- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
Първоначално написано от Zaritu
Напълно съм съгласна с теб, по-добре да използваме това "олио за овце" (което знаем какво съдържа) отколкото онези скъпи маски/ампули/балсами или нещо друго, за които не сме толкова наясно какво съдържат. Аз от скоро използвам въпросния Тривитаминол и съм доволна!!! От първите 2/3 нанасяния, забелязах, че косата ми не стои като "слама" и е доста "свежа" (имам предвид изчезна онзи вид на изтощена,мазна коса) като имате на предвид, че доста често използвам преса за коса. Е това е от мен, успех !!!![]()
nP0c70_A3_ може ли да качиш снимки от преди да се мажеш и сега като имаш вече ефекта ?
иначе и аз се мажа с това нещо и съм доволна![]()
някой може ли да ми каже къде във Варна се продава този тривитаминол,знам че е във ветеринарните аптеки,но никъде не мога да намеря,някой ако знае да каже плс...
Питам за трети път, дано някой ми отговори най-накрая: Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?
на една позната от този Тривитаминол почна да и пада косата.Не знаам,но ако беше така всеки щеше да има хубава коса и никой нямаше да е плешив.Радвайте се на тва което имате и не го съсипвайте с глупости
много е тъпо тва с олиото за овце![]()
1.ами то не е само за овце! като си го купих веднага познаха,че е за косата ми
2.има нарисувани картинки на самата оопаковка...е не е само за овце!! ако се имате за овце..да ама..се едно крава да глътне азпирин и да излезе,че тва е за крави!! а иначе по темата малко гадничко мирише,но се надявам да има резултат!
![]()
![]()
Имам един въпрос ,
косата ми е много накъсана , постоянно ми се къса и става све по-къса и по-къса .. тривитаминола помага ли за накъсана коса ? Мерси предварително![]()
Тоя тривитаминол наистина е чудо. В събота си го взех и си направих тази маска:
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
Косата ми беше толкова изтощена след всекидневно изправяне с преса..пълен ужас беше. След като си направих маската и на другия ден косата ми живна. Взех си и новия шампоан на Елсев - total 5 repair. И той е много хубав.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Аз си го взех от вет.лекар на кучето ми. Намира се на ул.”Капитан Райчо ”№36. Към къбинета има и зоо магазин, от там си го купих - 6 лв.Първоначално написано от ElItoOoO
Тук има адрес и на други: http://dariknews.bg/category.php?cat...ravochnik_id=9
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
А на мен пък започна още повече д ми пада от този тривитаминол и вобще косата не ми е ставала по-хубва даже беше като на клечки![]()
Окей.. четох до 12 страница.. мързи ме по-натам и имам няколко въпроса..
1.Не разбрах, има ли го в обикновените аптеки или не?
2.Във ветернинарната аптека ъъ.. като ветеринарен магазин ли е.. смисъл .. където си се продават и животни.. ? Ако не е, някой в София да знае къде има ветеринарна аптека.. ??
3.Омазнява ли се косата от това?
4.Като го купя и трябва ли да добавям някои неща.. четох "Бадемово масло" и няк'ви такива.. или направо си го слагам.. ???
И.. значи разбрала ли съм правилно:
Намазвам корените, след това целия косъм /на суха коса/, стоя 2 часа, след това измивам с обикновен шампоан.И това 2 пъти на седмица някъде.Ефекта идва след 3,4 месеца минимум?
1. В обикновените аптеки има само Виалитон - почти същото като тривитаминола, но е на водна основа.Първоначално написано от jFoxx
2. Ами не, където се продават животни..ами лекарства за животни..или кабинет.
3. То самото е мазно, но на мен дори косата не ми се омазнява толкова, колкото преди.
4. Има различни маски с тривитаминол. Например:
2 суп.лъж. тривитаминол
1суп.лъж.хининова вода
1суп.лъж.водка
2 с.л. тривитаминол -купува се от ветеринарна аптека,
1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло,зехтин; масло от гроздови семена масло от пшеничен зародиш ,масло от шеа/карите , масло от жожоба, ....
1 с.л. ракия - или друг алкохол
1 с.л оцет - можете да замените с лимонов сок
2-3 капки газ
Аз си правя първата, защото нямам някои неща за другата. За другото си разбрала правилно. Може и повече да стоиш. Аз 2 пъти в седмицата съм решила да си правя маски, но за ефекта не знам. Сигурно идва след 2-3-4 месеца.
ИСКАМ да попитам..ако този тривитаминол попадне върху ръката ми или някъде по тялото ми може ли тази част на която е попаднала да се окосми също?[това не е ебавка !!] питам чесно..така съм чувала..
и с какво да го намажа този тривитаминол върху косата си?
Нищо няма да ти стане. Аз си го мажа с ръце и просто после се измивам...
И аз да питам нещо...
Тривитаминола/ хининовата вода правят ли косата по-гъста?
Преди или след измиване се нанася?
Може ли да се слага на вежди, щото искам по-гъсти (мойте са редки)
>>> Момче съм<<<
За травитаминола-да, по-гъста я прави.Първоначално написано от ahaAm
Преди измиване, нанася се в корените и след това по целия косъм /ако косата ти е дълга/, след това се измива с хладка вода и обикновен шампоан.
За веждите не знам..
И аз имам един въпрос..значи четох една рецепта, която е:
2 суп.л. тривитаминол
1 суп.л. свинска мас
1 суп.л. ракия
1 суп.л оцет
2-3 капки газ
Та.. свинската мас и капките газ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ли са??
И как да я направя тази маска..не съм мн запозната..
Това е най-хубавата маска според мен. Аз свинска мас не слагам, но газ - определеноПрави косата много лъскава и жизнена.
А иначе - няма нищо сложно - смесваш всичко в една купа, сресваш си косата и го нанасяш. Отгоре слагаш шапка за баня и хавлиена чалма и след 2 часа изплакваш с шампоан (2 пъти изплаквам аз).![]()
А какво представлява тази газ и от къде мога да я купя? И на каква цена е.. ?
^^Най-хубавата маска от няколко години вече си я правя,но замествам маста с Бадемово масло и добавям аспирин на прах
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Чакайте да ви питам и азз... Значии използвах тривитаминола 2 пъти. За сега ефект не виждам, което предполагам си е нормалноОтворила съм го със спринцовка, нали при тва положение няма да важи тва за срока на годност "до 28 дни след отварянето"? И другоо... аз го ползвах два подредни четвъртъка. Нали няма нищо да ми стане, ако го използвам 2 пъти в седмицата?
![]()
еlsy![]()
Косата ми се омазнява сууупер бързо, ама наистина много бързо, дали ще почне да се омазнява още повече след тривитаминола??
^ Не е за мазна коса, понеже ще ти я омазни още повече. Аз затова не го и купих.