- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секса без презерватив
Seksa bez prezervativ vodi do![]()
![]()
![]()
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
s pritelq mi pravim seks bez prezervativ i e 100000000 pati po-hubavo.ne piq nikakvi hap4eta i t.n prosto ne svar6va v men a izvan men
Да, и ние така. Много по-готино е. Усещането е много по-добро.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от DarkAngelOfHope
какви хапчета пие ?
![]()
Ами без презерватив е много по гот отколкото със.Чесно да си кажа вече съм забравила какво е това преерватив и какво е усешането с него.Не пия никакви противозачатъчни не ми се трови с тях.Луда работа![]()
Таблетката се намокря с малко вода и се поставя във влагалището. Изчакват се 10 минути да се разтвори и вече може да започвате. Ние лично си правим любовната игра, после поставяме таблетката ...10 минутки му правя френска и започваме със същинската част. Това е всичко. Купуват си се от аптека.Първоначално написано от mad_dog
Съветват те да започне хормонална контрацепция, което също е одачен вариант, но когато стане на 18, а не сега, когато още се развива.
Защо само аз не забелязвам разлика бе мацки?
Кремче, радвай се, че ти е готино и с презерватив, само печелиш от товаАз с презерватив почти нищо не чувствам.
И аз съм го правила 15-тина пъти без предпазни средства, ама два път ми закъсня с по 2 седмици и ..... Повече нямаЩе си чакам 10 минути
![]()
Вагинални таблетки на фирмата Фарматекс. Какво повече искаш да знаеш, аз всичко казах![]()
Аз съм "ЗА" секса без презерватив, защото усещането е много по готино, но разбира се не да го практикуваш с непознати, защото не знаеш какви болести могат да ти лепнат![]()
Аз досега не сам практикувал без, но и двамата с приятелката ми имаме желание, затова разпитвам, и хванах тази тема да гоня съвети. Мисля че разбрах каквото трябва но все още малко confuse. Но с препоръчаните ми от shadow4e хапчета + еякулация извън любимата.. сигурността е повече от 100%,
Ако някой иска да препоръча нещо друго, смело!
Кой казва, че ми е готино? На мен самият акт не ми е особено готин, защото доста си ме болиПървоначално написано от shadow4e
![]()
Противозачатъчни. Нещо доверие на тези работи нямам за това-хапчета!!!!Първоначално написано от mad_dog
Ако почти винаги боли, е нормално да не обръщаш внимание на това дали е с презерватив или не...разлика има, друго си е пенисът, който е направен да влиза там, а не някаква гума...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А и удоволствие изпитвам, но то не зависи дали е с или без презерватив, а от моментното ми състояние. За гаджето-разлик има, ама за мен е пренебрежима.
Ами аз не съм пробвала без, ама ми се иска...Ако го направим оба4е 6те е с други предпазни средства, за6тото пих веднъж Постинор и оттогава цикълът ми е тотално объркан...![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ами правим го понякога, но пък 4естно казано мене ме е шубе и рядко се слу4ва. Ина4е и аз мноооооого пове4е ми харесва без, просто усещането е тотално разли4но..
Хм, тва дето Шадоу4ето го каза за тези вагинални таблетки е интересно.. Някак си не ми се ще да се блъскам с хормони, колкото и да казват как били абсолютно безвредни тея противоза4атъ4ни.. така 4е може би ще да пробваме този вариант..
А за тези, които са ползвали такива таблетки - не ти ли е някво супер гадно докато се разтворят? Представям си го много болящо и щипещо..![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от kesperte
ами не помня как се казват ... нещо 30 беше май ... ходихме на гинеколог да я прегледат и такива и препоръча гинеколожката
ако искаш и вие да пробвате ... най добре отивате на гинеколог и там ще кажат
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Щипеше ми първите 3 пъти, ама си мисля, че тогава ме беше разранил нещо и заради това /беше действал малко по-грубичко и.../. Сега въобще не усещам абсолютно нищо.Първоначално написано от SINDEL
Гадното е, че на следващите 2 дена някъде таблетката излиза под формата на едно такова пихтиесто в-во, не е много, но седи като нещо подобно на бялото течение.
Засега с моя приятел правим секс без презерватив само когато съм неразположена![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Тогава не трябва изобщо да правите без презерватив-когато си в цикъл щот такава инфекция може да му се получи на пича,че да е на инжекций и да не знае от къде му е дошло...ма то тка,необразовани хора кво искашПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
То като ходиш по улицата може и да ти падне тухла на главата
Не че им нещо лошо да се пазите, ама от много пазене файда никаква.