- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
Напротив!Моята коса също беше много мазна,но след като започнах да си правя тази маска,косата ми се промени много.Много е мека,омазнява се по-малко,има блясък,а също и расте изключително бързо
Хм... на мен ми казаха друго. Както и да е. Може би ще си го взема, понеже хининовата вода грам не ми действа, а искам косата ми да стане по-дълга.Първоначално написано от ElItoOoO
![]()
Мисля и аз да го пробвам пък ще видим, дано се промени малко омазняването, защото сега всеки ден трябва да я мия![]()
изпитано е ;] вземи си го няма да съжалявашПървоначално написано от shakira96
А Тривитаминол-а се копуваше от ветеринарния магазин нали? А цена да кажете?
Да,копува се от ветеринарните аптеки.А цената му е около 5-6-7лв.Първоначално написано от shakira96
Имам въпрос това чудо ще подейства ли на мъжка дълга коса?На мен все още нищо ми няма но тъй като съм с дълга коса а баща ми е плешив и се чудя дали с това мога да прдотвратя оплешивяването?
Ам някой ми беше казал, че косата му почвала да капе от това.. ? Ако някой може да каже нещо за това с капането.. смисъл дали ще спре и защо..
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Точно обратното.Косата става по-гъста.Първоначално написано от MyAll
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Общо взето тривитаминола при всеки действа различно- при едни има подобрение, при други положението се влошава.. при едни косата се сгъстява, а при други капе. Зависи от индивидуалността, поне според мен, но няма друг начин да разберете, освен да го използвате.
Аз го ползвах един месец по два пъти на седмица. Правех следното преди да си го сложа намокрям косата си и после го нанасям в корените с разтриване, след това и по цялата дължина на косата. Слагам найлонова шапка и завивам със затоплена хавлиена кърпа. Стоя 2 часа и измивам 2 пъти с шампоан. След този един месец направих месец почивка и от утре пак започвам, защото съм страшно доволна.
Относно това дали може да се ползва и от мъже.. мисля че да. Баща ми се запали покрай мен и също започна да го използва. По принцип косата му е като моята- тънка като перцено след като ползва тривитаминола наистина имаше голям ефект, както и при мен.
Изпробвайте го, буквално прави чудеса с косата!!
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
А само тривитаминол или си правеше и маска? Аз мисля без маска да пробвам.А междо другото една приятелка си го е купила от зоомагазин, а не от ветеринарна клиника.Смисъл, че и на 2-те места го има, мисля.Първоначално написано от IrRePlAcEaBlE
![]()
Тоз дет ти го е казал нема грам акъл, тривитаминола се дава именно за сгъстяване. О боже..Първоначално написано от MyAll
![]()
След като се изкапя косата ми става ужасно бухнала и отвсякъде стърчат някакви косъмчета. Дали ще помогне за този проблем?
Първоначално написано от jFoxx
Само тривитаминола.. с газ, маз и тем подобни не ми се занимаваше, но пак имаше ефект. Всички го забелязват, защото косата ми е коренно променена. Иначе може да се купи и от зоомагазин явно, но аз си го взех от ветеринарна аптека за 5.50![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Не съм чела всички страници, но искам да попитам понеже моят град е малък и незнам къде има ветеринарна аптека, може ли да си го купя от магазин, където се продават храни за животни, животни и т.н. .?
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Мерси много, а още един въпрос може ли? /надявам се да не ставам досаднаПървоначално написано от IrRePlAcEaBlE
/ та.. освен, че си страшно доволна, косата пораснала ли ти е, смисъл забелязва ли се по-бърз растеш на косъма?
Аз мисля да питам баща ми (един от най-добрите ветеринарни лекари в града), би трябвало да знае .. ако наистина помага ще взема да го пробвам .. само имам 2 въпроса
- за тези които го ползват повече от 1 година
-
1. С колко сантиметра ви порастна косата от началото до сега ..?
2.И може ли да го ползвам без тази маска .. така де само тривитаминола да си ползвам без тези масла и т.н. ??![]()
Благодаря предварително!![]()
P.S. Искам да го пробвам .. интересно ми стана след интересната 37стр. дискусия![]()
Да, забелязва се и то значително. Ползвах го целия януари месец и веднага имаше ефект. Пускам снимки за да прецените сами:Първоначално написано от jFoxx
http://www.prikachi.com/files/1518577w.jpg преди тривитаминола
http://www.prikachi.com/files/1518592j.jpg и след
Не знам дали е много, но на мен косата никога не ми е растяла толкова бързо, както след тривитаминола. Фризьорката ми също го забеляза.
