.
Отговор в тема
Страница 20 от 24 ПървиПърви ... 10161718192021222324 ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 576
    квато и глупост да си сложа на косата....пресата ми е толкова силна (изправям се всеки ден) че няма смисъл
    като не ползвам преса косата ми е стърчаща...без форма..начупена..мойш да се отвратиш
    и за тва съм се отказала да си купувам каквито и да е боклуци...само маска ползвам

Хора косата ми продължава да пада Купувам си вече второ шишенце тривитаминол ама няма ефект...правя си маски по 1 път на седмица или ако нямам време през седмица...Кво да правя имам чувството че ще оплешивея...и косата ми не се къса..пада с корен...

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    Хора косата ми продължава да пада Купувам си вече второ шишенце тривитаминол ама няма ефект...правя си маски по 1 път на седмица или ако нямам време през седмица...Кво да правя имам чувството че ще оплешивея...и косата ми не се къса..пада с корен...

Знаеш ли,че срока на годност на тривитаминола е 1 месец?

Звучи твърде хубаво за да е истина но ще ти се доверя. Искам и да те попитам също аз имам един много изгорен кучир коса от многото третиране с преси и маши и всякакви продукти за коса които я увреждат та въпроса ми е дали това нещо може да ми помогне за да ми се оправи кичура и да не стои все едно сам го подпалила ?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Понеже никой не ми обърна внимание на темата за шампоана с боров катран, някой да има преки наблюдения?
    Аз го имам на Kasy е и не ми харесва,много бързо ми се омазнява косата от него
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от lipstik

и?!?

You're singing the songs

Град
    в света на приключенията ..
    е добре ама като обясни какво представлява това чудо прозвуча гадничко.... някакво мазно ли е това и как мирише.. ?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Мазно е,но наистина много помага
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

и?!?
    Ами беше написала,че си правиш маска 1 път в седмицата и понякога даже пропускаш.Което значи,че го ползваш само 4 пъти,после нали го хвърляш?Да не ти пада косата защото е развалено?

Ами беше написала,че си правиш маска 1 път в седмицата и понякога даже пропускаш.Което значи,че го ползваш само 4 пъти,после нали го хвърляш?Да не ти пада косата защото е развалено?
    Aми не, тя не почна сега да пада..исках да кажа че го ползвам вече..около месец а няма подобрение...сега на новата опаковка, която си взех има срок до 2010...не мисля че е 1 месец...

You're singing the songs

Aми не, тя не почна сега да пада..исках да кажа че го ползвам вече..около месец а няма подобрение...сега на новата опаковка, която си взех има срок до 2010...не мисля че е 1 месец...
    Не съм те разбрала.Иначе след като го отвориш е 1 месец.

глупусти колкото искаш.. Тривитаминола е годен до тогава, докато пише на опаковката.. все пак като се отвори има едно като мембранка което си се слага, после го прибираш на хладно и така си го съхраняваш.. Годен е ПОВЕЧЕ от 1 месец.

Добре,на мен аптекарката ми каза така.Не ми се вярва тя да не знае.

Супер фен Аватара на Shia
    На срока на годност изрично е написано.След отварянето на шишенцето срока на годност е 28дни.Вярно,пише,че е до 2010,но това е срока на неотваряне.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Имам и аз един въпрос. Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
    Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?
    Иначе аз си правих веднъж маска, но само с тривитаминол и после се плакнах 1 час, но разбрах сега къде ми е грешката Трябва да има и други неща.

Град
    София
    Никой ли няма да ми отговори?

Супер фен Аватара на nymphadora
    Маската се прави не само с Тривитаминол,затова толкова си я плакнала.Аз си намокрям косата,слагам маската и стоя 2 часа.После си се къпя с шампоан и си се отмива

Голям фен Аватара на stelit0
    аз добавям:
    1с.л св.мас
    1с.л газ
    1с.л мед
    2с.л травитаминол
    1 счукан аспирин
    1 с.л кисело мляко
    1 с.л лимон
    1 с.л сусамово масло
    1 с.л бадемово мало
    1 с.л масло от жожоба
    1 с.л стимулант на икаров
    1 жълтъък
    1 с.л зехтин

Голям фен Аватара на stelit0
    аз добавям:
    1с.л св.мас
    1с.л газ
    1с.л мед
    2с.л травитаминол
    1 счукан аспирин
    1 с.л кисело мляко
    1 с.л лимон
    1 с.л сусамово масло
    1 с.л бадемово мало
    1 с.л масло от жожоба
    1 с.л стимулант на икаров
    1 жълтъък
    1 с.л зехтин

едит:на мен много ми помогна косата ми се въстанови от постоянното тртиране с преси и маши.Много се радвам че опитах въпреки страха и скептицизма!!!Моят съвет е опитайте и вие!!!

Град
    София
    Да, това го разбрах. Питам сега: Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
    Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?

Не знам какво ще стамне,но ще пробвам...аа между дръгото сигурно ли е,че няма да ми окапе косата или нещо такова,защото по други форуми...четох,че имало и обратен ефект

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Кажете направо този тривитаминол ли се маже в косата или маската е някаква специална и от какво се състои.

Голям фен Аватара на magicfairy
    Ето каква маска използвам аз.

1 супена лъжица Тривитаминол
    1 супена лъжица Бадемово масло
    1 супена лъжица Рициново масло
    1 супена лъжица Хининова вода
    2 жълтъка

Маската се слага на суха коса, преди къпане, разтрива се в корените, задушава се с плик/кърпа и се седи с нея 2 часа, след което се измива (къпеш си се).

Прави се първият месец да речем всяка неделя (трябва да е всеки път в един и същи ден).
    Вторият месец само 1 път в месеца (същия ден /неделя/ като първия).
    Третия месец като първия.

Косата наистина расте, аз я правя едва от 2 месец и косата ми наистина се забелязва, че е пораснала.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Е..вече наистина ще си купя тривитаминол
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

спрете с това "няма да се мажа с олио за овце" ами недеите ... но наистина е мн полезно за косата аз също съм го използвала преди доста време и мисля че е доста по ефикасно от маските за коса на различни скъпи марки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си