.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Moderated: Да се съглася или да му кажа "Не"?

ta zna4i az sym na 14 a gadjeto mi e na 17 toi iska da pravim sex a az ne se 4ustvam gotova ne me e strah 4e ako mu kaja NE 6te me ostavi ne mi puka tam, e vyprosa 4e me zapla6i 4e ako ne se syglasq 6tql da razpraa na si4ki 4e sme go pravili kvo sym praial nqkvi takia ne6ta 4e sym k***a i t.n. kajete kvo da praq da se syglasq ili da mu kaja NE???

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 и 7 точка от правилника!

Фен
    Град
    BlackWorld
    Тоя не заслужава нищо от теб! Мислиш ли, че след като спиш с него, няма да разправя глупости по твой адрес?
    Затова те съветвам-не му обръщай внимание повече. По-добре нямайте нищо общо-той те унижава! Ако говори неверни неща, винаги има начини да докажеш, че не са верни.

Ако си девствена, даже ще е смешно да твърди обратното

Горе главата и му бий шута!
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Щом като те заплашва с такива глупости представям си що за човек е и какво пък ще разправя ако спиш с него. Секса все пак е нещо, за което трябват двама желаещи го хора. Не се поддавай на изнудване, че не се знае как ще продължи и докъде ще го докарате. Ако го искаш и си готова, тогава да. Иначе за него ти си поредната жертва, с която знае как да се изгаври.

Zaebi go toq ne6tastnik da ne ti puka za nego estestveno 4e nqma da mu pusne6 i da te kara,ax kak se qdosax

Ако му пуснеш на тоя идиот просто незнам....ти акал в главата нямаш ли не виждаш ли,че той те принуждава да го направиш....ако е човек,който те обича никога няма да каже такива неща
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Ау естесвено че отговорът ти трябва да е НЕ! Ти к'во очакваш от тая връзка щом те кара да правите секс и на всичкото отгоре те заплашва и то с глупости.Щом не си готова,а той настоява и те заплашва просто бий шута на т'ва леке.Леле как се ядосах.Мани го тоя и по-далеч от него.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз на тоя 1 ритник по задника и толкова ще му дам. долен изнудвач. А какво ти пука какво ще казва пред другите? ти си знаеш за теб, че не е истина и толкова!

Мега фен Аватара на koalka
    Чисто изнудване е това, а аз не знам какво правиш с този боклук още...
    Наистина не трябва да ти пука, а и още по-малко, когато това са пълни глупости.Иска секс от теб без да съзнава, че си още малка и не искаш да го правиш.Не се съгласявай на изнудването му и се махни от него.

toia samo zaslujava da mu podari6 edin pistolet i da mu kaje6 da se ak4i an poslednia etaj na bloka i da se zastrelq

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Я направо го зарязвай тоя .. как може да те изнудва с някви простотии за секс... Боже, какво им става на хората, бе!!
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Зарежи го тоя и после разкажи на останалите, че е искал да го правите и затова си го зарязала и че ти го е показал и му е бил 10 см.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

той ако тръгне да разправя такива глупости...ти пък разнеси мълвата, че му е малък и тънък пишока...и понеже не е могъл да си свърши мъжката работа и да те задоволи...ти се е наложило да му изневериш...и той от злоба, яд и заради наранено мъжко его...говори така за теб...

'курва, курва...ама само ти не можа да ме задоволиш'
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си