- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
Я пуснете снимки,тези,които сте го направили,да видим ефекта.
Расте по-бързо (мноогоо по-бързо) ,сгъстява се,има блясък,мекота и квото ти дойде на ума става направо супер.А снимки аз лично нямам ,но във сайта ,който бях пастнала имаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Айде сега,кво толкова..най-много после да заблеем..![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
мхм аз имам един въпрос![]()
като се мажеш с Тривитаминол-а смесва ли се с нещо друго или само с него се втрива в коренети и по дължината на косата ?![]()
Do Not Disturb !!
ами по принцип не но ако искаш може да си смесиш малко със натрошен аспирин или да добавиш розова вода както си поискаш стига да е нещу полезно за косата![]()
Не ми пречи че е за овци или за каквото и да е било само искам да знам само с него ли се мажете и как по точно защото някъде пишеше че се смесва с разни неща като газ мас и т.н ????????????///////////////
абе не ви ли е страх с това нещо за овце ако ви стане нещо на косите аз съм чувала че ако объркаш дозата или го смесиш с нещо неподходящо,може да има обратен ефектКак се наемата незнам,ама внимавайте да не останете без коси
,
мн сте доверчиви,някой ви казва нещо и айде...точно като овцете,то неслучайно ще се межете с нещо за овце![]()
нз ама аз не рискувам да си слагам такова нещо на главата,при наличието ан толкова мн козметични продукти като маски,шампоани,балсами,мас а,кристали и тн,вие ще се мажете с олио за овце![]()
незнам как се навивате,ама вие ще си болите главите после...![]()
e to kato otide6 da si go kupi6 purvo 6te popita6 prodava4kata...edvali te te izluje....puk 6tom i nqkakva friziorka i go e kazala se sumnqvam da ni luje tuka...nqma za kakvo![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Някой вече пробва ли го това олио за овце защото смятан да го пробвам но жсе пак искам да знам ддали някой може да каже със сигурност как действа
ot tva lekarstvo sgastqva li se kosata ... 4e az ne darja da mi raste mn barzo oba4e v posledno vreme mnogo gi padai drugo nqkoi zapitval li se e : 6tom kosata stava tolkova hubava ot nego za6to go nqma p normalnite apteki ? moje pyk da ima nqkvi strani4ni efekti koito da se zabelqzval v po dalgosro4en plan
е най-накрая някой да разсъждава по-трезво и да зададе нормален въпрос =D>Първоначално написано от Анонимко
ай кажете защо го няма в нормалните аптеки?![]()
Първоначално написано от Анонимко
Виж, то една камара наркотици са по ветеринарните аптеки и стават за хора, пък ги няма в нормалните.
А иначе - защото едва ли ще наминават овце да си копуват.
Abe mnogo ste tapi,be! Tova sa vitamini,kakvi ovce ,kakvi gluposti.Da - polezni sa za kosata ,no ne moje da o4akvate ogrmno podobrqvane.A i za6to ka4estvenite i evtinite produkti gi nqma razprostraneni na pazara - za6toto si nqmat reklama i za da probivat skupite!
dobre de iskah da se zaqjdam ... dori mislq da si go kupq oba4e se samniavah malko
a nqkoi 6te mi otgovori li dali se sgustqva kosata ot nego i kak si go majete? samo trivitaminol ili si pravite maska s nego
*ne iskah da se zaqjdam![]()
Ами незнам ,но аз лично не го смесвам с нищо макар,че може с хининова вода,аспирин и т.н,но не ги знам рецептитеНе ми пречи че е за овци или за каквото и да е било само искам да знам само с него ли се мажете и как по точно защото някъде пишеше че се смесва с разни неща като газ мас и т.н ????????????///////////////
Ами виж сега на мене фризиорката ми ми го каза и тогава не съм се и съмнявала в нейния съвет.И на мои приятелки съм го казвала и няма странични ефекти нито с моята коса нито с тяхната,а го ползвам от година и нещо.Но всеки си решава аз само ви давам съвет,защото виждам ,че има много теми със проблеми със косата и за тва ви казвамабе не ви ли е страх с това нещо за овце ако ви стане нещо на косите аз съм чувала че ако объркаш дозата или го смесиш с нещо неподходящо,може да има обратен ефект Как се наемата незнам,ама внимавайте да не останете без коси ,
мн сте доверчиви,някой ви казва нещо и айде...точно като овцете,то неслучайно ще се межете с нещо за овце
