.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Има ли възраст до която не трябва да се прави секс?

Някои смятат,че трябва да се направи за пръв път по време на пържата брачна нощ,други мислят,че щом усетиш,че имаш желание веднага трява да се хвърлиш на някои,а трети мисля като мен "Няма определена възастова граница,когато усетиш,че точния човек е до теб,тогава трябва да го направиш...".Вие какво мсилите?

Az mislq che nqma nikakvo znachenie koga shte go napravish stiga da si s choveka kogoto obichash i s kogoto iskash da si
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

ami i as mislq kato teb spored men 4ovek yse6ta koga e pravilniq moment...i spored men nqma vazrastovi granici
    За света може да си един, но за някого ти си света!

-яъяъ
    Guest
    Дам, може би искате да ми кажете, че ако съм влюбена и на 12 мога да правя секс, защото съм срещнала точния човек?! Айде не ме разсмивайте, моля ви се. =D>

Emi tocho taka e az kato sreshtnah moqta lubov az bqh na 13 i go npravijme kakvo losho ima tova e normalno ako obichash nqkoi chovek

Град
    BEZDOMEN
    spored mene tree da se 4uka6 kato ti se priiska a ne kato ti kajat/ ti o6te malko 6te otide6 pri maika ti i 6te q pita6 - MAme koga da se 4ukam???
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Според мен трябва да го направиш когато се почувстваш готов и да е с човек когото обичаш и уважаваш а не с някой случаен колкото да не си девствена. Аз съм на 21 и не съм правил секс защото не съм се почувствал готов а и не съм намерил подходящия човек.
    Каквото и да стани, вдигни глава и погледни напред.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от Unnamed
    Според мен трябва да го направиш когато се почувстваш готов и да е с човек когото обичаш и уважаваш а не с някой случаен колкото да не си девствена. Аз съм на 21 и не съм правил секс защото не съм се почувствал готов а и не съм намерил подходящия човек.
    =D> Ei takiva hora kato tebe uvajavam!I az sam na tova mnenie.Ako 6te i na 25 da stane6,ako ne se 4uvstva6 gotov i nqma podhodq6t 4ovek,nqma smisal da go pravi6 s parvia sre6tnat!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
    Emi tocho taka e az kato sreshtnah moqta lubov az bqh na 13 i go npravijme kakvo losho ima tova e normalno ako obichash nqkoi chovek
    Уверявам те до 20 годишнината ти ще имаш поне още 3 такива големи любови. на 13, на 15, на 17 голямата любов-глупости. Аз съм на 22 и съм с моя човек повече от 2 години и половина и пак не знам дали е той глямата ми любов за целия ми живот. След 5 години може да обичам друг, да съм с друг акъл и прочие. И все пак ако аз на 22 с оглед на нашата връзка мога да заявя това с някаква доза сигурност-на 13 е просто смешно.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Уверявам те до 20 годишнината ти ще имаш поне още 3 такива големи любови. на 13, на 15, на 17 голямата любов-глупости. Аз съм на 22 и съм с моя човек повече от 2 години и половина и пак не знам дали е той глямата ми любов за целия ми живот. След 5 години може да обичам друг, да съм с друг акъл и прочие. И все пак ако аз на 22 с оглед на нашата връзка мога да заявя това с някаква доза сигурност-на 13 е просто смешно.
    Znam 4e za nqkoi tova e sme6no no az se 4uvstvam taka ne me interesuva horskoto mnenie a i toi vse pak e dosta po golqm ot men i 6tom dosega sme zaedno po4ti 2godini zna4i pone malko me obi4a taka kakto i az nego

