.
Отговор в тема
Страница 8 от 24 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 576
    izob6to ne me interesuva kakvo si mislite, dali e Za ovce i tn ako pomaga 6to da ne probvam s moite pery6inki bih probvala, 6tom nqma strani4ni efekti
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

И сега какво? Последно помага ли или не? На мен косата ми не е тооолкова тънка, по-точно е нормална, но и аз съм примамена от идеята за буйна, дълга грива. Кажете дали да го ползвам или не?

Абе ей,я четете поне 1-2 страници назад!
    При всеки човек действа различно,може да ти подейства добре,а може и не.Трябва да се пробва просто.

Аз го позлвам тривитаминола вече.Бебето ми купи преди 2 седмици(5.50лв. е)..смесвам го с маска и стоя с нея 2 часа.Отмивам я с шампоан и балсам.После се сплитам на рибена-кост,подсушавам си косата леко и си лягам..
    Като цяло косата става перфектна..мека..с блясък.Използвам го 2 пъти седмично(сряда и неделя-даже днеска пак трябва да се мажа).
    Когато забеляжа искания ефект(дължина и гъстота) ще пиша \/
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

А с каква маска трябва да го смеся, когато го използвам?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Кажете ветеринарна аптека от където да купа тривитаминол... някъде в центъра или света тройца като район.. мерси предварително

ето малко и за маската
    Оригиналната маска:
    2 с.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
    1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба, .... Информация за маслата тук
    1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
    1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
    2-3 капки газ - ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.

Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави:
    кисело мляко - за еластичност на косъма
    мед – за всеки тип коса, прави косата мека и подхранена
    жълтък - подхранва, но „извлича” боята от боядисаната коса , затова ще се наложи да се боядисвате по – често. Изсушава леко. Да се измива внимателно с хладка вода, тъй като ако започнете с гореща, ще се пресече и „свари” – ще останат малки топченца, които трудно се премахват и започват да гният в косата.
    аспирин – за растеж и п-в пърхот
    хума - за мазна коса (има различни видове хума - зелена, жълта, бяла, розова, синя, ....информация) - консистенцията е подобна на кашичка. Ще е необходимо по - голямо количество, за да се покрие цялата коса.

Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа или се увива в потопена в гореща вода и добре отцедена кърпа. След 2 часа се измива.
    Прави се 2-3 пъти седмично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочените по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да не се предизвика обратен ефект.

Маската може да се редува с готови маски. След измиване, при желание се нанася подходящ балсам в краищата на косата. За по - лесно разресване може да се втрият две-три капки кристали/масло от жожоба/карите. Против цъфтящи връхчета е подходящо втриването на пшенично масло (има лек "мокър" ефект).
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Ааа да бе... 2 4аса да стоя с олио за овце на главата...не не не....после ще взема да остана без коса и незнам.

Аз слагам:
    1с.л. Тривитаминол
    1ч.л. оцет
    1с.л. ракия
    1 жълтък
    1с.л. кисело мляко..

Не е вреден,поради простата причина,че това са само витамини.
    И на мен ми стана смешно като разбрах,че това е за животни и си казах,че няма да си сложа такова нещо на главата,ама ето....
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Голям фен
    Iskam da popitam , tazi maska s trivitaminol lesno li se otmiva???
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    еми мазничка е,но като се сложи 2 пъти шампоан се отмива
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Da verno e!Dori i friziorkata na maika mi i go kaza!
    ZdRaVeItE nA vSiChKi! :* :* :*

Re: Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!

Цитирай Първоначално написано от nP0c70_A3_
    Преди 2 години и нещо ми я каза една колежка на майка ми! Много просто - ТРИВИТАМИНОЛ му е майката.Косата става гъста,блестяща и расте много бързо.От моята рядка коса като слама дето винаги съм се нервела колко бавно расте и като порасне малко веднага нацъфтява сега имам дълги хубави гъсти и блестящи коси и много хора са ме питали как ? Ами ето как

edit:Начин на употреба:
    Преди къпане се нанася в корените на косата ,а после и по дължината и.Стои се 2 часа и после измивате.Странични ефекти НЯМА.Видим ефект има след 3-4 месец
    Ам само един път ли се използва

Хм... Може и да го пробвам ... Дано да има ефект от ТРИВИТАМИНОЛ-а :P

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Аз слагам:
    1с.л. Тривитаминол
    1ч.л. оцет
    1с.л. ракия
    1 жълтък
    1с.л. кисело мляко..

Не е вреден,поради простата причина,че това са само витамини.
    И на мен ми стана смешно като разбрах,че това е за животни и си казах,че няма да си сложа такова нещо на главата,ама ето....
    Хмм/... тва ми звучи като някаква рецепта
    Аз лично не бих го ползвала тва...
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

И аз си го взех този Тривитаминол,но го ползвам веднъж седмично,т.к. разнообразявам мазилата,а и си мия косата два пъти в седмицата.В сряда вечерта я мажа с бадемово масло на Икаров,седя 2 часа и отмивам хубаво,след което слагам ампула за разтеж на Seri,която се отмива.В неделя слагам от Тривитаминола,седя 2 часа,измивам хубаво и на влажна коса слагам Хининова вода и втривам в корените.А между двете измивания на суха коса пръскам Seboral forte.Но понеже го правя от две седмици само,забележимия ефект е ,че нямам пърхот вече,а беше доста.Косата ми наистина има блясък.Само,че май от тривитаминола ми пада косата и на мене.Не е толкоз фатално количество,ама е някак си непроятно,затова мисля да си взема маската на Miosotis и да смесвам Тривитаминола с нея.Пък да видим кво ще стане.Това е от мен.След месец-два ако има видим резултат,говоря главно за разтеж,ще докладвам веднага :P
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Стигнах до 5та страница на темата и не ми се четат още 7 и искам да попитам нещо много съжалявам ако някой друг е питал преди мен
    значи как мирише това нещо

Голям фен Аватара на thirteen
    Аз също използвам Тривитаминола..
    Има ефект..
    Ами от газта има малко списифичен мирис, лек е и го неотрализирам с хубав парфюм... На другия ден от самосебе си се е измирисало! Поне при мен!

Na nikoi drug li ne mu pada kosata ot Trivitaminola

Дълбоко се колебая дали да не си купя и аз обаче искам да попитам по-бързо ли расте отколкото с хининова вода
    Аз в момента ползвам хининова вода и ако в Травитаминола раста по-бързо 100% щ си го купа

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    Na nikoi drug li ne mu pada kosata ot Trivitaminola
    Абе четете преди да пишете бе мамка му!Нали по-горе казах,че и моята пада....
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    tova smurdi ujasno i nqma osoben efekt... i na men malko mi poopada kosata i zatova sled 3tiq pat ne go slagam izobshto

Само тук и в още няколко форума я има рецептата за тази маска. Не бих си го сложила на главата

аз съм ЗА тривитаминола...косата която ми расте е мн по-здрава

Град
    Пловдив
    Сега съм с маска на главата.След половин-един час ще влизам да се къпя-ще си едит-на мнението ко има някчви препятствия
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Град
    В КЪЩИ
    Добре де, колко време трябва да се ползва тва? Мойта коса е .... средна дължина и като порасне и нацъфтява и и наистина искам да направя нещо вече. АМА СИГУРНИ ЛИ СТЕ, ЧЕ ДЕЙСТВА?
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си