- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
I az sum 4uvala 4e pomaga i 6te vzema da probvam.Oba4e moje li da kajete kolko struva?
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
aide chetete prednite postove weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee po-skypo ot 5lv ne e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от little-wild-lady
a teq koito se naviha i polzvaha ima li nqkakuv efect q kajete
За по-бърз растеж на косата аз използвам Хининова вода и също помага но само за растеж....що се отнася до Тривитаминол тва че хората са му намерили приложение за козината на овцете НЕ означава че е направено от овце...разликата е огромна...по тая логика не трябва да ядем сол, защото точно животните я обичат .....![]()
Ако обичаш някого напиши името му в кръг, вместо в сърце, защото сърцата биват разбити, но кръговете се въртят вечно
bonboneno^mace,в предните постове беше споменала,че ще ходиш на козметик,какво стана,нещо каза ли ти ?![]()
и същия ли е ефекта като при травитаминола?Само на косата ли действа?Първоначално написано от rali4ka91
забравих да ви кажа че на мен една фризьорка ми каза че хининовата водата не е полезна за косата-даже напротив от нея цъфтяла
Благодаря ти!Първоначално написано от rali4ka91
a tozi trivitaminol moje li da se polzva na boqdisana kosa? zashtoto az sym rusa .. i pada li boqta ot nego?
Само да ви светна, че косата ви по-гъста няма как да стане. Като че ли да си направиш космите на краката повече.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
moje da stane po-gusta!!!! moqta be6e rqdka (ne prekaleno) i predi 2 godini polzvah hininova voda uj za da mi porasne na duljina, ama ne porasna. za tva puk se sgusti dosta :Pa i sestra mi e frizior i mi go e kazvala su6toto (4e se sgustqva
)
Абе вие добре ли сте бе.Като някой е казал че е за овце и са откачихте.Само витамини си а някоя умна глава е видяла ефекта и си е намазала овцата първо за да не й стане нещо и така са почнали да си ги мажат перманентно.Нищо няма да ви стане и никой няма да разбере какво е така че кво се тръшкате тука че се ползва с успех само че от овци най-често?Който иска да си сложи и да види какво ще му стане аз гарантирам че нищо!Не съм го ползвала по единствената причина че имам хубава коса и така иначе са ми казвали за него.Дава ефект
![]()
някой може ли да ми каже от Пловдив къде да намеря травитаминол?
v obiknovenite aptekii ima li go ili samo vyv veterinarnite ?
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
abe ti negramotna li si kvo? ne ne ne mi kazvay ni6to nqma da ti raz4etaПървоначално написано от sweet_bubka
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje bi ti si negramotnata!Kakvo 6te kaje6 aaaa??????? Kakvo 4ovek ve4e nemoje da se obyrka li a?????Първоначално написано от Анонимко
1-vo az ne ti kazvam a go pi6a![]()
2-ro tova 4e nemoje6 da 4ete6 si e tvoi problem
ok?????????????????????
p.s. Mnogo me tvarqt takiva kato tebe,koito se mislqt za mnogo obrazovani i gramotni i samo gledat da se zaqjdat!Bahti gibonite![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
kaji mi "gramotnice"kakvo ozna4avat dumite opilnpvennite i ilmaПървоначално написано от sweet_bubka
кои витамини съдържа?сори ама не мога да преровя всичките страници
съдържа А Д З Е
а искам да попитам ако косата е вече достатъчно гъста, това нещо ще я згасти ли повече![]()
![]()
Мерси!
Иначе не вярвам да ти сгъсти косата-колкото ти е толкова!Една ли ще ти поникнат нови косми :P
а това 3 какво е?