.
Отговор в тема
Страница 18 от 24 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 576
    Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Не го правете!Една приятелка преди време ми говореше за т'ва нещо и каза,че някво момиче бая си е съсипало косата от тая глупост...Едва ли не буквално като вълна и е станала косата.
    Може само при нея да се е случило така,но аз не бих го изпробвала въпреки,че и моята коса не е гъста.

Тва момиче да спре да си фантазира

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    бях го чела из този форум това... мисля да изпробвам.
    и, верно, ставате смешни... какво олио, ебати?! момичето се опитва да помогне. като е за овце - голяма работа.
    a taka kvo q zaqdohte da ne vi e vurzala da se magete

Град
    cTpaHaTa Ha 4ygecaTa
    Ami az si kypih VIALITON i sega sled kato e na vodna osnova nemoga li da go izpolzvam za kosata?
    Budi Optimist!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Не ми се чете цялата тема,може някой да е дал тази маска нз,но все пак по-хубава маска от тази няма за 1 месец косата ми порастна 4 см и се оправи тъй като всеки ден я изправям по два пъти и я топирвам,но вече благодарение на тази маска е добре

2 с.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
    1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба, .... инфо тук
    1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
    1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
    2-3 капки газ - за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.

Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа или се увива в потопена в гореща вода и добре отцедена кърпа. След 2 часа се измива.
    Прави се 2-3 пъти седмично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочените по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да не се предизвика обратен ефект.

Маската може да се редува с готови маски. След измиване, при желание се нанася подходящ балсам в краищата на косата. За по - лесно разресване може да се втрият две-три капки кристали/масло от жожоба/карите. Против цъфтящи връхчета е подходящо втриването на пшенично масло (има лек "мокър" ефект).
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Една приятелка си прави тази маска с тривитаминола и е супер доволна, аз и прлагах наскоро да си вземе професионален балсам у а, но тя ми каза че простоо нищо не може да се сравни с тривитаминол блясъка здравината, супер доволна е. Единствено че не трявна да се прекалява, защото косата започва много бързо да се омазнява
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Цитирай Първоначално написано от mixifixi
    Ami az si kypih VIALITON i sega sled kato e na vodna osnova nemoga li da go izpolzvam za kosata?
    Може.

аз си имам гъста коса и не ми трябва овчото ви масло :P

Кой те пита? ^^ (за горното мнение става дума)

Моята коса е нормална, не е нито много гъста, нито рядка. Имам здрав косъм, но все пак зимата доста ми се изтощава. От около 2 месеца ползвам Тривитаминол (само него, не маска) и съм супер доволна. За сгъстяване не знам дали ми се е сгъстила, но определено расте по-бързо, а и след като се изкъпя ми е някаква много лъскава и здрава. Много съм доволна

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Темата за тривитаминола трябва да остане ЖИВА!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Az si kupix I se mazah 1 put,dnes pak.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    Plovdiv

tctctc mn ste prosti

abe hora tfa naistina e vqrno.... +tfa ne e kazano 4e kato go izpolzvate ste ofce tfa prosto e dokazano 4e deistva v/u kozinata na ovcete pri koeto se izpolzva za po golqmata im pe4alba.po sa6tiq na4in deistva i v/u kosata...
    pak ako ne iskate da go probvate az 6te vi kaja edna dr. recepta.....
    1.smesvate zehtin s edna dve kapki vitamin A ot aptekata i se majite samo v korenite stoite 1 4as i se kapete
    2.varite si kopriva(koqto zimate ot aptekata evtini sa..)kato v svarenata voda kapvate dve,tri kapki vitamin A i pak se majite samo v korenite i stoite kolkoto si iskate kosata ne se omaznqva ot tova v zavisimost kolko vitam. A ste slojili i taka..... :P
    Трагедията на живота не е че свършва толкова скоро а че чакаме толкова дълго да го започнем.

