.
Отговор в тема
Страница 21 от 24 ПървиПърви ... 111718192021222324 ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 576
    Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    спрете с това "няма да се мажа с олио за овце" ами недеите ... но наистина е мн полезно за косата аз също съм го използвала преди доста време и мисля че е доста по ефикасно от маските за коса на различни скъпи марки

Напълно съм съгласна с теб, по-добре да използваме това "олио за овце" (което знаем какво съдържа) отколкото онези скъпи маски/ампули/балсами или нещо друго, за които не сме толкова наясно какво съдържат. Аз от скоро използвам въпросния Тривитаминол и съм доволна!!! От първите 2/3 нанасяния, забелязах, че косата ми не стои като "слама" и е доста "свежа" (имам предвид изчезна онзи вид на изтощена,мазна коса) като имате на предвид, че доста често използвам преса за коса. Е това е от мен, успех !!!
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

nP0c70_A3_ може ли да качиш снимки от преди да се мажеш и сега като имаш вече ефекта ?
    иначе и аз се мажа с това нещо и съм доволна

някой може ли да ми каже къде във Варна се продава този тривитаминол,знам че е във ветеринарните аптеки,но никъде не мога да намеря,някой ако знае да каже плс...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Питам за трети път, дано някой ми отговори най-накрая: Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
    Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?

на една позната от този Тривитаминол почна да и пада косата.Не знаам,но ако беше така всеки щеше да има хубава коса и никой нямаше да е плешив.Радвайте се на тва което имате и не го съсипвайте с глупости

Фен Аватара на loffgame
    пу пу пу да не си оручасам косата - имам огромна бухнала коса - многггггггггггггггггггггг ооооооооооооооооооооооооо ооооо къдрава по краищата ама не от триви.. незнам си какво

много е тъпо тва с олиото за овце 1.ами то не е само за овце! като си го купих веднага познаха,че е за косата ми 2.има нарисувани картинки на самата оопаковка...е не е само за овце!! ако се имате за овце..да ама..се едно крава да глътне азпирин и да излезе,че тва е за крави!! а иначе по темата малко гадничко мирише,но се надявам да има резултат!

исках да кажа аспирин

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Питам за трети път, дано някой ми отговори най-накрая: Има ли момичета, които си правят маската един или два пъти в седмицата, но мият косата си всеки ден?
    Не мога да не си мия косата всеки ден, а ми е интересно дали има ефект и тогава?
    Аз не си мия косата всеки ден,но мога да ти отговоря,че ще има ефеккт.

Имам един въпрос ,
    косата ми е много накъсана , постоянно ми се къса и става све по-къса и по-къса .. тривитаминола помага ли за накъсана коса ? Мерси предварително

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Тоя тривитаминол наистина е чудо. В събота си го взех и си направих тази маска:
    2 суп.лъж. тривитаминол
    1суп.лъж.хининова вода
    1суп.лъж.водка
    Косата ми беше толкова изтощена след всекидневно изправяне с преса..пълен ужас беше. След като си направих маската и на другия ден косата ми живна. Взех си и новия шампоан на Елсев - total 5 repair. И той е много хубав.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ElItoOoO
    някой може ли да ми каже къде във Варна се продава този тривитаминол,знам че е във ветеринарните аптеки,но никъде не мога да намеря,някой ако знае да каже плс...
    Аз си го взех от вет.лекар на кучето ми. Намира се на ул.”Капитан Райчо ”№36. Към къбинета има и зоо магазин, от там си го купих - 6 лв.
    Тук има адрес и на други: http://dariknews.bg/category.php?cat...ravochnik_id=9
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

А на мен пък започна още повече д ми пада от този тривитаминол и вобще косата не ми е ставала по-хубва даже беше като на клечки

Град
    Килинг, Кокосови острови ^^ :]]
    Окей.. четох до 12 страница.. мързи ме по-натам и имам няколко въпроса..
    1.Не разбрах, има ли го в обикновените аптеки или не?
    2.Във ветернинарната аптека ъъ.. като ветеринарен магазин ли е.. смисъл .. където си се продават и животни.. ? Ако не е, някой в София да знае къде има ветеринарна аптека.. ??
    3.Омазнява ли се косата от това?
    4.Като го купя и трябва ли да добавям някои неща.. четох "Бадемово масло" и няк'ви такива.. или направо си го слагам.. ???

