.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Страхливия
    Guest

Страх ме е от филми на ужасите

Като бях малък и случайно видях една страшна сцена в един филм и явно от тогава ми е останало в съзнанието. От тогава (5-6 годишен) до сега (18 годишен) не съм изгледал нито един филм на ужасите, а като някой случайно ми пусне такъв изпадам в ужас и немога да спя 2-3 нощи. Ето сега без да знам пуснах НОВА ТВ и видях "Интервю с вампир" и някъв озъбен вампир и сега ме е страх да отида до тоалетната дори
    Ако имате някакви идеи как да се отърва от страховете си - дайте ги

Еми остави се Торбалан веднъж да те отвлече, да ти мине страха, само да ти искара червата с ена кука и нш по страшно няа ти прай
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Голям фен
    Аз познавам много момчета, които не желаят да гледат филми на уажасите с мен, а аз просто се забавлявам с такива филмчета. Но си има хора, които просто ги е страх и не виждам нищо лошо. Все пак опитай се да си внушиш, че всичко е на филм и няма как да ти се случи в живота и че няма от какво да се боиш. Подобни страхотии не съществуват. Изхили се в очите на вампира или там каквото и да е.Победи го със смях
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Повече от фен
    Град
    south_park
    пробвай да ги гледаш без музиката...тя много въздейства
    представи си екипа,камерите,операторите и сценаристите
    и изобщо че този филм е една художествена измислица
    гледай някой нискобюджетен ужас и се посмей от сърце
    you should kill yourself >=D

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Най-добре е просто да не ги гледаш Но ако все пак искаш да пробваш,направи го през деня за да е светло,без звук и с някои при тебе, по добре да не си сам.Дано да не те е шубе

Посрещни страха в лицето. Ако не стане като гледаш няколко филма, наистина по-добре не ги гледай...Може занапред страха да ти мине от самосебе си.
    Some things are better left unsaid!

Ооо, и мен ме е страх ама от наистина страшни филми. Интервю с вампир не е толкова страшен, да знаеш. Нищо особено Няма смисъл да те е страх Успокой се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си