- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За надървени и изоставени...
В повечето случаи става така, че той си стига само до възбудата просто защото всеки път, когато сме заедно (всяка вечер), е готов, а аз не мога да му предложа нищо повече от целувки на обществените места...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ti si ebati brytalniq tip mYXayxyAYXyayxyAXyayПървоначално написано от Rubben89
![]()
po temata: pravila sam go toq nomer xixIxiIxixIXiXIii ne me ebavaosobeno xaxaxaxAXAxAxAX
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На мен пък ми става жал, ако се случи приятелят ми да се възбуди (а и би ми било за всеки друг, който случайно и неволно се възбуди от мен), защото разбирам, че първо е неприятно и конфузно, ако те забележат, второ, много е гадно да ти се иска, а да няма как, трето, чувала съм за някакво напрежение в генеталиите при момчетата, ако се възбудят и не свършат, затова се старая да си по-внимателна...Първоначално написано от TIMEX
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами случвало ми се е 1-2 пъти, ноо не беше нарочно, просто такива бяха обстоятелствата ^.^ Иначе и мен са ме зарязвали възбудена ;/// Кофти работа.
Надървих го злобно и го зарязах на леглото..върнах се след 10 мин и ме гледаше мн жално.Но си имах причина да го направя тогава..сега като се замисля-и аз като ДъПейнИсРиал не правя секс с който ми падне,тъй че ако се отдаде възможност и съм с ЧОВЕКА - никога не бих лишила себе си най-малкото!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Правила съм го, но не нарочно. Просто и двамата супер много сме се възбуждали, но не е имало възможност. Така че не само той е бил прецакания... (с приятеля ми разбира се).
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от kuber
Не, и не бих допуснал да ми се случи!
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
На мене ми се е случвало,ама то защото ми го върнаха.....защото аз бях го изоставила така....Първоначално написано от DarkAngelOfHope
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
В много дискотеки или партита ми се е случвало да ми се натискат на оная работа с газ или пак докат танцувам с някоя и да ме хване з аоная работ аи после д аме заебемн е гадно
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI