.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    OtKa4eNo F-4e
    Guest

Кой е най-откачения бас(облог),на който сте се хващали

Еми...аз ще започна с моя най-откачен бас...
    Приятеля ми твърдеше,че няма да посмея да правя секс пред брат му(който е по-голям)на светло,без никакви завивки...По принцип ние не сме привърженици на френската любов,затова залога беше свирка,съответно ако не се осмеля да го направя пред брат му и шпакла,ако го направя...

Добре ли сте?

Ox lele ebati basa na4i moq ne se broi,no se pak basirax se s edin frend 4e ako izpiq 10 biri nqma da se napiq

Guest
    Ти ако изпиеш десет бири, ще станеш с пет килограма по-тежка, бе.

Бях се фанал зарад нещо на бас, залога бяха ташаците ми, добре че спечелих

E zna4i 6te sum 50 a i ne mojax da gi izpiq i trqbva6e da 4erpq cqlata kompaniq, a i + 4e ne mojax da gi izpiq stignax do 4 i ot tam nqmam spomeni

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Най-често с братовчед ми се хващаме на супер тъпи басове, като сме пили. Веднъж ме бил предизвикал да се обадя на едно момче, което уж ме харесва (и адски много тормози при това !!!) и да го напсувам .. Хах .. Нищо не помня.
    Общо взето все простотии измисляме като се съберем. Или по-точно той ги измисля, болният му мозък друго не може да роди. Иначе сме имали милиони басове, свързани с играта, която играем понякога. И резултатът от тях винаги е много весел .. снимки, телефонни разговори, поразии .. Все има забава с този човек, затова и толкова ме кефи.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

oTka4eNo F-4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от second_heartbeat
    Добре ли сте?
    кой мислиш,че спечели

Guest

Re: Кой е най-откачения бас(облог),на който сте се хващали

Цитирай Първоначално написано от OtKa4eNo F-4e
    Еми...аз ще започна с моя най-откачен бас...
    Приятеля ми твърдеше,че няма да посмея да правя секс пред брат му(който е по-голям)на светло,без никакви завивки...По принцип ние не сме привърженици на френската любов,затова залога беше свирка,съответно ако не се осмеля да го направя пред брат му и шпакла,ако го направя...
    айде на бас, че няма да ми направиш свирка до 2 дена

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Защо изобщо е в раздел Секс ?!
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

аз се бях хванала с един приятел на бас за цвета на едно кошче за боклук в тъмното... то беше на 40м пред нас и то забутано в няк'ва сянка... аз твърдях, че е зелено с бяло, а то всъщност беше синьо с бяло...както и да е.. прекара ме... 'щото отстрани до нас имало същото кошче, а пък те всички бяха еднакви... че и се хванах на бас да вървим пеш от центъра до Златните ... ест изпълних баса наполовина...изморих се (а той НЕ!!! гррр ) и после се прибрахме с автобуса... :P
    голяма съм шматка... още ме бъзикат за тоз' тъпия бас...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

С гаджето редовно се хващаме на басове , и който загуби изпълнява нещо на сексуална тема . То са свирки с гълтане,анален(скоро загуби бас и няма да види 3 месеца ),завръзване ииии др интересни неща.И с една др приятелка пак на сексуална тема.Което ме навежда на мисълта да я питам дали е изпълнила последния - садо-мазо секс!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Имам един френд в даскалото, по-рано постоянно се хващахме на басове като почти винаги залога бяха кинти...
    Басовете бяха най-различни... Примерно веднъж се разхождах в канала на орлов мост. Веднъж по френски мятахме хартийки през прозорецам който има решетка. Залагахме дали ще мине или не и така...
    Един друг пък секи ден в продължение на една седмица ми купуваше сладолед, щото не знаеше, че може да има мат с цар и кон, а ми твърдеше, че с цар и офицер може и така...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    хихихи ми мин год си бяхме направили 1 як купон в 1 приятел и бяха всички от нашия клас и др приатели и понеже в нашия клас имаше 2 лесбийки,хванахме се на бас че ще отида и ще се целувам с 2те на по 50 лева той ми каза изклучено но после гледа като гръмнат даже едвам се махнах ония щеха да ме изядът :P

Понеже темата е в този раздел ... съвсем наскоро се хванах на бас с един приятел на брат ми, че ще го бия на шах (аз съм пълен аматьор така да се каже ). Залога беше съответно свирка или шпакла. Два пъти ме би момчето ... още не съм си изпълнила дължимото.

nai otka4eniq bas be6e 4e ne moga da visq 3 min ot 16 etaj na terasta u nas e uspqh i bqh s 300 kinta napred

Цитирай Първоначално написано от Seks1t i G1z1t
    nai otka4eniq bas be6e 4e ne moga da visq 3 min ot 16 etaj na terasta u nas e uspqh i bqh s 300 kinta napred

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Какво ли не правят хората за едните пари..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    sofiq
    s edin priqtel se bqhme hvanali na bas 4e nqma da si obrasna glavata zologa be6e ako spe4elq da otide pred daskalo v golqmoto i da se sable4e gol(dobre 4e togav abqh s kasa kosa i ne mi pua6e mn mn )
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

OtKa4eNo F-4e
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mi6ani
    s edin priqtel se bqhme hvanali na bas 4e nqma da si obrasna glavata zologa be6e ako spe4elq da otide pred daskalo v golqmoto i da se sable4e gol(dobre 4e togav abqh s kasa kosa i ne mi pua6e mn mn )
    хаха и ко съблече ли се

Град
    sofiq
    хаха и ко съблече ли се
    ti kak misli6 a?
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

ОтКа4ено Ф-4е
    Guest
    хаха и ко съблече ли се
    ti kak misli6 a?
    ха като при мен със шпаклата \/

ами баща ми все ми казваше 4е няма да завърша 5ти клас със 6 по мат. аз му казах айде да се басираме 4е ще завърша с 6! той каза добре...обзаложихме се на 500лв завърших с 6...полу4их 600лв-съответно си накупих доста яки летни дрехи :P ...и още мн за след 30г съо имаме облог...ама тогава едва ли ще го помним

gotin bastha imash

Защо изобщо е в раздел Секс ?!
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си