- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koli??????? Koq e nai-qkata marka.......
порше карера![]()
Първоначално написано от OtherDimension
Kakvo kato sa stari! Koli4kata si e qka! Pak i prekrasno se poddava na opti4en i watre6en tuning i ako ima6 merak 6te q napravi6 egati dzver4etoTaka 4e godinite ne pre4at......
be strong........! Don't you ever give up, because there's no sense to do it!!!!!
a i ne sam typ, a typA![]()
be strong........! Don't you ever give up, because there's no sense to do it!!!!!
Голф 3ка..ръчната добре дойди
Тойота много лесно се кара също..
инак на външен вид обожавам пежетата,просто предницата им е страшна,а фаровете са като очички..![]()
но ако ше си купувам скоро,ше се спра на нещо немско - по-здрави машини от тея няма![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Мерцедеса за мен винаги ще си е номер 1![]()
toyotaaaaaaaaaaaaa![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
ясна е работатаПървоначално написано от Murrr
![]()
Kakvo iska6 da kaje6, 4e jenite ne mogat mnenie za kolite ili pak da razbirat ot tqh?Първоначално написано от OtherDimension
E vqrno za majete e po-harakterno, no.....
Глупости, жените могат само да правят свирки в тях.Първоначално написано от Murrr
![]()
ПП извинявам са, ама нещу изтрещех..![]()
Ах, ти, перверзнице...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
АУДИ------№ 1
пежо
мазда
vw
да, това искам да кажа !Първоначално написано от Murrr
калибрата има по-спортен и гъзарски вид и затова ти харесва
а че е изгнила ламарина нема значение , важното е,че е гъзария, и я споменават в новата песен на Ъпсурт
Шелби Мустанг 390 69'
Първоначално написано от OtherDimension
Ha, ne pozna!!! Voab6te ne znam 4e se pee za Calibra v novata pesen na Absurd pak i se kafa na koli4kata ot dosta otdavna A i ne e edinstvenata kola na koqto se kefa! \/ Tai 4e..........
Да.И особено ти,дето си на 14,най-добре знаеш.
Първоначално написано от ABSOLUT`me
Vapros: Koi e na 14?????![]()
BMW ( Последните години правят много добри и здрави автомобили )
Mercedes ( Най - новите модели на Мерцедес са просто уникални и радва окото много )
И естествено да не забравяме Maybach Exelero... Една просто уникална кола и в с1щото време уникална марка автомобили..
Е за тази преди мен предполагах.Иначе откъде да знам на колко е..Първоначално написано от Murrr
Тая новата тойота е много хубава...auris ли беше кво беше...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Волво далеч вече не са най-здравите автомобили...японските в днешно време са на върха...а иначе любимата ми марка е HYUNDAI!!!
Според едно Британско проучване (не само въпросник ами и огледи) за най-надеждни автомобили на възраст между 3-9 години марките са подредени както следва:
1.Mazda
2.Honda
3.Toyota
.....
12.HYUNDAI<-----
.....
16.Mercedes Benz
18.Volkswagen
..аа на дъното е FIAT (Fix It Again Tomorrow)![]()
....абе мани мани аз като си харесам нещо и то става за чудо и приказ!!! \/ \
/
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Чак пък лоша.. не преувеличаваш ли малко???Първоначално написано от koalka
ЧЕ не и се усещат 160 километра не се усещат , но тва е най-неудобния автомобил, изгърбих се в него
![]()
Хонда с 2000
SUBARU IMPRESSA
Mitsubishi Eclipse 2003 г
Mitsubishi EVO X
Nissan Skyline GT-R
BMW Z3
BMW 5
BMW M6
за съжаление повечето от тези автомобили не са за нашите пътища![]()
Сааб и Волво далеч не са железни автомобили..разходи се из улиците и виж дали ще намериш някакъв по-стар от 10 години Сааб или Волво..или изобщо няма да намериш или ще са толкова изгнили че като го видиш в далечината ще си кажеш "ЪъЪъ..скивай го тоя Кадет..тц тц тц ..Опели!" ..и като се приближиш толкова гадно ще ти стане че ще има да се радваш че в този ден си бил сам за да не ти се смее някой!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.