.
Отговор в тема
Страница 9 от 24 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 576
    Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Сега съм ви подготвила една изненада ! Значи баща ми е лекар,аз го питах за това нещо и той каза,че мн добре го знае и всички хора които го вземат след време получавали обилно окосмяване по цялото тяло!Дори има мн голяма вероятност на момичетата да им пораснат брада и мустаци ( а иначе обилно окосмяване по цяяяяяяяяялото тяло да се очаква...) е успех...аз със сигурност няма да си го взема
    Хахаха стига ве,тъкмо се навих да си го купя.Само да питам в ква доза трябва да се използва(ако изобщо се престраша)
    оо кат го прочетох тва нема!! нема си го зимам

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Сега съм ви подготвила една изненада ! Значи баща ми е лекар,аз го питах за това нещо и той каза,че мн добре го знае и всички хора които го вземат след време получавали обилно окосмяване по цялото тяло!Дори има мн голяма вероятност на момичетата да им пораснат брада и мустаци ( а иначе обилно окосмяване по цяяяяяяяяялото тяло да се очаква...) е успех...аз със сигурност няма да си го взема
    Хахаха стига ве,тъкмо се навих да си го купя.Само да питам в ква доза трябва да се използва(ако изобщо се престраша)
    оо кат го прочетох тва нема!! нема си го зимам
    ... Добре че си ми е хубава косата...
    Много си противоречат мненията ви обаче.. деа знам..сигурно не действа еднакво при всички.
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    Na nikoi drug li ne mu pada kosata ot Trivitaminola
    Абе четете преди да пишете бе мамка му!Нали по-горе казах,че и моята пада....

Eii q po-krotko i takiva izrazi kato "mamka mu" za men nqma da gi izpolzva6

A ти на мене няма да ми заповядваш!А това за брадата и мустаците е пълна простотия.
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

A ти на мене няма да ми заповядваш!А това за брадата и мустаците е пълна простотия.

Ooo taka li,ami mai se opitvam

Не се и опитвай няма да можеш .А за Тривитаминола,той е истинско чудо,наистина косата ми расте и блести.За гъстота още не мога да говоря,но мажете се няма страшно!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Не се и опитвай няма да можеш .А за Тривитаминола,той е истинско чудо,наистина косата ми расте и блести.За гъстота още не мога да говоря,но мажете се няма страшно!

E ok de hem si kazala,4e ti pada kosata,hem raste i blesti,tova padane ne te li pritesnqva malko

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    На мен пък от маската с тривитаминола спря да ми пада косата.Доволна съм.Продължавам да я използвам
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Ами bibi_bibi първия път ми падна малко повече коса от обикновенното.Малко се стресирах щото нали четох тука темите за косопада.Но чист тривитаминол си сложих само 1вия път.Следващите пъти слагах Тривитаминол на око и две чаени лъжички мед,а понякога и балсам за да не мирише толкова,ако имам примерно да излизам след това.От тази комбинацийка коса не пада.Ако съм доволна от тривитаминола и по-нататъка видя резултати,лятото ще си го слагам чист,защото няма да ми се налага да го увивам в наилон и кърпи.Според мен това е причината за косопада,защото от наилона корена на косъма се задушава и умира.Остана ми в шишенцето колкото за още един път-димек днес ще се мацам-стигна ми за 1 месец.Мисля сега един месец да се мацам с друго,например маската Miosotis ili Denisse,за да не ми свиква косата.И така...това от мен

Град
    над морето
    мен пък ме е страх да си сложа такова нещо да не вземе да ми опада косата предпочитам купените маски

Eiii tfa ne e ebavka.4uvala sam mn pati za tfa ama vse ne mi stigashe vreme da probvam,no maika mi probva.Rezulatata beshe strahoten,za tfa i az she probvam.Em sorrry ama ne sam sigurna dali e za sashtoto tam neshtu(to4no teq vitamini) ,no znam 4e behse da go vzima ot veterinarq na ku4eto mi .Ama deistva
    След мъж и трамвай не се бяга,защото винаги идва следващ.

