.
Отговор в тема
Страница 7 от 24 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 576

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от _FairY_oF_DaRknEsS_
    Цитирай Първоначално написано от pretty_cat
    Аз ползвам хининова вода.
    И? действа ли?
    Ползвах я няколко пъти и ник'ва разлика. После почна да ме мързи да се занимавам и така...Пък и ти да си забелязала косата ми да е лъщяща, видимо по-гъста и да се вее малко под кръста ми?

Как по-точно нанасяш Тривитаминола? С памуче ли?

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Как по-точно нанасяш Тривитаминола? С памуче ли?
    Забъркваш си някакав маска и към нея добавяш от Тривитаминола. След това се клепаш, увиваш си косата и след 2 часа се къпеш. Тва е!

ще си го взема щом казвате 4е има ефект

Едва ли ще пробвам...

trqbva da se probv pak togava 6te vidim haide nqkoi ako ve4e e zapo4nal upotrebata mu da kaje ima li efekt...?

Ami az go polzvah 2 meseca i naistina mi porastna kosata,no nemoga da kaja dali e to4no ot Trivitaminola,za6toto prez tova vreme izpolzvah i drugi ampuli,kakto i maska za rastej
    A ina4e go sprqh,za6toto go otmivah MNOGO mi pada6e kosata,i mi se struva6e,4e vmesto da porastne i da se sgasti tq 6te okape
    i sega se 4udq da se maja li pak ili ne.Zatova ako nqkoi go e polzvah da spodeli dali e imal podoben problem [-o<

Като че ли и на мен ми капе повече косата,но не знам травитаминола ли е причината ,или от това,че ми се сменя(ше) косата.
    И аз го ползвах два месеца ама за растеж не мога да кажа нищо,или поне не съм забелязала значителен такъв
    И все пак всички,които имат слаби коси е добре да го използват,това са витамини .Проблема е,че се отмива доста трудно,ама според мн хора си струва,но аз нз.

Аз проучих защо при някои хора пада косата от тази маска. А и аз съм от тях, така че мога да потвърдя, че е вярно. Значи такива маски - наситени с мазнини и мастноразтворени витамини, особено вит А - са подходящи само за суха коса, изтощена коса и за хора с лошо хранене и отслабнал организъм. Иначе, ако човек има здрава коса - нормална, нецъфтяща и сравнително лъскава, такива маски буквално задушават косъма. Освен това пренасищат скалпа и корените умират. Така пада косата...А вит.А в превишени дози има обратен ефект - наблюдава се силен косопад. Това го пише на всяка листовка на чистия вит. А. Та според мен изводът е, че за хора със здрава коса маската не е хубаво да се прави повече от 1 път в месеца. А при косопад е противопоказна - корените на косата при косопада са много отслабнали и като се намаже тази мазнота по тях освен, че се претоварват и задушават, от самото намазване на маската като механичен процес даже, се отделят от скалпа. Ето - аз имам косопад след раждане. Косата ми от маската наистина става още по-лъскава, но пада в много по-солидни количества. Похарчих мнооого пари за ампули на керастас - от тях ми спря косопада, но при всяко слагане на маската тръгвам от нулата, т.е. пак започва да ми пада косата...
    Хората с много гъста коса с дебел косъм или пък къдравите са явно тези, които имат положителен ефект от маската. Също и тези, които много третират косата си химично и топлинно и я изтощават непрекъснато.
    От форума на бг мама

Хм,вече ще си правя маската веднъж месечно.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не смятам да го ползва, Най-много да си навлека някакво окосмяване

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Не смятам да го ползва, Най-много да си навлека някакво окосмяване
    Да и мен от това ме е страх нали си го слагаш като маска за да ти порастне косата,а после като го отмиваш нали има контакт с лицето и тялото ти тази маска,та да не вземе да подейства и после да ходя като оранготан.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

ONE LIFE ONE LOVE

Голям фен Аватара на sapphirr
    не искам да от4айвам желаещите да си направят маска,но вит Е се натрупва в организма (попринцип влияе добре на косата и ноктите,но не и на другите органи).аз бих препоръ4ала стимуланта на икров - бързо,ясно,то4но...изисква само хубаво отмиване

Мега фен
    Град
    София
    Това става ли за косопад или да ходя на дерматолог вече?

