- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса съсипа връзката ни
Не знаех за кой раздел е темата, за това я пускам тук.
С гаджето ми (и той и аз сме на по 19) излизаме от близо 4 месеца.
В началото всичко беше ОК. Той беше много мил с мен, носеше ме на ръце в буквалния смисъл на думата. Беше страшно романтично... и след 2-рия месец решихме да правим секс. На мен ми беше за първи път, но ми беше много хубаво въпреки всичко... и от там започнаха проблемите. Всеки път когато се видехме освен секс, друго не правехме - той ме гледаше като някакво разгонено животно, причакващо самката си, за да я обладае. Толкова често го правихме, че по едно време се претърках. Не исках да му отказвам, защото виждах че го желае, а и на мен ми харесваше. На няколко пъти се разделяхме, просто защото връзката ни вече беше безсмислена... и на следващия ден отново правихме див секс, за помирение и така до следващия път... не знам какво да правя... как да върна пламъка във връзката ни??? Секса съсипа всичко романтично помежду ни.
Хахахаааа, при мен е точно същотокат' видя приятелката и веднага й бъркам в гащите
, ама к'во да се прави на 16-22 години долната глава надделява над горната
![]()
Според мен щом ведъж е изчезнала тръпката..няма начин да се създаде отново...![]()
На същото мнение съмПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
И при мен сексът намалява романтиката. за това съм казала, че секс няма да правим всеки път, а ще излиземе, ще се целуваме по пейките, ще се разхождаме, ще караме колело, ще се събираме с приятели. Вчера го подкукоросах да вземе одеало и на излет в 1 гора близо до нас. Беше супер романично и се почувствах тооооооооооооолкова щастлива. Създай му други развлечения!
Дам, и при нас на моменти, но за малко се полу4ава така, но просто правим и други не6та за развле4ение освен секс - ходим на кино, разхождаме се, говорим си и водим луди спорове, ходим на дискотека, кафета, сладкарнициПървоначално написано от krem4et0
, на вилата му или хва6таме влака и където ни видят о4ите...Разнообразия трябва, пък и моят не иска през цялото време да правим секс, ами 4есто си лежим и се гу6каме
.
Следователно намалете малко секса и не всеки път като се видите и айде в кревата!!! 6том в на4алото сте могли без секс и сега 6те можете! Много тъпо е секса да убие романтиката, а може и да е от това, 4е правите и див секс, пробвайте и с нежен и авен секс!![]()
П.Ц друг е въпросът, 4е мен ме няма за около 5 седмици и първите няколко дни се радваме един на друг в кревата и наваксваме!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
nameri kak da gi su4etava6. 6ototo sigurno romantikata nqma da se vurne. primerno kaji mu 4e iska6 da go pravite na nqkoi romanti4ni mesta ili da ima rozi i sve6ti okolo vas.nekvi takiva ne6ta![]()
няма любов
Сексът не е съсипал всичко, просто според мен той още от началото не е имал чувства към теб и ти се е мазнел, за да му пуснеш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ne si prawa.. ne winagi e taka..Първоначално написано от `Death`Whore``
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Но ако той я обичаше, нямаше да спре с милото отношение. И аз съм много сексуална, но това не ми пречи понякога да съм толкова нежна и мила...
С бившия излизахме много и правехме по-рядко секс. Е, не ми беше по-добре. Сега съм си у мъжа постоянно, правим простотии на компютъра, правим секс и спим. И да спя до него е най-прекрасното нещо...
Според мен много се вживявате с тази романтика. Едва ли не...рози, вечери...за мен красотата е в малките, обикновени неща. Чувствам се истински щастлива, когато ме прегръща например...
може би не е трябва ти да му угаждаш толкова мн относно това,както по-горе казаха..намерете си други развлечения - кино,дискотеки,излизания с приятели,филмчета,а и може както по-горе казха "целуване по пейките" ... дори мога да кажа,че на моменти това би било и много по хубаво от колкото секи ден секс,секс,секс
а пък,ако не иска...и избере секса,пред теб,то значи той не държи на теб като човек и не те залужава... или поне така мисля аЗ![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
И според мен от началото е бил само заради секса с теб.Нямаше иначе постоянно да те кара да спиш с него...
Напълно съм съгласен с теб..Някой момчета са такива :/ ако питаш мен го зарежи иначе само ще те исползва.. Ако наистина го обичаш и даржиш на него се опитаи да му промениш малко вижданията. (тва е трудно но не невъзможно)Първоначално написано от `Death`Whore``
Looking at my own reflection,
When suddenly it changes,
Violently it changes!
