.
Отговор в тема
Страница 17 от 24 ПървиПърви ... 7131415161718192021 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 576
    Значи има въздействие и само Тривитаминол, така ли? Без други добавки? А разрежда ли се с вода или се слага директно в/у косата? Какво количество е необходимо за средно дълга коса (под раменете)? Не я ли омазнява в корените? След това трябва ли да се ползва балсам?

a kolko 4esto se prai toz ''ritual'' mersi mnogo ..a imam vupros 6toto sum si tupa i ne rabzrah zna4i..imam kosa nqkude do ramenete postrigah se i predi mi be6e mnogo dulgaa...zna4i tfa ne6to TREVITAMINOL ILI KAKTO se kazva...usilva rasteja na kosata li ili..ako ne e taka kakvo stava? mersi mn za temat
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Реших и аз да пробвам тази маска с Тривитаминола,защото още от малка искам дълга и красива коса и това е точно за мен а и приятеля ми иска да съм с по-дълга така че причините да я пробвам тази маска станаха две
    Но на 27,07 се къносах в червено и втори път на 14,09.Искам да попитам нали къната няма да попречи на пълния ефект от маската?

Косата расте с 1,МАКСИМУМ 2 санта на месец!Тривитаминолът е за заздравяване за да ви е по-хубава косата но не е добе да се ползва самостоятелно щот омазнява!На къната не пречи но ако прибавяте жълтък може да ви свали леко боята.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    На къната не пречи но ако прибавяте жълтък може да ви свали леко боята.
    благодаря за отговора

Мега фен Аватара на mynichka
    супер :P не съм го ползвала но съм чувала, че е доста добро
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Nqkoi moje li da mi kaje v Plovdiv otkade da si go zema,dve priqtelki sa hodili i sa im kazali 4e bilo za kone ama na mene mi trqbva za ovce nali ili to tfa e sa6toto aide nqkoi ot pld da mi kaje kade ima apteka i dali prodavat trivitaminola za ovce..?
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Това се води за всякакъв вид животни (даже и за кокошки) , майка ми го ползва от 1 седмица ..

A nqkoi da znae kade ima apteka v Plovdiv..? Mn shte sa mu blagodarna ako mi kaje shtoto utre sikam da si go zema a n zotkade

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Аз бих опитала и вярвам, че има ефект, но просто няма да ми стигне търпението за 4 месеца. Аз едвам преборвам мързела та да сложа балсам, камо ли всеки път да стоя толкова много време след къпане в продължение на 4 месеца...

Град
    Sofiя
    Аз няма какво да си слагам.Моята и без това е дълга и гъста.... ужас по някой път.

Мега фен
    Град
    София
    (Пействам си мнението от темата на varnen4e эа косата)

И на мен в последно време косата ми е станала някаква гадна и иэтощена.Освен това май вече е эа фриэьор.Доста маски съм иэполэвала,но эа момента само от една съм доволна.3а иэтощена коса на Parisienne -италианска фирма.С ленено семе е,което уж въстановява третираната коса.Моята коса се реши ужасно трудно,ама с тая маска става доста по-лесно.Добра е.И на Natur Vital маските са хубави.С къна са и правят косата страшно мека.Това са двата продукта,които препоръчвам.Другото всичко-под ножа :Д KEUNE,Nivea,Dove-боклуци.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Sa6iTyYy
    A nqkoi da znae kade ima apteka v Plovdiv..? Mn shte sa mu blagodarna ako mi kaje shtoto utre sikam da si go zema a n zotkade
    Не е задължително да е специалицирана аптека.Има във ветеринарни кабинети където се продават медикаменти.

Аз си го купувам от зоомагазин

a nqkoi 6te mi kaje li kakva e razlikata mejdu tova i hininovata voda ,i dali mogata da se izpolzvat zaedno ?

Хининовата вода е изкуствен продукт докато Тривитаминола е естествен-само витамини

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аз ще задам един въпрос, който не срещнах до сега.
    Може ли тривитаминола да се смесва с хума?
    В смисъл тривитаминола нали омазнява косата, а хумата би трябвало да не го позволява до толкова голяма степен...или..?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Може да се смесва с хума.ХУмата е изсушаваща съставка
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Superrr Zeh si go napraih si tam maskite i si go slojix qko stava ne e tolkova golqm efecta ot parviq at no se nadqvam po natatak da pocne da stava po golqm nqkoi sha mi kaje li s kfa recepta si go burka Trivitaminola

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Може да се смесва с хума.ХУмата е изсушаваща съставка
    Мерси

nP0c70_A3_ твоята коса сгъсти ли се? ( задавам въпроса и към всички които са ползвали продукта )
    И ако да, по рождение гъста ли е била.
    Питам, защото моята е рядка по рождение и не мисля че ще ми помогне.

Моята е гъста по рождение, но напоследък е в много лошо състояние и не се наблюдава сгъстяване, поне не на този етап.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    българия
    И моята коса е рядка по рождение,но ще го пробвам и се надявам да има ефект

И аз мисля да пробвам.Дано ако има ефект,да дойде по-бързо,защото не съм от най-търпеливите.

Коса може да се сгъсти,ако е претърпяла някаква "злополука",т.е. може да възвърне предишното си състояние,но не и да има ново,различно от заложеното генетично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си