- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- въпрос към момчетата
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Какви момичета харесвате?
1Под 160см или над...до 50кг или над...?
2Руси,кестеняви,червенокос или чернокоси...?
3Синеоки,чернооки или с пъстри очи...?

160см
50кг
червенокоси
пъстри очи

Няма значение
ООООООММММММММГГГГГ
Заглавие: въпрос към момчетата
няма какво да добавя .. някое момче няма ли да драсне нещо ?
Аз момичета не харесвам...

Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Все по-отчайващо става...Първоначално написано от Alcohooligan
....то май вече не останаха истински момчета...

ами нз ... щом в темата са писали само момичета .. и аз тука си водя разни монолози.. явно си прав/права .. явно тенденцията е размяна на ролитеПървоначално написано от merrlin

si4ko pod noja
Вмасто да разбера момчетата какви момичета харесват ..разбрах,че момчетата или не обръщат внимани на това по какви момичета се заглеждат или въопще не се заглеждат по момичета.
Ако греша поправете ме!?.
Първоначално написано от merrlin
Аз май ше съм първията ще те поправая момчетата се заглеждат по момичета стига да им харесат на външен вид.Има момчета който не ги е грижа другото , но има и момчета който тея неща който си написала не са от голямо значение за избора на момиче ...

Ето ме и мен истинският мъж меришещ на пот и лук!! Та харесвам всякакви моми4ета стига мустака да им е по малък от моя .....
П.П. просто се комплексирам

Първоначално написано от scraby
Да съгласна съм с теб,че това не са основните критерии за избора на приятелкаМоите въпроси се отнасят за това (както си вървиш по улицата
)по какв имомичета се заглеждаш?
Стига с тези точни мерки.И в ниско момиче може да се влюбиш, дори и да харесваш високите примерно.

Така е ! Така е ! Напълно съм съгласна с теб!!!!!!!!!хъхъхъПървоначално написано от koalka
Кви харесвам.. хм
Щи кажа каква обичам
168см
50кг
тъмно кестенява права коса и тъмно кафяви очи
Ами аз се заглеждам по мойто момиче :PПървоначално написано от Анонимко