OH! No, there is no turning back now
You've woken up the demon... in me!!
да и аз съм трърдо на вешето мнение. Няма да сбъркаш ако опиташПървоначално написано от Demonology_
Точно така! Пък и както казаха по-горе, едва ли секса е съсипал връзката ви... напротив- обикновено това я укрепва още повече! Ама, ако няма никакви чувства още в началото, а просто една цел, нали се сещаш какво става...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Да, романиката е в простите неща, но 1 връзка си иска и разнообразието. това е просто-не може да правите всеки път едно и също.Първоначално написано от `Death`Whore``
I az sled 1-viq mi put s priqtelq mi po4nahme da go pravim po 4esto,no toi miliq me e 4akal tolkova vreme...puk i az iskah da se ponau4a na osnovnite ne6ta. S vremeto oba4e seksa pridobi mqrka. Pravehme go kogato naistina go jelaehme a ne vseki pat kato sme sami. I mejdu drugoto pravim si razlika mejdu seks i lubov.Ponqkoga se dra6tem,az izdavam silni zvuci,toi me skube, a drug put prosto se pregru6tame i go pravim nejno,bavno... Opitai s razli4ni taktiki.Ako mu kaje6 4e iska6 lubov a ne seks vij kak 6te reagira.Ako iska pak div jivotinski... na4i e s teb zaradi seksa !
Не е задължително последното. Аз обожавам приятеля си, той също ме обича много и ми е доказал, че сексът не е най-важното в нашата връзка. И все пак си правим много рядко бавен секс. В 90% от случаите се нахвърляме като необуздани и разгонени животни и направо искаме да се изядем.Първоначално написано от mArTito`
Кефиш меМного са глупави за мен твърденията, че животинският секс не е с чувства. "Правене на любов" няма! Има секс с чувства и без. Аз мога да стена: "Чукай ме!", но после ще се гушна в него и ще му кажа, че го обичам. Все пак, сексът е страст, нагон, той е животинското в нас
При нас, кокото по-често правим секс толкова повече се сближаваме и вразката става по-хубава. Така, че според мен още от началото е имал някаква цел, която вече е постигнал и е спрял да си играе ролята на .... Романтиката няма как да се върне![]()
без секс(по точно без желанието за такъв при първа възможност) няма връзка драга, има само "флирт"
за да не се претъркваш, ползвай ЛУБРИКАНТ (смазка)
в кутийките с презервативи "СПОРТЕКС" има пакетче лубрикант, може да се намери и отделно..
но ВСЕКИ един от нас по всяко време разполага с универсален лубрикант на водна основа - ПЛЮНКА,
за да не се претърква-плюнчи![]()
![]()
![]()
Някво разбихте ме бе мацки! Не съм и о4аквала, 4е сексът може да преебе една връзка, при положение, 4е двамата се оби4ат. По-скоро я укрепва и ви прави още по-близки. Та и аз съм малко или много съгласна с Дет Хор, 4е на авторката мом4ето само й е правило мили о4и, докато му пусне. След това ве4е просто не е имало за кво да се държи романти4но и да се опитва да я впе4атлява. Не ми се струва да я е оби4ал особено.
Ина4е за тва дето сексът убивал романтиката.. не знам, не съм съгласна. И аз правя секс по много, ама не бих казала, 4е е за сметка на романтиката. Да не говорим, 4е за мен ли4но романтиката е в много малки и прости неща, като това да ми каже, 4е ме оби4а, да ме прегърне или да ми подари цветенце (е, признавам си, тва с цветето много рядко се слу4ва, ама не е сексът виновен за тая работа)
Да не говорим, 4е всъщност самото правене на секс може да бъде адски романти4но, ако е съпроводено от масаж, гушкане, много целувки и сякакви други нежности. Романтика не зна4и винаги и само ве4еря на свещи, пътека от розови листенца към леглото, вана с ароматни масла, скъпи подръци и другите работи дето ги гледаме по филмите.. Тя е в най-простите, но същевременно и мили нещица, които правите един за друг или заедно всеки ден. И не би трябвало сексът да ги убива.
![]()
Робинята на Quench
Според мене пък той е само за секса с теб![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Зависи от възрастта. Щото желанието му надделява над това да е мил да те целува само, той може да те обича но да не показва по начина о който ти искаш. Когато следващия път иска секс,му откажи и ако той се ядоса или пък почне да те врънка че иска значи е само заради секса с теб:/