- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да хванеш сифилис ако чукаш с презерватив болна?
Искам да знам, защото имам оферта от една дето май е болна
Би трябвало да не може, нали за това е презерватива - за да предпазва от болести, но моя съвет е да не рискуваш..![]()
е толкова ли си загорял че със болни тряа спиш ... леле.Инак нали за това е презерветива да те предпазва,но аз не бих рискувала лично мнениедо сега не съм спала с момче за да изразявам мнение но винаги ползваите презервативи незнаеш кфо може стане
![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Готов си да преспиш с някаква случайна девойка, която "май" е болна от сифилис?!?!? Тийнейджърите какво ли не правят за секс...![]()
Ми, пробвай и после сподели с нас резултатите от тоя медицински експеримент.![]()
Ако мислиш че ти е дошло времето... действай
Сифилиса е болес която се предава и чрез целуване и т.н и ако правиш секс с болна 99,9% ще се заразиш !!!
Избора е лично твой![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Зависи в кой стадий е.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
2-рия... предупреди ме самата тя. Иначе е страшно яка мадама и в момента се лекува, защото на 27 май има бал и иска да е във форма.Първоначално написано от `Death`Whore``
Ой, тя е ученичка, милата девойка. И тя след тая случка не се ли е научила да внимава с кого си ляга и да не прави "оферти" за секс на тоя и оня?![]()
че кво пък, сифилиса се лекува с няколко инжекцииПървоначално написано от Barbie
![]()
И аз съм на същото мнение.Първоначално написано от malka_sladuranka
Tolkowa li nqma koi da ebesh , che otiwash pri bolni eebati idiota..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Във втория стадий сифилисът май беше много заразен и при битов контакт.
Можеш да се заразиш ако я целуваш... предава се чрез слюнка... така че ако само я "обработваш" с презарватив не мисля, че ще има проблем, но не я целувай
а 6е е6е ли ти се е6и и не му мисли! казваше дядо ми 6ай васо!
[quote="Анонимко"]Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V posledniq:P Umira veche...Glei sq...nidei q gleda che da ne vzeme da te zarazi s pogled axaxaxax![]()
Престани да се излагаш.
Начи тряаа да я ебе с костюм,маска и т.н че да не вземе да се изкихаПървоначално написано от beautiful.soul
![]()