.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от unexisting
    gotin bastha imash
    нали?

emi as se hvanah na bas s gadjeto mi 4e bratov4ed mi nqma da si hvane gadje lqtoto...i sq ako toi spe4eli 6te trqbva da go pravim po 3pati na den... a ako as spe4elq toi 6te mi bade rob
    За света може да си един, но за някого ти си света!

лелеееееее
    мен ме е срам да го кажа
    хихиххх
    да де все пак френда си го отнесе

Guest
    Aми по принцип на басове не се хващам, ама веднъж не издържах.
    гаджето на един фр. не вярваше че имам пиърсинг на оная работа...

баса беше който изгуби да ходи да донесе вда(бяхме на планина и най-близката чешма-на 1 км надалеко и на 300 метра по на ниско) мноу се смях на физиономията на това предубедено и мързеливо същество

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами баща ми все ми казваше 4е няма да завърша 5ти клас със 6 по мат. аз му казах айде да се басираме 4е ще завърша с 6! той каза добре...обзаложихме се на 500лв завърших с 6...полу4их 600лв-съответно си накупих доста яки летни дрехи :P ...и още мн за след 30г съо имаме облог...ама тогава едва ли ще го помним
    И ние с моя имахме бас-зяпахме Тв планета и той се кокори на Андреа и ми вика тая как се каваше..."Алисия ли беше?" ,аз му викам че греши,ама той..не та не..."аре на бас,за 100 лв.,че е тя"...
    Аз веднага съгласна.Той загуби баса естествено и аз си получих парите \/
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Re: Кой е най-откачения бас(облог),на който сте се хващали

Цитирай Първоначално написано от OtKa4eNo F-4e
    Еми...аз ще започна с моя най-откачен бас...
    Приятеля ми твърдеше,че няма да посмея да правя секс пред брат му(който е по-голям)на светло,без никакви завивки...По принцип ние не сме привърженици на френската любов,затова залога беше свирка,съответно ако не се осмеля да го направя пред брат му и шпакла,ако го направя...

и ся к`во хвалиш ли се?

Аз се хванах със сестра ми на бас коя 1-ва ще изчука едно момче...никоя не спечели само дето аз тръгнах с това момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си