Град
    Plovdiv

tctctc mn ste prosti

abe hora tfa naistina e vqrno.... +tfa ne e kazano 4e kato go izpolzvate ste ofce tfa prosto e dokazano 4e deistva v/u kozinata na ovcete pri koeto se izpolzva za po golqmata im pe4alba.po sa6tiq na4in deistva i v/u kosata...
    pak ako ne iskate da go probvate az 6te vi kaja edna dr. recepta.....
    1.smesvate zehtin s edna dve kapki vitamin A ot aptekata i se majite samo v korenite stoite 1 4as i se kapete
    2.varite si kopriva(koqto zimate ot aptekata evtini sa..)kato v svarenata voda kapvate dve,tri kapki vitamin A i pak se majite samo v korenite i stoite kolkoto si iskate kosata ne se omaznqva ot tova v zavisimost kolko vitam. A ste slojili i taka..... :P
    Трагедията на живота не е че свършва толкова скоро а че чакаме толкова дълго да го започнем.

Днеска майка ми най-накрая ми купи тривитаминол.Каза, че докато попитала жената в аптеката за тривитаминол и тя се сетила, че е за коса... И тя го ползвала от 2 години и била доволна.Майка каза, че имала хубава и гъста коса от утре почвам да си правя маски

2 с.л. тривитаминол
    1 с.л. мас (обезсолена и разтопена)
    1 с.л. алкохол
    1 с.л. оцет
    2-3 капки газ
    1-2 с.л. течен мед
    1 жълтък
    1 счукан аспирин

Прави се 2 пъти в месеца

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    Днеска майка ми най-накрая ми купи тривитаминол.Каза, че докато попитала жената в аптеката за тривитаминол и тя се сетила, че е за коса... И тя го ползвала от 2 години и била доволна.Майка каза, че имала хубава и гъста коса от утре почвам да си правя маски

2 с.л. тривитаминол
    1 с.л. мас (обезсолена и разтопена)
    1 с.л. алкохол
    1 с.л. оцет
    2-3 капки газ
    1-2 с.л. течен мед
    1 жълтък
    1 счукан аспирин

Прави се 2 пъти в месеца

Тая маска си я правех лятото 4-5 пъти и косата ми стана страхотна само,че вместо мас слагайте Бадемово масло аз първият път сложих мас и 1 седмица не успях да си измия косата беше на клечки

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Ами като не си правя маски,а се мажа само с тривитаминол..ще има ли ефект?!
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Ами като не си правя маски,а се мажа само с тривитаминол..ще има ли ефект?!
    Еми това са си витамини-ще има, но ще има по голям и бърз ефект като е на маска

You're singing the songs

Град
    Bulgariq,Sofiq
    Abe hora,ot polovin 4as iz4etoh absoliutno vsi4ko tuka i zagrqh ve4e ot edno i su6to,pitate edni i su6ti vuprosi po 50 puti vmesto da se poraz4etete malko,evalata na avtorkata na temata ima jelqzni nervi,otgovorq vi spokoino...nz imaite milost kum momi4eto vse pak ina4e az mislq da go probvam tova za kosata,ta 6e vidim :P

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Косата ми е гъста, но не расте бързо.
    Дали да пробвам?
    Малко ме плаши това, че косата става по - гъста...

Град
    Карлово
    Ако искаш просто за растеж си вземи хининов шампоан,наистина има ефект и то за кратко време

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Косата ми е гъста, но не расте бързо.
    Дали да пробвам?
    Малко ме плаши това, че косата става по - гъста...
    Как ще те плаши аз умирам за гъста и хубава коса ... а иначе за растежа хининова вода

You're singing the songs

Повече от фен
    Имам един вапрос .. от това нещо косата омазнява ли се? и мирише ли на лошо?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Ако искаш просто за растеж си вземи хининов шампоан,наистина има ефект и то за кратко време
    От аптеката нали?!

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    От аптеката нали?!
    Да,най-хубав е на Kasy

Мега фен
    Град
    София
    Абе каква хининова вода ползвате? Моята освен, че ми омазнява по- бързо косата, май друг ефект няма.

И още едно питане: аспиринът не изтощава ли косата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си