- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секса без презерватив
Стига глупости!Първоначално написано от shadow4e
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На един френд му беше паднала тухла на главати и от там нататък му викаме тухльоПървоначално написано от shadow4e
![]()
Явно не си имала сериозна инфекция и не знаеш колко е гадно да те сърби или да те боли!Първоначално написано от shadow4e
Имала съм и все още имам и точно това е причината, защото вече знам, че и да се пазя и да не се, все едно.
Не можеш да кажеш обаче, че си вземала всички предпазни мерки. Дори свирката е опасна.![]()
Е, даПросто имам цистит, само, че не от леките, които минават, а от една година и половина вече и все ходя по доктори и пия лекарства. Всички ми казват, че при някои момичета се получва така при първите им сексуални контакти и евсе едно дали първият ми път ще е сега или след 10 години
![]()
И затва вече мисленето ми за инфекциите е такова.
А за СПИН-а и сифилиса и другите такива болести вече не е така. Честно казано, ако приятелят ми ми изневери евентулано някога и евентулано се съберем пак, бих го накарала дори да се изследва
Хахахха а това за "тухльото" е готино![]()
Death`Whore``,ти да не си предишната Death`Whore` само че с нов никПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Не думай...как ме заподозря?
Хахаххах то стана егати "скандалът", но явно има още неразбрали![]()
...и сега ако ми обясниш каква е връзката...