- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фалшива лична карта
Е кажете нещо по тоя въпрос.
Имате ли? Аз съм се наточил много на такава, не ми се чака още година за да ходя в Ялта и тн.
Вие с какво влизате, страх ли ви е, ако ви хванат куките да видят че е фалшива![]()
Леля Инка ще ви ги разкаже какви ги е вършила като е била на вашите годиниПървоначално написано от fаke
Ако ви хванат става лошо...
Аз поне като съм ходила с голяма компания и тези, които имат 18 влизат първи и после излазат и си дават картите на другите, които са под 18. Трябва само да се спазва цвят на коса и очи, иначе ако ти кажат, че не си ти, ти казваш, че снимката е от както си бил на 14 години. Понякога питат за ЕГН-то и просто всеки го научава наизуст не много трудно и влизаш. Ама по принцип влизаш отраз.
Хахахх преди 2 седмици като ходихме, приятелят ми взе шофьорската книжка на един, който е с кафяви очи/ а пр ми е със сини/, щеше да твърди, че е с лещи.
Имам истинска и ме устройва.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
И аз тъй викамПървоначално написано от Kianna
![]()
не можете ли просто да си пиете бирата на някоя полянка докато станете на 18? ааа,не не..така сте извън закона и сте готини..пхахахах..
Тъй като съм тръгнала 1 година по-рано,по ено време се оказа,че всички имат години,само аз не,за да влизам навсякъде.И какво измислиха гениите-направиха ми карта за НБУ,с подпис,печат,ламинирана и навсякъде вървеше..като ме питаха що не си нося личната и им казвах,че са ми я крали веднъж и не искам да рискувам..
ама тва беше 10-11 клас..
p.с. папа ми каза,че ако те гепят с тва нещо 6ти ебът майката,няма значение дали е лична карта,студентска книжка и т.н.,ако е фалшива и нямаш да си платиш-лошо,и то много.
тъй че както каза дона-ориентирайте се по полянките.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ПОдкрепям shadow4e, и ние правехме така преди, но в случаите, когато някой си забравяше личната карта... Защото в летните дискотеки мноооооооого рядко правеха проблеми за години, стига да имаш в себе си лична карта.
Ся съм дърта и нямам проблеми.Но явно младея, защото вчера в магазина ми искаха лична карта като си купувах цигари.
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
имам фалшива и всичко ме устройва
50 лева парчето..![]()
...и аз, защото много рядко ходя по клубове.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Попринцип не ми искат, а и ряддко ходя по места където биха го направили, като дискотеки или кой знае какви заведения.Първоначално написано от p4elata_brumze
Аз минавах с ученическа карта. Още в началото на годината като се подпечатват си сменях годината на раждане от ЕГН. По принцип като се подпечатва никой не гледа. Иии тази карта влизах в дискотеките. Ако някой ме пита защо не нося лична казвах че си вадя нова и не ми правеха проблеми.
Само веднъж бях сложила фалшивата ученическа под личната .. и какво беше станало трябваше да извадя личната защото ме бъзикнаха че била фалшива, а аз мн обичам да доказвам на хората че не са прави. Та така де отдолу се видя ученическата карта с друга година на нея. И трябваше да се усмихвам много чаровно .. ама не ми направиха проблем де. Сигурно усмихването е свършило работа.
Na mestata kudeto hodq iskat 16+ i pridrujitel taka 4e takiva raboti mnogo ne me vulnuvat xaxa
Аз имам такава карта .Необходима ми е ,за да влизам в планета и други подобни клубове.60 лева дадах и мисля ,че си струва.Набор 91 съм.
То пък голямата мъка - да не ходиш в ялта. Не знам как ще оцелееш...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Маник а аз ко да кажаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Аз пък имам нужда от такава карта, някой може ли да ме ориентира как да се сдобия с нея![]()