Ами bibi_bibi първия път ми падна малко повече коса от обикновенното.Малко се стресирах щото нали четох тука темите за косопада.Но чист тривитаминол си сложих само 1вия път.Следващите пъти слагах Тривитаминол на око и две чаени лъжички мед,а понякога и балсам за да не мирише толкова,ако имам примерно да излизам след това.От тази комбинацийка коса не пада.Ако съм доволна от тривитаминола и по-нататъка видя резултати,лятото ще си го слагам чист,защото няма да ми се налага да го увивам в наилон и кърпи.Според мен това е причината за косопада,защото от наилона корена на косъма се задушава и умира.Остана ми в шишенцето колкото за още един път-димек днес ще се мацам-стигна ми за 1 месец.Мисля сега един месец да се мацам с друго,например маската Miosotis ili Denisse,за да не ми свиква косата.И така...това от мен
    Aha qsno.Ina4e i az bqh dovolna ot tova kak izglejda kosata mi sled Trivitaminola,edinstvenoto,koeto me pritesnqva6e be6e tova padane,napravo si misleh,4e 6te okape.No az slagah samo trivitaminol ,6te probvam taka kakto kazva6,dano da spre da mi pada.
    A na Denisse maskata e mn hubava

Ок bibi_bibi,ако я намеря определено ще си я взема.
    Цитирай Първоначално написано от vikito_kikito
    Eiii tfa ne e ebavka.4uvala sam mn pati za tfa ama vse ne mi stigashe vreme da probvam,no maika mi probva.Rezulatata beshe strahoten,za tfa i az she probvam.Em sorrry ama ne sam sigurna dali e za sashtoto tam neshtu(to4no teq vitamini) ,no znam 4e behse da go vzima ot veterinarq na ku4eto mi .Ama deistva
    На майка ти не са и пораснали мустаци и брада нали

Offffffff si4ki sa ligavite - bilo ot ovce, bilo za ovce.. emi hodete si sas 5 kosala na glavata :@ Do avtorkata ms se pak za infoto
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

ami iskam da popitam dali e vazmojno da se zasili okosmqvaneto i na drugi 4asti ot tqloto, ne samo na glavata ????

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ползвам го от два месеца и има ефект...без пърхот,косата расте по-бързо и въобще е по-здрава...ако искате снимки може да пусна! но найстина има ефект..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    ползвам го от два месеца и има ефект...без пърхот,косата расте по-бързо и въобще е по-здрава...ако искате снимки може да пусна! но найстина има ефект..
    Да пусни снимки от преди и глед употребата!

mi to nali sme si ovce

Ползвах това овчото няколко пъти през лятото, но не забелязах особен ефект. Вчера обаче се сдобих с едно истинско чудо на козметиката - маска за коса МИОСОТИС с костен мозък и плацента! Леле тва е нещо страхотнооо. Косата ми стана видимо по-мека и гладка още след еднократна употреба. Определено мога да кажа, че това е най-добрият продукт за коса, който някога съм ползвала, а косицата ми иначе е меко казано отвратителна - суха, късаща се , къдрава и боядисана. Със сигурност ще повторя покупката!

Град
    sofiq
    mda i az polzvam trivitaminola,no pod drugo ime VIALITOL..za rasteja nz..polzvam go ot skoro no sled izmivane kosata mi e mn mekichka i s poveche obem..dovolna sum

Цитирай Първоначално написано от miglencheto_
    ami iskam da popitam dali e vazmojno da se zasili okosmqvaneto i na drugi 4asti ot tqloto, ne samo na glavata ????
    Не е възможно,защото това се нанася на определена част от тялото.Друго е вече ако ти се бие подкожно-така се слага на животните.
    За косопада след маската не трябва да се притеснявате-това са вече увредените и изтъняли косми,които нямат място на главата..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Ползвах това овчото няколко пъти през лятото, но не забелязах особен ефект. Вчера обаче се сдобих с едно истинско чудо на козметиката - маска за коса МИОСОТИС с костен мозък и плацента! Леле тва е нещо страхотнооо. Косата ми стана видимо по-мека и гладка още след еднократна употреба. Определено мога да кажа, че това е най-добрият продукт за коса, който някога съм ползвала, а косицата ми иначе е меко казано отвратителна - суха, късаща се , къдрава и боядисана. Със сигурност ще повторя покупката!
    А забелязваш ли обема ти на косата да е заминал?На мен от тази маска косата ми буквално се сплесква.. иначе за мекота и блясък няма смисъл да си говориме.Има ги
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    А забелязваш ли обема ти на косата да е заминал?На мен от тази маска косата ми буквално се сплесква.. иначе за мекота и блясък няма смисъл да си говориме.Има ги
    Даа и на мен така ми се струва...

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Даа и на мен така ми се струва...
    Ох не знам. Не мога да преценя,защото моята коса е къдрава и от всичко най-много мразя да имам обем Заприличвам на зелка или нещо такова Сплескващ ефект не съм забелязала, но ако има нещо такова определено ще ми допадне много!

Я кажете в София къде може да се намери това чудо? Откъде сте го купували? Може ли да ми дадете някакъв адрес?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си