- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
izob6to ne me interesuva kakvo si mislite, dali e Za ovce i tnako pomaga 6to da ne probvam s moite pery6inki
bih probvala, 6tom nqma strani4ni efekti
![]()
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
И сега какво? Последно помага ли или не?На мен косата ми не е тооолкова тънка, по-точно е нормална, но и аз съм примамена от идеята за буйна, дълга грива.
Кажете дали да го ползвам или не?
![]()
Абе ей,я четете поне 1-2 страници назад!
При всеки човек действа различно,може да ти подейства добре,а може и не.Трябва да се пробва просто.
Аз го позлвам тривитаминола вече.Бебето ми купи преди 2 седмици(5.50лв. е)..смесвам го с маска и стоя с нея 2 часа.Отмивам я с шампоан и балсам.После се сплитам на рибена-кост,подсушавам си косата леко и си лягам..
Като цяло косата става перфектна..мека..с блясък.Използвам го 2 пъти седмично(сряда и неделя-даже днеска пак трябва да се мажа).
Когато забеляжа искания ефект(дължина и гъстота) ще пиша \/
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Кажете ветеринарна аптека от където да купа тривитаминол... някъде в центъра или света тройца като район.. мерси предварително
ето малко и за маската
Оригиналната маска:
2 с.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба, .... Информация за маслата тук
1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
2-3 капки газ - ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.
Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави:
кисело мляко - за еластичност на косъма
мед – за всеки тип коса, прави косата мека и подхранена
жълтък - подхранва, но „извлича” боята от боядисаната коса , затова ще се наложи да се боядисвате по – често. Изсушава леко. Да се измива внимателно с хладка вода, тъй като ако започнете с гореща, ще се пресече и „свари” – ще останат малки топченца, които трудно се премахват и започват да гният в косата.
аспирин – за растеж и п-в пърхот
хума - за мазна коса (има различни видове хума - зелена, жълта, бяла, розова, синя, ....информация) - консистенцията е подобна на кашичка. Ще е необходимо по - голямо количество, за да се покрие цялата коса.
Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа или се увива в потопена в гореща вода и добре отцедена кърпа. След 2 часа се измива.
Прави се 2-3 пъти седмично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочените по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да не се предизвика обратен ефект.
Маската може да се редува с готови маски. След измиване, при желание се нанася подходящ балсам в краищата на косата. За по - лесно разресване може да се втрият две-три капки кристали/масло от жожоба/карите. Против цъфтящи връхчета е подходящо втриването на пшенично масло (има лек "мокър" ефект).
Ааа да бе...2 4аса да стоя с олио за овце на главата...не не не....после ще взема да остана без коса и незнам.
![]()
Аз слагам:
1с.л. Тривитаминол
1ч.л. оцет
1с.л. ракия
1 жълтък
1с.л. кисело мляко..
Не е вреден,поради простата причина,че това са само витамини.
И на мен ми стана смешно като разбрах,че това е за животни и си казах,че няма да си сложа такова нещо на главата,ама ето....![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Iskam da popitam , tazi maska s trivitaminol lesno li se otmiva???
No MaN, No CrY!!!
\m/
Da verno e!Dori i friziorkata na maika mi i go kaza!![]()
ZdRaVeItE nA vSiChKi! :* :* :*
Ам само един път ли се използваПървоначално написано от nP0c70_A3_
Хм... Може и да го пробвам ... Дано да има ефект от ТРИВИТАМИНОЛ-а![]()
:P
Хмм/... тва ми звучи като някаква рецептаПървоначално написано от _BoSSy_
![]()
Аз лично не бих го ползвала тва...![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
И аз си го взех този Тривитаминол,но го ползвам веднъж седмично,т.к. разнообразявам мазилата,а и си мия косата два пъти в седмицата.В сряда вечерта я мажа с бадемово масло на Икаров,седя 2 часа и отмивам хубаво,след което слагам ампула за разтеж на Seri,която се отмива.В неделя слагам от Тривитаминола,седя 2 часа,измивам хубаво и на влажна коса слагам Хининова вода и втривам в корените.А между двете измивания на суха коса пръскам Seboral forte.Но понеже го правя от две седмици само,забележимия ефект е ,че нямам пърхот вече,а беше доста.Косата ми наистина има блясък.Само,че май от тривитаминола ми пада косата и на мене.Не е толкоз фатално количество,ама е някак си непроятно,затова мисля да си взема маската на Miosotis и да смесвам Тривитаминола с нея.Пък да видим кво ще стане.Това е от мен.След месец-два ако има видим резултат,говоря главно за разтеж,ще докладвам веднага :P
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Стигнах до 5та страница на темата и не ми се четат още 7и искам да попитам нещо много съжалявам ако някой друг е питал преди мен
значи как мирише това нещо![]()
Аз също използвам Тривитаминола..
Има ефект..
Ами от газта има малко списифичен мирис, лек е и го неотрализирам с хубав парфюм...На другия ден от самосебе си се е измирисало! Поне при мен!
Na nikoi drug li ne mu pada kosata ot Trivitaminola![]()
Дълбоко се колебая дали да не си купя и аз обаче искам да попитам по-бързо ли расте отколкото с хининова вода
Аз в момента ползвам хининова вода и ако в Травитаминола раста по-бързо 100% щ си го купа![]()
![]()
![]()
Абе четете преди да пишете бе мамка му!Нали по-горе казах,че и моята пада....Първоначално написано от bibi_bibi
![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
tova smurdi ujasno i nqma osoben efekt... i na men malko mi poopada kosata i zatova sled 3tiq pat ne go slagam izobshto![]()
Само тук и в още няколко форума я има рецептата за тази маска. Не бих си го сложила на главата
![]()
Сега съм с маска на главата.След половин-един час ще влизам да се къпя-ще си едит-на мнението ко има някчви препятствия![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Добре де, колко време трябва да се ползва тва? Мойта коса е .... средна дължина и като порасне и нацъфтява и![]()
и наистина искам да направя нещо вече. АМА СИГУРНИ ЛИ СТЕ, ЧЕ ДЕЙСТВА?
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!