Цитирай Първоначално написано от ~magitto~
Според мен като кажете,че гледате характера не е съвсем така.Имам една приятелка,която наистина е много готина,но характера й е ужасен.ВСИЧКИ момчета й се лепят като мухи на мен без да им пука от характера и държанието й.А това,че гледате колко е умно момичето, пак не е така.Съвсем малко сте тея,които ви интересува дали тя е умна или не.
Душа,не съм чувал за момче,което да не обича авантюрите.Мацката може да е ужасна,но запленени от външния й вид много момчета "играят играта" ,не толкова заради момичето,колкото за тръпката .

А в едно момиче какво е най-важно....зависи за какво ти трябва. Ако ти се ч*ка няма да избирам най-готината мацка в компанията,а най-простата,която ще ми пусне най-бързо. В този случай са важни тялото,езикът на тялото и ниския коефициент на интелигентност.

На момче ,което му трябва гадже по-скоро има нужда от интимна приятелка. Демек мацка ,която го разбира,говори му,тя го докосва,той си я гледка и й споделя тайните си. Лично на мен силно впечатление би ми направило момиче със силен характер и добро мило излъчване(натруфени кучки с мръсен език не обичам).Важно е как тече разговорът между нас,важни са допирните точки. Интуицията,като всяко животинско чувство,и тук не е за подценяване.Има случаи, в които просто усещаш когато срещнеш "половинката" си.