може би около 10 см някъде, не мога да ти кажа точно;Първоначално написано от fUcKsMiLe
може да се ползва и тривитаминола само, аз така го правех и пак имаше резултат, ако не ти се занимава с газ, маз и такива цапаници и миризми;![]()
Здравейтее
Днес си купих това чудо и мисля даа го пробвамм.. и имам няколко въпроса:
1. На шишенцето пи6е разтвор за инжекции и капачката нз как да я отворя![]()
вие как се справихте?
![]()
2.Добра ли ще е тазки маска която мисля да правя- 1с.л. тривитаминол + 1с.л. мед + 1с.л. кис. мляко и 1 жълтък?
3. Нямам найлонова шапчица и за това мисля като се намажа да си вържа косата на кок и да я увия с кърпа? После дали ще се изпере кърпата от тая мазнотия?? Иили просто да си я вържа и да стоя така 2 4аса?
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
1. Аз давам на баща ми да ми го отваряПървоначално написано от afrodizia4ka
с някакво ножче и си се отваря самата капачка..
2. Ами може, ефекта дори ще е по-голям, защото освен тривитаминола и др. съставки дето изброи са изключително полезни и подхранват косата.
3. Можеш да си сложиш найлонова торбичка.Това е първият вариант, защото иначе не знам (горката кърпа)
Или другия е да си стоиш вързана без кърпа.
![]()
Аз в момента съм намазана с тази маска и чакккккккк в 11 и половина ще се влиза в банятапък и цялата ми стая е омирисана, но пък жертвата си заслужава. Даже специално жената на ветеринаря го беше препоръча на майка ми, този Травитаминол. Та и аз се реших, защото косата ми е наистина тънка и рядка, мразя я просто и затова съм принудена да използвам преса за коса и да я горя. Надявам се, да има добър ефект и да се получи точно това, което искам.
При маската едиственото нещо, което съм пропуснала е мас, защото нямаше откъде да намеря в този късен час, пък и по принцип не знам къде има![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
тази тема ме заинтригува![]()
Имам малко непокорна коса и въпросът ми е дали тази маска ще ми помогне да я оформям малко по лесно (когато се изправям с преса краищатата ми винаги стърчат на някъде..). Другият ми въпрос е дали мога да използвам само тривитаминол, понеже видях че повечето от вас го смесват с други неща. И последно- четох че от маската косата може да започне да се омазнява по-бързо - така ли е или да не се притеснявам за това![]()
![]()
ПРОЧЕТЕТЕ!
Хора, не го ползвайте този Тривитаминол.Казвам го за ваше добро.Помислете:Този продукт прави косата по-здрава, по-гъста, по - блестяща и т.н. Не е ли това мечтата на всяко момиче и жена.Хората дават толкова много пари за какви ли не медикаменти, дори има такива които си инжектират разни неща или си присаждат коса, или какви ли не още неща, има толкова балсами, шампоани и работи, които постоянно се ракламират.Пишат се книги, направо всеки иска косата му да е здрава, блестяща и гъста.Е, щом като това нещо прави такива неща, защо някоя компания, примерно Avon, не го е купила.Ако го беше направила щеше да спечели милионни, и едно шишенце 200ml, щеше да струва сигурно 100лв.Само че, това не се е случило, и този продук не се продава в аптеките, а само във ветириарните клиники.И се дава на ОВЦЕТЕ.Вярно, че тук не говорим за боглъщане, а за мазане, но честно, помислете, за да не е изляло на пазара значи наистина ИМА ОСНОВАТЕЛНА причина.Не е иследвано за хора, значи не се знае какво може да ви нправи.Ся някой ще каже "ама аз го ползвам от две години и нищо ми няма".Амиот каде знаеш, живот и здраве, какво може да ти направи след десет години, самозащото си го плзвала някоя и друга година, иси си увредила огранизма.Промерно до колкото знам на времето е имало някакви витамини, които били много модерни сред бременните, и всяка втора бременна жена ги е пиела.И до колкото ми еизвестно има случаи на децата, веча на по четирдесет години развиват рак на червата, от който се умира (не съм напълно сигурна в всичко това, свързано с тезивитамини, но искам да кжа, че дори неща които са били иследвани и са се давали на БРЕМЕННИ жени, са биливредни, а вие ще си мажете поглавите, нещо което никой не знае, какво може да ти нправи след години.)Не казва, че ще ви стане нещо, защото се пак не съм лекар, нопиша всичко това, защото искам да ви кжа какво научих, и да ви накарам да не исползвате този продук.Правя всичко това с най-добринамерения, не ми сенахвърляйте.