.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Мене си
    Guest

Малки гърди

Хра на 13 съм и имам малки гърди.Вече моите приятелки имат около 80 см гръдна обиколка а аз си стоя с мойт 70 и няколко.Вече всички носят сутиен а аз..... Кво да направя по въпроса.Ако знаете нещо с което да ми помогнете моля пишете.

Първото нещо за което се сещам е пъхай подплънки в сутиен и готово
    Та само да та успокоя да не се притесняваш, щото познавам много момичета които са на по 15 и още не носят сутиен щот са им малки гърдите....ама не се притеснявай,всичко с времето си

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Споко, ще пораснат

Мене си
    Guest
    CooL^GirL^^^ написа:
    Споко, ще пораснат

да ама кога?!?

Град
    В. Търново/София
    Година-две Пък и да не пораснат, не е болка за умиране. Не е важен размера, а формата. Малките гърди са симпатични

Мене си
    Guest
    CooL^GirL^^^ написа:

Година-две Пък и да не пораснат, не е болка за умиране. Не е важен размера, а формата. Малките гърди са симпатични

wow година - две ..... аз направо ще си умра ;P~ .Щом размера не е важен ок.Тя формата им е като на другите,тей че явно няма за кво да се притеснявам

и мои много приятелки са със сутиен,а има и такива които не са.Но щом хората ти казват че ще пораснат,няма от кво да се притесняваш
    Обичам те! А как да ти го кажа? В мен се борят обич, чест и срам. Обичам те! А как да ти го кажа, самaтa аз не знам?! Обичам те! Две думи и колко много значат! В плен държат едно сърце. Обичам те! Две думи и една любов голяма! Две думи за едно момче!

Na mene pak mi haresvat malki oba4e stegnati gardi :PpP
    nqma takova

Град
    В. Търново/София
    Разбира се, че няма какво да се притесняваш. Все още се развиваш. Нищо чудно до година-две дори да надминеш приятелките си

Мене си
    Guest
    Да ги надмина,едва ли.То мойто е направо отчайващо положение.Направо не си намирам място от бяс.Пък и малко кофти да нямаш големи гърди в 7 клас при положение че само аз от моя клас не нося сутиен

Град
    В. Търново/София
    Абе момиче, стига се излага Недей да си създаваш комплекси, които не са ти нужни. Карай си работата и недей да притесняваш растежа на гърдите си

Мене си
    Guest
    Все пак е гадно да ти се подхилкват всички за размера на гърдите.Всяка сутрин като ставам и се чуствам различна от другите.Лятото идва и порват дрешките около тялото,а аз нося по-широки през зимата и есента,за да не се личи колко млаки гърди имам

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    добре де според теб колко видима разлика има между 74 и 80 см?!? chill out, не се сдухвай за глупости, купи си сутиен с чашка А и някви подплънчици, но не прекалено големи, защото личи....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на Sarabi
    Оф, притесняваш се за глупости. Аз съм на 15 и нямам кой знае с какво да се похваля, и какво? Има време да растат. А и да не ти пораснат- какво ще стане? А и погледни гена на семейството си- ако майка ти/ баба ти имат малки гърди не очаквай чудеса от своите. Вземи си някакъв малък сутиен, защото е гадно гърди без сутиен... някакви стърчащи зърна... абе винаги можеш да си вземеш сутиен.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Виждала съм сутиен с чашка, колкото двата ми палеца един до друг (мерих го - толкова е ) Така че съм сигурна, че ще има и подходящ за теб, с който ще изглеждаш/ще ти изглеждат добре Не се сдухвай за глупости. Пък който ти се присмива - ми тегли му една по нашенски. Баси, всеки се развива по различен начин!

абе още си на 13... кво бързаш.... другите да си говорят квото искат... земи си един сутиен с чашка и готово....
    Life sux but just keep smiling

Повече от фен
    Град
    south_park
    и за съм 7 ми клас и не нося сутиен .плюс това има вероятност онея да нямат големи гърди а големи сутиени
    you should kill yourself >=D

Фен
    Град
    България
    не се притеснявай , за всичко си има време.Ще пораснат, а и по-добре малки сега и стегнати после, отколкото големи сега и увиснали, след това!

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    az vinagi sam bila s golemi gardi,o6te na tvoqta vazrast bqh pred dr,no nikoga ne sam se prismivala na dr,za6toto vs si ima razli4ni gardi.ne e mn priqtno da minava6 i vseki da t e zqpa kat idiot......spoks
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Мене си
    Guest
    Мерси за всичко.Оспокоихте ме да знаете.

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Разбира се, че няма какво да се притесняваш. Все още се развиваш. Нищо чудно до година-две дори да надминеш приятелките си
    Спокойно бе :P Аз в предишния ми клас като бях сложих последна сутиен поради простата причина, че нямаше с какво да го напълня и ми беше много кофти че другите момичета носеха..доста бях комплексирана на тема цици. Обаче извднъж като почна един раззтеж Това на базик, ама наистина изведнъж ми пораснаха и сега като ги видя тия от стария ми клас не са мръднали от тогава когато ги смятах за много "надарени". Така че спокойно, имат да ти растат поне още 5-6 години
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest
    спокойно и аз съм 7 клас и нямам много големи гърди(82),но най добрата ми приятелка е 95 ако мислиш че тя като стане на 16 няма да е увиснала от сякъде...да ти кажа какво правя аз:сутиен,стягам го и много подплънки,резултатът е

Град
    в мечтите ти
    Аз пък имам точно обратния проблем на твоя-гръдната ми обиколка е 89 и постоянно слушам коментари за тва. Така че поне като си с малък бюст няма да слушаш просташки подмятания. Ама ако ти е чак такъв проблем-продават сутиени със сравнително дебели подплънки, биха ти помогнали
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    Спокойно бе :P Аз в предишния ми клас като бях сложих последна сутиен поради простата причина, че нямаше с какво да го напълня и ми беше много кофти че другите момичета носеха..доста бях комплексирана на тема цици. Обаче извднъж като почна един раззтеж Това на базик, ама наистина изведнъж ми пораснаха и сега като ги видя тия от стария ми клас не са мръднали от тогава когато ги смятах за много "надарени". Така че спокойно, имат да ти растат поне още 5-6 години
    ей и тва на колко год са почнали така да ти растат?

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    ей и тва на колко год са почнали така да ти растат?
    еми към 8 клас..аз и преди това съм имала нещо де, не е да съм нямала ама бях доста назад с материяла
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си