.
Отговор в тема
Страница 6 от 24 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 576
    kvo kat e za ovce ?!nikoi ne spomena 4e e za da raste kozinata na ofcete.mn ste ograni4eni ebasi.az bih probvala,oba4e prosto nemoga sqka sutrin da visq po 2 4asa s hiper mazna kosa..sega nqmam vreme a kamoli kato zapo4na daskalo,koeto e sled po-malko ot 3 meseca

Ееей супер мерси.Мойта коса е три косъма и половина (много тънка и ще е супер да го пробвам .Теенкс
    Всичко което се случва на Земята е написано на Небето

И аз трябва да го пробвам пък и кво овцете са супер сладкиииииииииии.....вижте овцете какви сладки къдрички имат

ee ne stava vupros za taina koito si ima zdrava gusta i dulga kosa si q ima koit q nqma q nqma i tolkoz probvaite maski nz i az ma razlikata nqq da e osobenno golqma,li4no mnenie :P

Guest
    nqkoi da mi kaje toq trvitaminol dali izshushava kosata zashtoto moita i bez tva e mn izsushena ot boqdisvaneto..plsssssssss otgovorete

Guest
    abe i az se navih,ae nqkoi ne si li go e vzel ve4e da kaje,kvo stana?

Град
    there's a place so dark that you can't see the end...
    ee ne stava vupros za taina koito si ima zdrava gusta i dulga kosa si q ima koit q nqma q nqma i tolkoz probvaite maski nz i az ma razlikata nqq da e osobenno golqma,li4no mnenie
    Не говори така!!!Като не си изпитала,не знаеш,найстина я подхранва,дава еластичност,по-дебел става косъма,блясък.Не е като чудо още от първия път-но трай моме за хубост.

nqkoi da mi kaje toq trvitaminol dali izshushava kosata zashtoto moita i bez tva e mn izsushena ot boqdisvaneto..plsssssssss otgovorete
    не я изсушава,но от маската газта я изсушава,така че не слагай газ.(вярно че е само 2-3 капки,но...по-добре недей като е суха.)

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    az q polzvam i ima efekt nishto 4e samo dva pati sam slagala..zasega kosata mi e po meka i blqskava.. da se nadqvame s vremeto i 4e rasteja shte e po burz samo e minus4e 4e mn gadno mirishe..pone men me drazni mn taq mirizma no shte turpq nqma kak

Guest
    a moga li da go smesvam s bademovo maslo,za6toto ot okolo 2 meseca se maja s bademovo maslo,1-2 pyti sedmi4no i ne mi se iska da spiram... ,ama ina4e i na nego pi6e 4e sadarja vitamin A,E i F,i da ne stane mn...nz

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a moga li da go smesvam s bademovo maslo,za6toto ot okolo 2 meseca se maja s bademovo maslo,1-2 pyti sedmi4no i ne mi se iska da spiram... ,ama ina4e i na nego pi6e 4e sadarja vitamin A,E i F,i da ne stane mn...nz
    aide ako nqkoi znae da kaje pls [-o<
    aaa sa6to i dali se omaznqva kosata ot nego

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Това за тривитаминола е така.стига с тези подмятания "няма да се мажа с олио за овце".
    точно така! кво като е за овце... то и прасетата ядат моркови примерно, ама не казвате : няма да ям храна за прасета ...
    иначе добре че имам гъста коса, че да не използвам подобни лосиони, лекарства и т.н.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    omaznqva li se kosata ot nego?

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    malko

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    malko
    uff tova e lo6o a nqkoi moje li da mi kaje s kakvo da go smesvam ili s kakvo da go otmivam posle za da ne se omaznva

Град
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    malko
    uff tova e lo6o a nqkoi moje li da mi kaje s kakvo da go smesvam ili s kakvo da go otmivam posle za da ne se omaznva
    Ако го омтиваш добре не се омазнява,Примерно слагай шампоан,отмивай,балсам на връхчетата,после пак шампоан и после отмий и не трябва да се омазни.

Ами ползвай маската,която е написана на предните страници,така в минималко да се омазни.

Град
    aide ako nqkoi znae da kaje pls [-o<
    aaa sa6to i dali se omaznqva kosata ot nego
    може да слагаш всякакви такива подхранващи неща,не е минус и няма да се изтощи косата.Само,че тази маска я прави така:

2 месеца 2 пъти седмично,после месец,месец и половина почивка и така повтаряш една година тази процедура и после само веднъж месечно.

А да ви питам може ли това прословуто лекарство/витамин/нз си кфо др. да се ползва за момче с малко по-рядка коса

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fuck_off_bastard
    А да ви питам може ли това прословуто лекарство/витамин/нз си кфо др. да се ползва за момче с малко по-рядка коса
    da to sgstqva kosata,no e i sa6o za rastej

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    tui 4udo v obiknovenite apteki prodava li se ? mn imena mn ne6to

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    tui 4udo v obiknovenite apteki prodava li se ? mn imena mn ne6to
    ne,za jivotni e..
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fuck_off_bastard
    da to sgstqva kosata,no e i sa6o za rastej
    mersi zna4i do kolkoto razbrah 2 pyti v sedmicata po 2 4asa predi kypane stoq namazan s nego nali

Цитирай Първоначално написано от пор
    бях го чела из този форум това... мисля да изпробвам.
    и, верно, ставате смешни... какво олио, ебати?! момичето се опитва да помогне. като е за овце - голяма работа.
    naistina takiva podmqtaniq sa izli6ni. vie kato ne iskate da go izpolzvate nikoi ne vi kara.tq prosto dava suvet koito moje da e ot polza na nqkoi.to na men ne mi trqbva ama nqma za kfo da se ebavate i da go othvurlqte samo 6tot e za ovce.
    =D> br 4e si se setila da pusne6 takava tema 6toto naistina moje da e ot istinska polza na nqkoi!!!

Abe za6to zaebahte hubavata tema za Trivitaminola?
    Daite pak da si govorim za nego Kvo stana nqkoi polzva li go?

Аз ползвам хининова вода.

Цитирай Първоначално написано от pretty_cat
    Аз ползвам хининова вода.
    И? действа ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си