Zdr az sum na 15 i sum napulno saglasna s tova koeto kazva6 i mislq 4e ob6testvoto v koeto jiveem i buh go narekla o6te ciganiq gi pravi takiva .Pove4eto moi naboti pak i po golemi nqmat celi v jivota si neznaqt kakvo iskat te jiveqt den za den bez da im puka kakvo pravqt i kakvo moje da stane slu6a6 tupa muzika i se grimirvat do bezbojie 4esno da ti kakja ponqkoga imam 4uvstvoo 4e sa si slojili po cqla tubi4ka fondioten ,tolkova li nerazbraha tezi hora 4e po hubavo ot estestvenata krsata nqma!!!grimut spored mene se izpolzva za nqkakvi po vajni slu4ei i to ne kakvuv da e grim a izklu4itelno lek i nenatovarva6 liceto ne6to koeto otkriva o6te povee krasoata a ne da stane6 sme6en...na tqh im trqbva mama i tatko da dadat pari4ki i da si varvim po vrata no ako 4ovek misli se taka to do nikade nqma da se stigme.Tova koeto si vidql i ti se e slu4ilo ve4e e ne6to napulno 'obiknoveno" vsmisal tolkova 4esto moje das e vidi 4e mn malko hora mu obru6tat vnimanie pak i ne seki moje da go vidi taka da se kaje ..ako me rabira6.. Spored mene 4ovek trqbva da se radva na malkite ne6ta za6toto te pravqt su6nosta na golemite,trqbva da ima celi vjivota i da se bori z atqh da zne kakvo iska i da znae kakvo pravi da moje da si postavq ranica v nqkoi ne6ta i da se nau4i da misli malko po zrqlo a ne ako znafi6 da ti4a6 pri mama i tate a daje da se opitva6 taka da si podrejda6 sam jivota i da gleda6 napred v bude6teto a ne da se zabiva6 v nqkvi sapareta i t.n v dne6no vreme na vsiki im e kef da idat na nqkvi tupi kafeta i kakvo tolkova prvite tam a osven da se klukarstva mn malko hora hodqt prosto da se vidqts priqteli ili ne6to takova ...ne kazvam 4e az ne izlizam no prosto trqva da ima granica mejdo ne6tata i mislq 4e 4oveka koioto e pisal temata me razbira .Ami kakvo da se pravi nie nemojem da promenim horata mojem samo da neim oru6tame vnimanie i da jiveem v svoi sobztven svqt !! Nadqvamse 4e ne ti pre4i te se obri6ta na "ti"a ne va "vie" Tova e moiot nenie i nesum iskala da zasqgam nikoi konkrtno li koito i da e bilo........