- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
pri mene nishto ne stana ;(;(;(
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
ха ха за овце!не бе то ,ако действа е на далавера,ма за овце хе хе х о
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ае мн сте злеее![]()
Абе тривитаминола се купува повече за маски за коси,отколкото за овце,коне и др.животни.Четох в един сайт известен и там има мноооого страници за точно тази рецепта.И аз аз се зарибих,купих си -струва 3,60лв. Намазах се,ама явно прекалих с маста и трудно си измих косата след това.От тогава шишенцето си седи в хладилника и не съм го барнала,щот ме мързи да се клепам с тия маски,не заради друго.Няма нищо вредно в това,естесвено без да прекалявате с него.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
kak e to4no receptataaaa ii ako go polzvash 4esto molq te kaji dali ima efektПървоначално написано от ultra
мне не е кой знай колко скъпо даже е евтино и ефектът е прекрасенПървоначално написано от Black_Rosse
![]()
a nqkoi moje li da mi kaje na angliiski kak se kazva tova mazilo? 6ttotoo ne jiveq v bulgaria, ta kakvo mu e imeto na angliiski?
Как нищо колко време си го ползвала ? Щото не може да очакваш от първия път след като си го сложиш и да ти порасне и се сгъсти косата.Видими резултати се постигат поне след 3-4 месеца иначе още след първия втория месец косата става по-мека и хубава и почва нали да са опрая ама забелевим резулатата е след 3-тия и 4-тия месецpri mene nishto ne stana ;(;(;(
Еми незнам защо е за овце ,но наистина действа ,а и са само три витамина което значи ,че не пречи и за хора ;]ха ха за овце! не бе то ,ако действа е на далавера,ма за овце хе хе х о
Така е ,а цената е различна в зависимост от града и аптекатаАбе тривитаминола се купува повече за маски за коси,отколкото за овце,коне и др.животни.Четох в един сайт известен и там има мноооого страници за точно тази рецепта.И аз аз се зарибих,купих си -струва 3,60лв. Намазах се,ама явно прекалих с маста и трудно си измих косата след това. От тогава шишенцето си седи в хладилника и не съм го барнала,щот ме мързи да се клепам с тия маски,не заради друго.Няма нищо вредно в това,естесвено без да прекалявате с него.
Моля те чети темата и непитайте сички по едно и също 100 пътиkak e to4no receptataaaa ii ako go polzvash 4esto molq te kaji dali ima efekt
Ами ако косата ти е дълга ще е за по-малко пъти,но ако е късичка става за повечко пъти ,но и не е много скъпи честно да ти кажаобмислям да опитам...но все пак е доста пари за толкова малко пъти ...,защото спестяваш пари от маски,стимуланти,балсами,к истали и т.н
Незнам потърси в гугъл и може да намериш нещоa nqkoi moje li da mi kaje na angliiski kak se kazva tova mazilo? 6ttotoo ne jiveq v bulgaria, ta kakvo mu e imeto na angliiski?![]()
а, косата става ли по-мазна след този тривитаминол?
neПървоначално написано от г
Слагам си на косата Хининова вода,която има същото действие като гореспоменатото лекарство. Освен това мирише много хубаво.
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
malko se sumnqvam 4e ima su6toto deistvieПървоначално написано от LaFee
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Оригиналната маска:Първоначално написано от lil4eto0
2 суп.л. тривитаминол
1 суп.л. свинска мас
1 суп.л. ракия
1 суп.л оцет
2-3 капки газ
Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави кисело мляко, мед, яйце, аспирин.
Нанася се в корените и се разнася по цялата дължина. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа. След 2 часа се измива.
Прави се 2-3 пъти семично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочентите по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да се предизвика обратен ефект.
Копирах я от форума на bg-mama.Желаещите да научат всичко могат да го посетят-има 10 теми с по много мнения относно точно тази рецепта.Момичето,което я е пуснало за първи път всъщност май живее в Турция и е модел...Даже писа,че е снимала реклама на шампоан там и че всъщност дължи красотата на косата си имено на тази маска.
Само да вметна,че газ не се слага,ако косата ти е изрусявана,понеже газта изсушава косъма,а както знаете перхидрола прави същото.
Не слагайте оцет ,защото той пречи на тривитаминола и няма ефект,а за руса коса (боядисана) мисля ,че не се препоръчваше газ.Препоръчвам ви да не слагате мляко ,защото после косата мирише на повръщано - същата работа е и със яйцетоПървоначално написано от ultra
![]()
А от него има ли някакви странични ефекти...нпр. напълняване, обриви?
Колко струва? Ии как се нанася на косата....предполагам в корените на мокра коса, ама все пак да питам.
Странични ефекти НЯМА.Нанася се върху суха коса преди къпане първо в корените и после по дължината.Стоиш 2 часа и след тва измиваш.Моля ви четете темата преди да питате plsss :PПървоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
Маската се слага преди да си измиеш косата.Няма противопоказания.Тривитам нола представлява само витамини.Струва към 4 лв.(в зависимост от вет.аптека и населеното място).Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
e ae de, nqkoi nqma li da mi kaje kak e na angliiski, potursih v google nqma takova ne6to. nikva pomo6t ne mi pravite, su6to i hininova voda sum tursila nqma
Az toku shto si go slosjih za purvi put i izchetoh vsichki mneniq no edno ne razbrah - kato si izplakna kosata posle da slagam li shampoan ili ne ?
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
slagaiПървоначално написано от hip Hop Mace
zdriskam da pitam za na4ina na upotreba
kato si go sloja trqbva li da stoq s kurpa ili s ne6to dr
6TE VI KAJA EDNA RECEPTA KOQTO PRI MEN DADE MNOO GOLQM REZULTAT I NE E OPASNA.
KUM 350-400 ML RAKIQ DOMA6NA SLAGATE 2 SREDNO GOLEMI LISTA OT ALOE STOI 15 DNI NA TUMNO I HLADNO MQSTO I SLE TVA SE MAHE6 VSQKA VE4ER PREDI LQGANE.NA SUTRINTA S NININOVA VODA I V KRAI6TATA NA KOSATA I BADEMOVO MASLO AMA NE MNOO DA NE STANE MAZNA
A AKO ISKATE MOGA DA VI KAJA KAK AZ ZA EDIN MESEC KOSATA MI STANA OT DO U6ITE PO4TI DO RAMENETE:
1.STIMULANT ZA KOSA IKAROV SMESEN S BADEMOVO MASLO NA SU6TATA FIRMA PREDI VSQKO KUPANE
2.MIQ SUS 6AMPOAN V KOITO IMA 7 8 KAPKI BADEMOVO MASLO
3.BALSAM ZA OTMIVANE NA SU6TATA MARKA KATO 6AMPOANA PAK VUTRE S KAPKI BADEMOVO MASLO
4.MAJA S RAKIQTA I ALOETO I MALKO BEDEMOVO MASLO V KORENITE VSEKI DEN
TOVA E1 PRI MEN IMA NEVEROQTEN REZULTAT.![]()