И.. значи разбрала ли съм правилно:
    Намазвам корените, след това целия косъм /на суха коса/, стоя 2 часа, след това измивам с обикновен шампоан.И това 2 пъти на седмица някъде.Ефекта идва след 3,4 месеца минимум?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jFoxx
    Окей.. четох до 12 страница.. мързи ме по-натам и имам няколко въпроса..
    1.Не разбрах, има ли го в обикновените аптеки или не?
    2.Във ветернинарната аптека ъъ.. като ветеринарен магазин ли е.. смисъл .. където си се продават и животни.. ? Ако не е, някой в София да знае къде има ветеринарна аптека.. ??
    3.Омазнява ли се косата от това?
    4.Като го купя и трябва ли да добавям някои неща.. четох "Бадемово масло" и няк'ви такива.. или направо си го слагам.. ???

И.. значи разбрала ли съм правилно:
    Намазвам корените, след това целия косъм /на суха коса/, стоя 2 часа, след това измивам с обикновен шампоан.И това 2 пъти на седмица някъде.Ефекта идва след 3,4 месеца минимум?
    1. В обикновените аптеки има само Виалитон - почти същото като тривитаминола, но е на водна основа.
    2. Ами не, където се продават животни..ами лекарства за животни..или кабинет.
    3. То самото е мазно, но на мен дори косата не ми се омазнява толкова, колкото преди.
    4. Има различни маски с тривитаминол. Например:
    2 суп.лъж. тривитаминол
    1суп.лъж.хининова вода
    1суп.лъж.водка

2 с.л. тривитаминол -купува се от ветеринарна аптека,
    1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло,зехтин; масло от гроздови семена масло от пшеничен зародиш ,масло от шеа/карите , масло от жожоба, ....
    1 с.л. ракия - или друг алкохол
    1 с.л оцет - можете да замените с лимонов сок
    2-3 капки газ

Аз си правя първата, защото нямам някои неща за другата. За другото си разбрала правилно. Може и повече да стоиш. Аз 2 пъти в седмицата съм решила да си правя маски, но за ефекта не знам. Сигурно идва след 2-3-4 месеца.

ИСКАМ да попитам..ако този тривитаминол попадне върху ръката ми или някъде по тялото ми може ли тази част на която е попаднала да се окосми също?[това не е ебавка !!] питам чесно..така съм чувала..
    и с какво да го намажа този тривитаминол върху косата си?

Град
    София
    Нищо няма да ти стане. Аз си го мажа с ръце и просто после се измивам...

И аз да питам нещо...
    Тривитаминола/ хининовата вода правят ли косата по-гъста?
    Преди или след измиване се нанася?
    Може ли да се слага на вежди, щото искам по-гъсти (мойте са редки)

>>> Момче съм<<<

Град
    Цитирай Първоначално написано от ahaAm
    И аз да питам нещо...
    Тривитаминола/ хининовата вода правят ли косата по-гъста?
    Преди или след измиване се нанася?
    Може ли да се слага на вежди, щото искам по-гъсти (мойте са редки)

>>> Момче съм<<<
    За травитаминола-да, по-гъста я прави.
    Преди измиване, нанася се в корените и след това по целия косъм /ако косата ти е дълга/, след това се измива с хладка вода и обикновен шампоан.
    За веждите не знам..

И аз имам един въпрос..значи четох една рецепта, която е:
    2 суп.л. тривитаминол
    1 суп.л. свинска мас
    1 суп.л. ракия
    1 суп.л оцет
    2-3 капки газ

Та.. свинската мас и капките газ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ли са??
    И как да я направя тази маска.. не съм мн запозната..

Град
    София
    Това е най-хубавата маска според мен. Аз свинска мас не слагам, но газ - определено Прави косата много лъскава и жизнена.
    А иначе - няма нищо сложно - смесваш всичко в една купа, сресваш си косата и го нанасяш. Отгоре слагаш шапка за баня и хавлиена чалма и след 2 часа изплакваш с шампоан (2 пъти изплаквам аз).

Град
    А какво представлява тази газ и от къде мога да я купя? И на каква цена е.. ?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    ^^Най-хубавата маска от няколко години вече си я правя,но замествам маста с Бадемово масло и добавям аспирин на прах
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Враца
    Чакайте да ви питам и азз... Значии използвах тривитаминола 2 пъти. За сега ефект не виждам, което предполагам си е нормално Отворила съм го със спринцовка, нали при тва положение няма да важи тва за срока на годност "до 28 дни след отварянето"? И другоо... аз го ползвах два подредни четвъртъка. Нали няма нищо да ми стане, ако го използвам 2 пъти в седмицата?
    еlsy

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Косата ми се омазнява сууупер бързо, ама наистина много бързо, дали ще почне да се омазнява още повече след тривитаминола??

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    ^ Не е за мазна коса, понеже ще ти я омазни още повече. Аз затова не го и купих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си