- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секса без презерватив
кажете своето мнение
naposledyk mi e mnogo lubopitno kakvo e use6taneto, no vse o6te ne iskam da probvam, ne 4e nqmam dowerie na moita polovinka, no me e strah da ne se iztyrva...
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Не го одобрявам това ,първо ,защото има много болести и второ поради нежеланата бременност.Ако двамата партнъори са от много време заедно и се познават добре ,може да пробват,но не трябва да се рискува....
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
oprincip e po qko no riska e golqm![]()
Какво точно питаш за мнението за секс без предпазване от бременност или просто за усещането "на/голо"?
Аз с презерватив съм го правила 3 пъти и не беше приятно, без е 100 пъти по-хубаво като усещане.
А ако въпросът е без да се пазим, случвало сее 15-тинна пъти, но винаги ни хваща шубе и на 3-4тата минута спираме. Усещането е страхотно, вдига се адреналинът /поне при нас/, ама след последният път съм се зарекла никога повече![]()
shadow4e. Въпрос, караш на хапчета за планова контрацепция ли? Защото и в други постове прочетох че караш на хапчета и си редовна в секса. Въпросите ми са... На какви хапчета караш? Много по-хубаво ли е без презерватив(или така нареченото "на голо")? Идо колко са безопасни тези хапчета, чета по сайтове 99,9%... но да знам все пак и от потребител.![]()
Ми не не см на такиваПолзвам вагинални таблетки на Фарматекс
Наморяш таблетката и поставяш /момчето поставя
/. Убиват сперматозоидите. Аз лично съм много доволна, гадно е само че се чака 10 минути да се разтвори, а и с тях не смея да свърши в мен. Някои, които ги ползват дават на приятелите си, но нас ни е страх.
Аз почнах да ги ползвам, защото се скъса презерватив и пих Постинор, след което настъпиха усложнения и гинекологът каза оттук натам никакви презервативи, за да не стане пак така. Адски съм му благодарна /и приятелят ми също/ разликата без презерватив за мен е огромна!
Хм, благодаря.
Питам защото имам желание за секс без презерватив, и моята приятелка също. Но и двамата ни е страх. Спрял съм се на Постинор, но може да има странични ефекти и не е 100% сигурно, затова още се чудя и мая. Но иначе предполагам ще е 100 пъти по-хубаво "натурално". Без разни гуми да ни разделят.![]()
Пуфф, пич, ти си луд. Как ще я караш да пие Постинор. Аз имам такива проблеми, защото се скъса презервативът и нямаше как. Въпросната случка беше преди 1 год и половина. Получи ми се менструация от 25 дена, която трябваше да се спира с нови лекарства. Дори сега страдам заради грешката преди толкова време, последните два месеца ми закъснява менструацията с по 15-16 дена, което е много лошо.
А ти искаш твоята да я тъпчеш доброволно само заради едното удоволствие.
Постинорът струва към 11 лв и е за един единствен път, когато стане грешка, а тези които аз използвам са 8 лв и се прави 12 пъти секс с тях и са си за редовна употреба. Просто не свършвай в нея.
Докато ползвахме още презервативи все треперех да не се скъса, а сега вече това изчезна и съм адски спокойна и сексът също е по-хубав така.
А, фанах те сега да обясняваш!Аз за това не искам Постинор защото имало странични ефекти, и не искам да я тровя... обясни ми за тези които ти ползваш, моля те. Кога? Как? Преди? След? Много ще ти бъда благодарен, защото не искам да я тормозя "за едното удоволствие", обичам я прекалено много.
![]()
![]()
Утре ще ти обясня, че сега лягам.
А другите, слагайте презервативи, као нямате редовни контакти, защото болестите на никой не прощават.
От около 2 месеца правим секс без презерватив предимно. Аз обаче съм на противоцзачатъчни. въпреки това той не свършва в мен. за мен разлика няма-даже така ме боли малко повече. Изобщо не мога да разбера кога е без и кога със презерватив, ако не го видя. за него разлика има, но му казах, че до средата на месеца ще се радва на това удоволствие. После мисля да спра противозачатъчните за малко и изобщо да не му минава тази идея през главата!
Еми усещането е много по-различно много по-хубаво абе всичко е "по-", само момчето ттрябва да се усеща на време, защото иначе ..... постинпри мостинори а у,пък имат странични ефекти и е кофти за момичето.![]()
Нямам нищо против секса без презерватив, но само ако е с други презпазни средства, защото по този начин има вероятност да се забременее.Вероятността, ако не свършва в теб е малка, но не искам да се тормозя излишно, което ще се случи.
Може би разлика в усещането има, но за сега ние си го правим с презерватив, пък по-нататък ще видим.
e nai riskovaniqt na4in za zabramenqvane i za mnogo bolesti predavani po polov put da ne zabravqme i nai strashnata ot vsichki tqhspin!!!!!!!!!
No matter where you go, there they are...
Mai az sum nai bezrasudnata tuka ... s fr mi ne izpolzwame kondomi,no ne piq i protiwozachatychni,ne slagam sweshtichki ili kakwoto i da e bilo.
без презерватив е много по готино.. \/ но все пак трябва да сме предпазливи особено ако не познаваме човека мн мн добре
![]()
без презерватив е по-яко ... моята приятелка пие противозачатъчни за да не се притесняваме ... и съм свършвал в нея без да има проблем
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Бих го пробвала едва, когато мина на противозачатъчни .. а има време :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от mad_dog
А защо не накараш приятелката ти да взима орална контрацепция,т.е противозачатъчни хапчета,които се пият през устата всеки ден,а не си ги пъха някъде сиМного по-удобно е,отколкото този начин.Аз лично пия Регивидон вече година и 2 месеца и съм супер доволна!
Шадоуче,ще обясниш ли какво е това което пиеш(както каза от 8 лева)как се казва...нещоПървоначално написано от shadow4e
мерси предварително
С презерватив, дори да е от ония дето се водят сенситив, се губи цялостното усещане за партньора ти. Друго си е без презерватив - усещането е невероятно и много по-хубаво. Аз лично обаче не бих позволила на приятеля си волността да не използва гумичка, ако му нямам доверие, но ако съм с него достатъчно време, че да го познавам и да му вярвам, то тогава - без презерватив.
http://world5.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=59170512
Why is everything so fuckin hard for me
Keep me down to what you think I should be
Must you tell me and provoke the ministry
Keep on trying I'm not dying so easily...