- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
Ами всъщност не. Аспиринът спомага за премахване на пърхота.. Аз около 2 месеца си правех маски, и наистина много добре ми се отрази на косата![]()
хайде де кажетеПървоначално написано от lolipop1
Хах.. еми попринцип тривитаминола си е мазничък, но като си изчакаш 2-та часа в които ти е на главата, и като си измиеш косата 3 пъти поне за да се измие хубаво от цялата маска тъй като е мазничка- няма проблем. Аз го ползвах 2 месеца и не ми се е омазнявала повече косата.. И не е миришела на лошо..Първоначално написано от lolipop1
![]()
Привеет :P Ще вмъкна в тази тема една снимка на едно момиче от старото ми даскало с божествена косаама винаги и съм се чудила,ква е тайната? http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/11467896
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/11252527
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/13888401 Супер дълга и е и обемна ии всичко хубу на тоз свят и е върху главата![]()
Не е вярно! Върху косата и няма филия със сирине и лютеницаПървоначално написано от Zehtinka
![]()
Много и е хубава косата. Имам една съученичка с подобна коса- само че нейната е по- дълга. Явно си е до ген.
Първоначално написано от Zehtinka
питай я дали си слага нещо на косата или си е такава...
страхотна е...
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
http://www.impulse.bg/photos/by/8209490/view/13597416 на тази снимка косата и е съвсем нормална,значи въпросът е как си прави обема или дали има допълнително сложена коса.Първоначално написано от shmatka888
+1Първоначално написано от Анонимко
![]()
Before you die you see The Ring...
моята коса си е достатъчно гъста, самоче е малко суха, това олио прави ли по блестяща и гладка косата или само ти ставо по-обемна
Мисля, че като цяло заздравява косата...прави я по гладка и мекаПървоначално написано от Irenchety
![]()
You're singing the songs
аз утре съм на фризьор и ще попитам не само за този продукт, но и за други и ще ви кажа какво са ме посаветвали![]()
Мии мойта коса попринцип си е гъстичка и хубава,но понеже често си я изправям с преса и доста я третирам по този начин мисля да опитам това щом подсилва косата като цяло ми се вижда супер![]()
![]()
Аз имам "олиото за офца" и ми помогна доста,като ми бяха осквернили прическата.Възвърна си стария вид след 2 месеца.Кво като е за овца,то са чисти витамини без някакви примеси
Мен не ми пука
Днес след 2 часово издирване на ветеринарни кабинети,най сетне си взех тривитаминол! Ето снимка как изглежда:Стандартното количество на витамина е 100 мл.,а аз го намерих за 8 лв. Незнам как ще изтърпя 3 месеца да чакам,но от други ден започвам да го ползвам.Ще слагам снимки на всеки 1 месец за да проследим заедно растежа на косата ми..
Ето я в сегашния си вид:
![]()
моят Тривитаминол изглежда по същия начиназ изпозвах само една опаковка като си го правех на маска(с мас и гас и не знма още какво
)но като видях колко трудно се мие се отказах
Предполагам ,че ако ползваш само Тривитаминол ще е по-лесно за измиване
Много ще ми е интересно да видя как ще се развие експеримента ти
Успех ти пожелавам :P
Аз сега използвам Стимуланта за коса на Икаров и май косата ми е започнала да расте значително по-бързо![]()
Понеже никой не ми обърна внимание на темата за шампоана с боров катран, някой да има преки наблюдения?
За маската с газ,мас,ракия,оцет и тривитаминол имам няколко въпроса,може вече да е отговорено,но ми е спешно защото вече си я сложих.![]()
Колко време трябва да я държа,пак ли 2 часа,както пише само за тривитаминола?И трябва ли ми специален шампоан,за да я отмия?
Значи искам съвет:с какво мога да си издължа бретона за около 1 месец?![]()
Първоначално написано от Ecs7asy
Аз лично предпочитам да си я държа маската на косата,колкото е възможно по-дълго.Но гледам да не е по-малко от 2часа,така че спокойно.А колкото до шампоана -> Не ти трябва специален шампоан.Въпроса е да си измисеш косата много добре.
И моя тривитаминол така изглежда, но го взех за 5 лва иначе косата ти е супер, за какво ти е този витаминол
![]()
You're singing the songs
Първоначално написано от shmatka888
Да стане по-дълга.. и гъста !![]()
![]()
![]()
Мерси много,така и направих,но вече ще знам със сигурност.Много се надявам да постигна желания ефект.Първоначално написано от Carmen_Kass
![]()
Тривитаминола помага за сгъстяване на косата примерно при косопад да се възвърне стария вид..няма как да порасне коса от нищото.. иначе досега съм го правила 4 5 пъти..от Русе съм и го взех от "Албеитар" (ветеринарна клиника) за 6 лв..Лекарката там ми каза че се вземало повече за коса отколкото за вълна демек повече за хора отколкото за офце
Иначе бадемовото масло и жълтъка свалят боята..
.......
.......