- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
Първоначално написано от AintNoSunshine
![]()
Аз не останах никък доволна от този тривитаминол. Правих месец и нещо маски, но нищо особено като ефект. А не съм имала някакъв проблем, който исках да оправя с него, просто на толкова места четох за "магическия" му ефект, че реших да пробвам.
Като се замисля наистина това са просто три витамина в по-висока концентрация. Има ги в много продукти за коса или лице, но в по-малки количества. Може прекомерната употреба да има някакви странични ефекти.
^ естествено, че е невъзможно!
Мен една ми беше казала, че като пия витамина за косата, ще ми порастнат косми по гърба. Е, познай дали ми порастнаха - същото е.
хаха няма нищо вредно в този продукт !! всичко вътре е витамини ... !! аз съм изключително доволна косата ми расте адски бавно а с него за 1 месец ми порастна с 4 см ... смятай..... стана ми с блясък и много мека преди косата ми падаше сигурно по една шепа с косми на къпане отделно когато се реша а сега огато се къпя нищо а с ресането най-многооппо 10 косъмаа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кирилица!
kalpazanka
shmatity ти в кои свят живееш? Avon да го купи и патентова хахах божее тва е най-мизерната марка бе човек ... Това е от сорта на бабините рецепти. Те са най-добри. Що някой не се хванал да патентова тях например? Ползвай си продуктите на Avon и стискай палци да не ти окапе косата след 3 години от тяхните продукти![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Сега си направих маска - 1 лъжица тривитаминол, 1 лъжица екзематин, 1 лъжица Икаров, капачка ракия и 2 жълтъка.
За пръв път я правя, ще я прилагам често и дано има ефект...
I still have feelings...
you are my passion.
аз имам въпросче-ако си направя маската и я оставя за през цялата вечер ще има ли някакви странични ефекти или не?
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Ако питаш мен по добре недей... Аз искам да попитам има ли проблем ако не сложа газ?Първоначално написано от anonim4e2
Could I have this kiss foreva`?
маската я правя вече втори месец така-оставям я да действа цяла нощ-нямам проблеми нито странични ефекти,престраших се да го направя и вече след 2 месеца косата ми расте много добре-засега съм на около 3 см на месец.добре че я подбудихме малко тая тема,следях я с голям интересПървоначално написано от lolssie
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
немога да разбера.. всяка седмица ли да го правя по 2 пъти или на 1 месец 2 пъти.. ?![]()
Мисля, че на седмица. Поне доколкото четох в другите коментари...
Искам да попитам... значи аз имам гъста коса и е много здрава и хубава. Искам само да расте по-бързо. Та въпросът ми е ако използвам тривитаминол или там както беше, ще ми стане ли по-гъста косата?Щото аз не искам... И ако има нещо, с което само да расте по-бързо, плс, кажете ми.
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Домързя ме да прочета всичките страници, но и аз да се изкажа по темата. Една приятелка на скоро ми каза за Тривитаминола и мога да кажа, че още след 2рия път като си я направих и вече се вижда ефект!Естествено за дължина още не мога да говоря, но както моята коса поначало е рядка и косъма ми е тънък, в момента е станала по-здрава, малко по-гъста и даже бих могла да кажа с малко повече обем!
Много се надявам скоро да видя ефект и за дължината. :P
П.С. Първият път като си я правих стоях 6 часа, а сега вторият път почти 12 (спах с маската)Малко прекалих наистина, но не се притеснявайте, няма да ви навреди, това са витамини, които подхранват косата.
![]()
Значи да го правя всяка божа седмица?! по 2 пъти?![]()
Мисля, че щом косата ти е гъста няма проблем да го ползваш за удължаване.Първоначално написано от mim4enceto00
Толкова много позитивни коментари съм изчела за Тривитаминол и накрая и аз реших да си взема. Е, взех си, слагах си около три пъти, но ефект - никакъв дори косата ми става някак много заплетена и едвам я разресвам (слагам балсам), става и много твърда някак..така ли трябва да се получи и на вас ли така ви става
(бтв слагам 1л. Тривитаминол, 1л. стимулант на Икаров и разни други като алкохол, яйце, оцет ...)
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
И аз чувствах косата си така първия път.. сега в момента съм с маската за втори път и ще ви кажа как съм като се изкъпя :PПървоначално написано от Gllory
та да попитам пак.. всяка седмица ли да го правя това? непрекъснато..? нямаше ли някаква почивка![]()
значи,в продължение на 1 месец всяка седмица по 2 пъти я правиш след това 1 месец почиваш - така се редуват.
Мен ми казаха:
1ви месец - 1 път седмично
2ри месец - 2 пъти седмично
3ти месец - почивка
И после след 3тия месец пак почвате така
Аз съм много доволна за сега.И което е странно аз съм с кестенява коса и сега днес забелязах и даже ме питаха дали не съм я боядисвала - станала е по-светла
Едно такова медено русо, много приятен цвят! Без да искам и без да знам как получих още 1 плюс. Не знам дали е от Тривитаминола, но ми харесва.
![]()
[quote="neeDaBosS"]значи,в продължение на 1 месец всяка седмица по 2 пъти я правиш след това 1 месец почиваш - така се редуват.[/quot
понеже я направих в края на месеца (последната седмица от месеца) да спра ли сега, да изчакам един месец и да я правя пак или да карам до средата на ноември и да чакам тогава![]()
![]()
![]()
оо Божее..Първоначално написано от mp3f
Момичето иска да помогне, вие се правите на интересни..Ха ;д тя е права знам го от личен опит, косата става много хубава и изведнъж дърпа на дължина!!
Изправях си косата близо 2 години всеки божи ден защото я подстригах,а тя ми е чуплива и спря да ми расте,беше изгоряла абе...приличаше на изкуствена,добре че поне ми е гъста(а преди това имах много хубава коса до под раменете и лъскава) От около месец,че може и повече ползвам тривитаминола и съм много доволна.Тея "разбирачки" дето ви плашат с глупостите си "ама как ще се мажите с олио за овце"..."ще ви окапе косата" ...могат само да ви завиждат за хубавата коса която ще имате след използването муАз лично смесвам тривитаминола със зехтин за да ми стане по голямо количеството и да не се хъби бързо( а и зехтина е полезен за косата).Сега съм спряла да си изправям косата и от тривитаминола си върнах блясъка и забелязах онзи ден докато се къпах че ми се е поудължила малко.Така че не се колебайте а си го купете. + това не е само за овце...ползва се и за гривата на конете например...и помислете малко ако беше вредно за хората ветеринарите нямаше да го продават за хора.Нали все пак после можеш да ги съдиш...много ясно че щяха да предупредят
Хайде със здраве да си го ползвате хахаха !
-hhh- The Vampire Diaries -hhh-
Извинявам се ако е имало такъв въпрос вече, но искам да питам не ви ли се омазнява косата от този тривитаминол. Аз слагах бадемово масло няколко пъти преди да се изкъпя, но ми се омазнява много бързо косата. Дали и с витамините не е така?![]()