- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koli??????? Koq e nai-qkata marka.......
Виждаш Саабове от 1989 насам..а не някви на по 20-30 години така че ...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
А лично за мен Волво не е изгоден автомобил..първо скъп е..второ кат се развали частите са му скъпи...трето харчи много!Но хей това съм аз! \/
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Lamborghini.
Дизайнът им е страхотен!![]()
Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
...
Пежо 206, пежо 306...
Alfa 156, Brera
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВАБУРГ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАА МУ СТАРА... имам правописна грешка...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
----------
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВАРБУРГ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тук е много важно марките коли да се делят на среден и супер клас. От средния клас Ауди и БМВ, от супер класа - Ферари, Ламборджини, Астон Мартин
FERRARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Mini Couper![]()
Някое малко пежо от тия наркоманските
На мен любимата марка ми е Aston Martin! Има много хубави изострени детайли и много хубав спортен вид! Харесват ми също и статистиките на колата!![]()
Харесвам италиански автомобилил.Бързооборотни са, имат добра визия, малко от нещата в интериора са недомислени /почти нищо не ти снема вниманието от пътя/, сравнитерно малка поддръжка. Говоря за FIAT и ALFA. И FERRARI ми допада, но още събирам кинти за него.![]()
ABART -тунинг фирма на FIAT прави двигатели 1.4 по 150 коня, а стандартен 1.4 е 72-75 коня и 2.0 16V е 146 коня. Забавлението е гарантирано.![]()
Ford Mustang
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
лиубимата ми марка е бентли. Па на баща ми е хонда направо се е вманиачил в тая кола.
Аз лично съм фен на BMW