нз ама аз не рискувам да си слагам такова нещо на главата,при наличието ан толкова мн козметични продукти като маски,шампоани,балсами,мас а,кристали и тн,вие ще се мажете с олио за овце
незнам как се навивате,ама вие ще си болите главите после...А тва за шампоани ,балсами и т.н незнаеш просто колко вредни неща има във тях.От шампоан Пантен ми падаше косата ,а от Wash&Go получих пърхот,а Head&Shoulder (нз дали така се пише) въобще не ми махна пърхота ,а стана по зле.Тривитаминола ми заздрави кожата на глават,спря да ми пада,почна да расте бързо и т.н може да звуча малко като някоя рекламна агенция ,но си е така
Ами точно ако не ми вярвате може да попитате някой ,а и нямам никаква причина да ви лъжаe to kato otide6 da si go kupi6 purvo 6te popita6 prodava4kata...edvali te te izluje....puk 6tom i nqkakva friziorka i go e kazala se sumnqvam da ni luje tuka...nqma za kakvo
Ами да сгъстява се просто си нямаш представа каква перушина имах като на майка ми.За 1 година стана поне 2-3 пъти по гъста от преди самият косъм стана по-дебел и почнаха да ми растат нови косъмчетаot tva lekarstvo sgastqva li se kosata ... 4e az ne darja da mi raste mn barzo oba4e v posledno vreme mnogo gi pada i drugo nqkoi zapitval li se e : 6tom kosata stava tolkova hubava ot nego za6to go nqma p normalnite apteki ? moje pyk da ima nqkvi strani4ni efekti koito da se zabelqzval v po dalgosro4en planАз го ползвам от година и нещо и не съм забелязала странични ефекти ,а и питах продавачката в аптеката и тя ми каза ,че няма ,защото Тривитаминола представлява само 3 витамина във определено съотношение.Защо го няма в нормалните аптеки ли ?Ами ,защото (поне според мен) ,ако го пуснат на пазара много фирми ще загубят ама незнам може би има друга причина питайте някой продавач и сигурно той те ви обясни
Виж сега от части си права ,но наистина има голямо подобряване просто си нямаш напредстава каква коса имах порасне ли ми до раменете и цялата нацъфтява - не можех да си я пусна дълга,беше адски рядка и стоеше като на клечки,от някои шампоанчета бях получила даже пърхот и се омазняваше бързо и растеше бааааааааавно.Абе ужас беше направо я мразех.И мояа фризиорка тогава ми каза да ползевам тривитаминола и ефекта беше ,че косата ми стана гъста,почна да расте бързо,косъма не беше толкова тънък- станата по дебел,просто живна като ,че ли и се сгъстиAbe mnogo ste tapi,be! Tova sa vitamini,kakvi ovce ,kakvi gluposti.Da - polezni sa za kosata ,no ne moje da o4akvate ogrmno podobrqvane.A i za6to ka4estvenite i evtinite produkti gi nqma razprostraneni na pazara - za6toto si nqmat reklama i za da probivat skupite!![]()
nP0c70_A3_
mislq da go probvam i ako ima takyv porazitelen efekt 6te te 4erpq.... ma srz govorq![]()
ima efekt poznavam edna moq fr po qka kosa ne sum vijdala mislq da si kupq samo 6toto iskam da iam hubava kosa sega se uvredi a katy bqh malka... oohПървоначално написано от oops!
ako naistina ima efect i az 6te te 4erpq da znae6![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
ok o6te edin vapros samo s tva ne6to li se maje6 ili si pravi6 nqkva maska...
6toto vav formuma kym koito si ni dala link ima nqkva recepta ama na mene ne mi se maje sas gas ...![]()
![]()
Ama tfa lekarstvo ili kvoto e kolko struva,k1de moga da go namerq?![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Мда само с тваok o6te edin vapros samo s tva ne6to li se maje6 ili si pravi6 nqkva maska...
6toto vav formuma kym koito si ni dala link ima nqkva recepta ama na mene ne mi se maje sas gas ...
Ами витамини под форма на нещо като олио,но не е олио ;]Струва между 4 и 5 лева - зависи от аптеката.Продава се във ветеринарните аптекиAma tfa lekarstvo ili kvoto e kolko struva,k1de moga da go namerq?![]()
Да наистина .Мисля ,че го има само във ветеринарните аптеки ,но не пречи да попиташ и в обикновеннатаma tva naistina li i az sam kat teb iskam sq da si pusna po dalga kosa ama se nacaftqva i ne stava taka.a v aptekata ima li go ili samo vav veterinarnata apteka.pls otgovori mi
ako tva podeistva napravo nz 6te umra ot 6tstie![]()
ами на аз въпреки всичко не се наемам...![]()
вие като искате пробвайте успех![]()
и пишете кво е станало![]()