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Unnamed
    Браво пич! харесваш ми, защото това, че не си правил секс не те комплексира и разстройва. И да ти кажа-аз го направих за първи път 3 месеца преди да направя 21. Приятелят ми го направи за първи път на 21 без 1 месец. И двамата бяхме девствени тогава и изобщо не съжаляваме, че съм си затваряла краката(аз) и, че си е държал питона в гащите(той). сега 1 година по-късно сме станали супер развратни и отракани, парвим си редовно секс, нямаме ама грам проблем и изобщо не се чувствам задръстена заради това.
    А по темата-след 18 трябва да се прави. И все пак с оглед на времената, в които живеем бих приела 1 граница от 16. по-надолу е просто..............абе изказах си мнението за тези връзки в по-горния пост.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Znam 4e za nqkoi tova e sme6no no az se 4uvstvam taka ne me interesuva horskoto mnenie a i toi vse pak e dosta po golqm ot men i 6tom dosega sme zaedno po4ti 2godini zna4i pone malko me obi4a taka kakto i az nego
    на този етап-може, но след 2-3-5 години ще мислиш по друг начин. А явно той е поредния педофил омаял те със сладки приказки за любов, която може да победи всичко. А ти си наивна и вярваш. Нищо-вярвай си, ама не се рей така високо из облаците, че падането от високо е най-лошо.

Moje i da si prava nz

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Айде сега... преди първата брачна нощ коя ще го направи?!?

Те в днешно време се пазят за след 25 тии...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Свищов
    Moje i da si prava nz
    колкото и да не ти се вярва и аз съм била на 15. И от тогава до сега съм се променила ужасно много. не говоря само, че съм по-зряла, но имам и други цели, други приоритети, друго искам от мъжа да себе си. Това е неизбежно.

Da razbiram te ti si dosta po nav1tre v ne6tata

mal4uganka
    Guest
    spored men dali 6te si na 15 na 20 na 40 ili 50 nqma zna4enie.Vajnoto e naistina da go iska6 i da mu se naslajdava6.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами от трите бих избрала третия вариант-когато срещнеш точния човек, но това да не е като си на 13-14.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами от трите бих избрала третия вариант-когато срещнеш точния човек, но това да не е като си на 13-14.
    Аа... ти си го срещнала на 15... леле каква разлика...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    sofiq
    Az mislq che nqma nikakvo znachenie koga shte go napravish stiga da si s choveka kogoto obichash i s kogoto iskash da si

=D> =D> =D>
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Guest
    az sam na 14 i sam s pritelq mi ot godina i 2 meseca ama mislq da izchakam pone do 16 kolkoto i da go obicham ), nqkva k***a na 14 god q e**li

Град
    Бургас
    ..Не разбирам.. защо като стане въпрос за 14 годишно момиче правило любов.. веднага му лепвате етикет-курва.. като някаква глутница сте... ..Успокойте се малко.. То че има 14 годишни дето са си курвички-има.. ама баси... не всяко момиче е такова...
    По темата.. смятам , че секс трябва да се прави когато се чувстваш напълно готов (дори и да е първата ти прачна нощ).. И естествено както повечето съфорумци казаха...да е с някой специален за теб човек..

The End

Хах,О БОЖЕ!Поредната безсмислена тема тук!
    Естествено,че НЯМА възраст.Когато се чувстваш готова го правиш,когато си срещнала подходящия човек.Има ли възраст..Хахахах
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

nepovtorim
    Guest
    Аз лично исках да го направя на 7 но за съжеление го направих когато станах на 38.иначе си мисля че е нормално на от14 до 16 години

Guest
    Трябва не просто да си готов психически, а и да имаш сътветните знания. Защото това, че сексът е голяма отговорност и може да донесе доста проблеми при непредпазливост, изобщо не са празни приказки. И на 19 да е, ако все още задава тъпи въпроси от порядъка на "Може ли при орален секс да се забременее?", няма никакво значение психическата готовност на този човек, защото той очевидно си няма понятие нито как да предпази себе си, нито партньора си.
    Що се отнася до възрастта... може би в някакви горе-долу ореантирани граници момичето не бива да е под 14 години. Да, намират се и изключения, ок, обаче тогава дори тялото е неоформено и си изглежда баш детско... Друго е след три години, когато тялото на жена е вече доста по-осезаемо оформено. Момчето също... Под 14 години ми се струва малко прекалено. Оптималната възраст за повечето млади хора се оказва около 16-18 години. И пак казвам, за повечето. Тук не отчитам изключенията, които са твърде много и просто няма как да ги взема в предвид.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си