- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
квато и глупост да си сложа на косата....пресата ми е толкова силна (изправям се всеки ден) че няма смисъл
като не ползвам преса косата ми е стърчаща...без форма..начупена..мойш да се отвратиш
и за тва съм се отказала да си купувам каквито и да е боклуци...само маска ползвам
Хора косата ми продължава да пада![]()
Купувам си вече второ шишенце тривитаминол ама няма ефект...правя си маски по 1 път на седмица или ако нямам време през седмица...Кво да правя имам чувството че ще оплешивея...и косата ми не се къса..пада с корен...
![]()
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Звучи твърде хубаво за да е истина но ще ти се доверя. Искам и да те попитам също аз имам един много изгорен кучир коса от многото третиране с преси и маши и всякакви продукти за коса които я увреждат та въпроса ми е дали това нещо може да ми помогне за да ми се оправи кичура и да не стои все едно сам го подпалила ?![]()
Аз го имам на Kasy е и не ми харесва,много бързо ми се омазнява косата от негоПървоначално написано от Loshotia
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от lipstik
и?!?
You're singing the songs
е добре ама като обясни какво представлява това чудо прозвуча гадничко.... някакво мазно ли е товаи как мирише.. ?
![]()
Мазно е,но наистина много помага
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Aми не, тя не почна сега да пада..исках да кажа че го ползвам вече..около месец а няма подобрение...сега на новата опаковка, която си взех има срок до 2010...не мисля че е 1 месец...Първоначално написано от lipstik
You're singing the songs
глупусти колкото искаш.. Тривитаминола е годен до тогава, докато пише на опаковката.. все пак като се отвори има едно като мембранка което си се слага, после го прибираш на хладно и така си го съхраняваш.. Годен е ПОВЕЧЕ от 1 месец.
На срока на годност изрично е написано.След отварянето на шишенцето срока на годност е 28дни.Вярно,пише,че е до 2010,но това е срока на неотваряне.
Имам и аз един въпрос. Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?
Иначе аз си правих веднъж маска, но само с тривитаминол и после се плакнах 1 час, но разбрах сега къде ми е грешкатаТрябва да има и други неща.
Маската се прави не само с Тривитаминол,затова толкова си я плакнала.Аз си намокрям косата,слагам маската и стоя 2 часа.После си се къпя с шампоан и си се отмива![]()
аз добавям:
1с.л св.мас
1с.л газ
1с.л мед
2с.л травитаминол
1 счукан аспирин
1 с.л кисело мляко
1 с.л лимон
1 с.л сусамово масло
1 с.л бадемово мало
1 с.л масло от жожоба
1 с.л стимулант на икаров
1 жълтъък
1 с.л зехтин
аз добавям:
1с.л св.мас
1с.л газ
1с.л мед
2с.л травитаминол
1 счукан аспирин
1 с.л кисело мляко
1 с.л лимон
1 с.л сусамово масло
1 с.л бадемово мало
1 с.л масло от жожоба
1 с.л стимулант на икаров
1 жълтъък
1 с.л зехтин
едит:на мен много ми помогна косата ми се въстанови от постоянното тртиране с преси и маши.Много се радвам че опитах въпреки страха и скептицизма!!!Моят съвет е опитайте и вие!!!
Да, това го разбрах. Питам сега: Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?
Не знам какво ще стамне,но ще пробвам...аа между дръгото сигурно ли е,че няма да ми окапе косата или нещо такова,защото по други форуми...четох,че имало и обратен ефект![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажете направо този тривитаминол ли се маже в косата или маската е някаква специална и от какво се състои.
Ето каква маска използвам аз.
1 супена лъжица Тривитаминол
1 супена лъжица Бадемово масло
1 супена лъжица Рициново масло
1 супена лъжица Хининова вода
2 жълтъка
Маската се слага на суха коса, преди къпане, разтрива се в корените, задушава се с плик/кърпа и се седи с нея 2 часа, след което се измива (къпеш си се).
Прави се първият месец да речем всяка неделя (трябва да е всеки път в един и същи ден).
Вторият месец само 1 път в месеца (същия ден /неделя/ като първия).
Третия месец като първия.
Косата наистина расте, аз я правя едва от 2 месец и косата ми наистина се забелязва, че е пораснала.
Е..вече наистина ще си купя тривитаминол![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
спрете с това "няма да се мажа с олио за овце" ами недеите ... но наистина е мн полезно за косата аз също съм го използвала преди доста времеи мисля че е доста по ефикасно от маските за коса на различни скъпи марки
![]()