ли е ко е пишеше че го ползват с др продукти) Колко време се задържа с какво се мие шампоан балсам ? На всяка коса ли действа различно (засегнатата тема с косопада) или е БЕЗ странични ефекти ? Нека някой който вече го е ползвал да сподели и ако може да се качат някакви снимки ??
    Земи прочети темата,на всичките ти въпроси е даден отговора,не е като да не е казано!

Супер фен
    Град
    Да,наиситна може малко да попрочетеш.Няма странични ефекти.На суха коса се слага.Не се маже само тривитаминол,ами се добавят и други продукти.Измива се със шампоан,държи се около 2 часа.Снимки няма да сложа,няма кой да ме снима

Град
    Sofia
    Пуснете някакви снимки де.
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Град
    Добрич :o)
    Малка вероятност(да не кажа нулева) да направи косата по-гъста. Единствения начин(доколкото знам) е да си обръснеш главата 0 номер,но не вярвам някое момИче да се навие.

здравейте, купих си тривитаминол, но след като го взех, видях, че е за инжексии таа искам да ви питам дали има някаква разлика и дали мога да го ползвам върху косата си

Купих си това Тривитаминол , но пише , че е за инжектирване Confused Може ли да го изполвам и върху косата си

superrrrrrrrr.......
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Супер фен
    Град
    Що за въпроси.. може да го позлвате върху косата си естествено.За какво е цялата тема!

Guest
    tyi kato ne mi se 4ete tolkova mnogo....ii ne znam dali nqkyde pishe kolko gore dolu struva..nqkoi da ima ideq na kakva cena e

Информацията е много полезна- и аз реших да пробвам,но имам няколко въпроса. Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта? Надявам се някой да ми отговори

Цитирай Първоначално написано от Just_me_91
    Информацията е много полезна- и аз реших да пробвам,но имам няколко въпроса. Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта? Надявам се някой да ми отговори

Ще има ли ефект ако се ползва само тривитаминол?-ДА
    Газта от къде може да се купи и дали маската може да се направи и без нея?-Ако ще е без газ не слагай и мас,защото едното върви с другото.Мас-омазнява , газ-Изсушава
    Бих искала да попитам тези,които я ползват като си намажете главата с маската слагате ли си найлон,кърпа или нещо от сорта?-Аз си слагам найлонова шапка

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    оле хора айде преди да се смеете и да не оценявате нечий труд малко да се разровите и след тфа да кажете тфа е тъпо...това наистина действа аз съм го пробвала..
    in defense of our dreams...

Супер фен
    Град
    Само тривитаминол недейте Газта от железарски магазин.МОже и без нея.СЛага се найлонов плик върху косата,може върху него и кърпа.

Неблагодарници

Guest
    А бебката ,няма всичко на готово , а и учебната година започва ,няма "не ми се чете".Струва 5 лева ,казано е още на първа страница.
    еее съжелявам иии аз в училище съм послушна и чета

Град
    sofiq
    aide nqkoi koito go e izpolzval 7 8 meseca da kaje kolko gore dolu mu e porasnala kosata (s kolko sm)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си