- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тайната на хубавата гъста,дълга коса само ТУК!
оо кат го прочетох тва нема!! нема си го зимамПървоначално написано от white_chik
![]()
![]()
... Добре че си ми е хубава косата...Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
Много си противоречат мненията ви обаче..деа знам..сигурно не действа еднакво при всички.
What you give is what you get!
Първоначално написано от otka4ena
Eii q po-krotko i takiva izrazi kato "mamka mu" za men nqma da gi izpolzva6![]()
A ти на мене няма да ми заповядваш!А това за брадата и мустаците е пълна простотия.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Ooo taka li,ami mai se opitvam![]()
Не се и опитвай няма да можеш.А за Тривитаминола,той е истинско чудо,наистина косата ми расте и блести.За гъстота още не мога да говоря,но мажете се няма страшно!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
E ok de hem si kazala,4e ti pada kosata,hem raste i blesti,tova padane ne te li pritesnqva malko![]()
Ами bibi_bibi първия път ми падна малко повече коса от обикновенното.Малко се стресирах щото нали четох тука темите за косопада.Но чист тривитаминол си сложих само 1вия път.Следващите пъти слагах Тривитаминол на око и две чаени лъжички мед,а понякога и балсам за да не мирише толкова,ако имам примерно да излизам след това.От тази комбинацийка коса не пада.Ако съм доволна от тривитаминола и по-нататъка видя резултати,лятото ще си го слагам чист,защото няма да ми се налага да го увивам в наилон и кърпи.Според мен това е причината за косопада,защото от наилона корена на косъма се задушава и умира.Остана ми в шишенцето колкото за още един път-димек днес ще се мацам-стигна ми за 1 месец.Мисля сега един месец да се мацам с друго,например маската Miosotis ili Denisse,за да не ми свиква косата.И така...това от мен![]()
мен пък ме е страх да си сложа такова нещо да не вземе да ми опада косатапредпочитам купените маски
![]()
Eiii tfa ne e ebavka.4uvala sam mn pati za tfa ama vse ne mi stigashe vreme da probvam,no maika mi probva.Rezulatata beshe strahoten,za tfa i az she probvam.Em sorrry ama ne sam sigurna dali e za sashtoto tam neshtu(to4no teq vitamini),no znam 4e behse da go vzima ot veterinarq na ku4eto mi
.Ama deistva
![]()
![]()
След мъж и трамвай не се бяга,защото винаги идва следващ.
Aha qsno.Ina4e i az bqh dovolna ot tova kak izglejda kosata mi sled Trivitaminola,edinstvenoto,koeto me pritesnqva6e be6e tova padane,napravo si misleh,4e 6te okape.No az slagah samo trivitaminol ,6te probvam taka kakto kazva6,dano da spre da mi pada.Първоначално написано от otka4ena
![]()
A na Denisse maskata e mn hubava![]()
Ок bibi_bibi,ако я намеря определено ще си я взема.На майка ти не са и пораснали мустаци и брада налиПървоначално написано от vikito_kikito
![]()
![]()
Offffffff si4ki sa ligavite - bilo ot ovce, bilo za ovce.. emi hodete si sas 5 kosala na glavata :@ Do avtorkata ms se pak za infoto![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
ami iskam da popitam dali e vazmojno da se zasili okosmqvaneto i na drugi 4asti ot tqloto, ne samo na glavata ????
ползвам го от два месеца и има ефект...без пърхот,косата расте по-бързо и въобще е по-здрава...ако искате снимки може да пусна! но найстина има ефект..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Да пусни снимки от преди и глед употребата!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
mi to nali sme si ovce![]()
Ползвах това овчото няколко пъти през лятото, но не забелязах особен ефект. Вчера обаче се сдобих с едно истинско чудо на козметиката - маска за коса МИОСОТИС с костен мозък и плацента! Леле тва е нещо страхотнооо. Косата ми стана видимо по-мека и гладка още след еднократна употреба. Определено мога да кажа, че това е най-добрият продукт за коса, който някога съм ползвала, а косицата ми иначе е меко казано отвратителна - суха, късаща се , къдрава и боядисана. Със сигурност ще повторя покупката!![]()
mda i az polzvam trivitaminola,no pod drugo ime VIALITOL..za rasteja nz..polzvam go ot skoro no sled izmivane kosata mi e mn mekichka i s poveche obem..dovolna sum
Не е възможно,защото това се нанася на определена част от тялото.Друго е вече ако ти се бие подкожно-така се слага на животните.Първоначално написано от miglencheto_
За косопада след маската не трябва да се притеснявате-това са вече увредените и изтъняли косми,които нямат място на главата..
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Даа и на мен така ми се струва...Първоначално написано от Kisses{P}
Ох не знам. Не мога да преценя,защото моята коса е къдрава и от всичко най-много мразя да имам обемПървоначално написано от Liar
Заприличвам на зелка или нещо такова
Сплескващ ефект не съм забелязала, но ако има нещо такова определено ще ми допадне много!
Я кажете в София къде може да се намери това чудо? Откъде сте го купували? Може ли да ми дадете някакъв адрес?