Ami vsy6tnost i az sym 4ela iz neta 4e Travitaminola pomaga i 4e imalo mn dobri efekti. I sega kato 4eta i tuka i mislq da go probvam da vidq dali 6te ima efekt (predpolagam 4e nqma da ostana razo4arovana ) ina4e eto i ot men edna maska s Travitaminol, no tq e po-slowna za izpylnenie... ne sym q probvala, no sym 4ela 4e mn pomagala

Маска за блясък и растеж с Тривитаминол /много ефикасна /

2 суп. л. Тривитаминол /комплекс от Витамини А, Д3 и Е, продава се във ветеринарните аптеки/
    1 суп. л. свинска мас
    1 суп. л. ракия
    1 суп. л. оцет
    2-3 капки газ
    Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави кисело мляко, мед или жълтък.
    Живей днес, защото утре може да не дойде, а вчера няма да се върне!

A ina4e ako se raztyrsite iz neta 6te namerite nqkoi mn hubavi maski za kosa (i to ne samo za rastew, ami i za suha, izt6tena, mazna... abe z avsqkakva kosa) ето това е един сайт с мн маски за коса (измежду тях има някои мн хубави)

http://forum.fema-bg.com/viewtopic.php?t=60
    Живей днес, защото утре може да не дойде, а вчера няма да се върне!

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Това става ли за косопад или да ходя на дерматолог вече?
    Абе не прочете ли по-горе ясно е обеснено защо за косопад не става

Аз такова не слагам на косата си ..... В хуманитарните аптеки си има достатъчно масла и стимуланти з аксоа на Икаров и т.н .......

Az ne mislq da prodalja da go izpolzvam,qvno na moqta kosa ne se otrazqva dobre
    A taka se nadqvah da mi porasne ot nego kosata,za6toto predi da zapo4na da go izpolzvam samo poljitelni mneniq bqh 4ela za nego,no s tova padane na kosata seriozno se upla6ih i go spiram

bibi_bibi плс кажи какви други продукти си използвала

Цитирай Първоначално написано от МаЛкА КуКлА
    bibi_bibi плс кажи какви други продукти си използвала
    4ak sega vidqh vaprosa ti,
    ami izpolzvah bademovo maslo na ampuli 1 put sedmi4no,sa6to taka i nekvi drugi ampuli ama ne im znam imeto
    I maska na Denise za rastej (mnogo e dobra)

super qko zvu4i..! oba4e dali to4no taka deistva na vseki 4ovek..

Незнам обаче не мога да ви разбера..Момичето просто обясни че се купува от ветеринарни аптеки защото се мажело на козината на овцете..Това че се маже на животни не значи че е нещо кои знае колко ужасно.Ние да не сме нещо мн по-специално..Ааа да и някой беше питал: "Вие плешива овца виждали ли сте?!" .. Аз лично се зарибих определено звучи много добре :P мерси
    аа да и да ви кажа друго..нашата козметика на която сме свикнали е страшно наблъскана с химия,консерванти и прочие.А това явно е само витамини.което го прави и много по полезно.просто никой не може да си помисли че ще сложи нещо като олио на главата си и като се продавало еди къде си всеки си вади някакви изводи..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!

Цитирай Първоначално написано от nP0c70_A3_
    Преди 2 години и нещо ми я каза една колежка на майка ми! Много просто - ТРИВИТАМИНОЛ му е майката.Косата става гъста,блестяща и расте много бързо.От моята рядка коса като слама дето винаги съм се нервела колко бавно расте и като порасне малко веднага нацъфтява сега имам дълги хубави гъсти и блестящи коси и много хора са ме питали как ? Ами ето как

edit:Начин на употреба:
    Преди къпане се нанася в корените на косата ,а после и по дължината и.Стои се 2 часа и после измивате.Странични ефекти НЯМА.Видим ефект има след 3-4 месец
    Леле много, много мерси.. Ше го пробвам тва

Животът е адът описан в Библията!

Добре де и аз се зарибих много , ама там където търсих немаше.Аз съм от София и някой ако знае някъде около ендекато да се продава ?? или около красно село ? ?Много ще съм ви благодарна.
    Всичко което се случва на Земята е написано на Небето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си