.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Бай_брадър, нима няма зависими към алкохола? Познавам хора, които след дълга пиянска нощ, на сутринта им се е искало още повече да се размажат.. И познай какво става вечерта..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    Приемам че според статистиката която си изложил това е вярно , но пропускаш нещо много важно : Аз утре мога да не близна ни капка алкохол , но ти не можеш да не си вземеш дозата.
    Напротив не пропускам нищо... Първо доколкото разбрах ти спореше, че гореспоменатата комбинация е едва ли не фатална. Смисъл, че оня е имал супер късмет, че е оживял. Просто показах, че би било супер късмет, ако не оживее, и че е в пъти по-опасно да се напиеш. Така че моля не отклонявай темата към някви измислени от теб неща, защото в крайна сметка започваш малко да си противоречиш...

И второ не разбирам за каква доза става дума... От всичките - канабис, ЛСД, екстази и кокаин само последните две могат да предизвикат ясно изразена психическа зависимост. Като екстазито в крайна сметка рано или късно писва. И мога лично за мен да кажа, че не ми е проблем да изкарам, без което и да е за неограничен период от време. А закачане за алкохола има... И то какво...

Guest

Re: няколко наведнъж?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    един фр вчера на един купон първо изпуши 2-3 цигари трева, после прие ЛСД и бонбон, накрая - кокаин трябваше да тръгвам и не знам кво е станало с него . какъв е ефекта от такава смесица?
    ave ei ne moje my stani ni6y e lsd i bonbon ni6y ne ti staa samo mnoo filmi p1k kokata nema da go tra6ne tolkoz 6e my stane qko i nema da yse6ta bonbona tai 4e taq kombinazciq e mnoo v1zmojna daje qka bix probval )ama moji i o6ti poi4i....se pak:Pp!!!JOINT!!!RLz!!!!XEPO :Ppa da i g1bki pxxx mnoy qky....ooo otvori mi sa o6ti apetit xixix ai 4ay i s1s zdrave...

Докато ти го мислиш, на него му е супер яко

Guest
    Доста от познатите ми са смесвали трева с лсд но кокаин с лсд и трева тоя трябва да се е размазал тотално
    Нможе да умре но като му мине ефекта от тревата определно ще му се иска в най добрият случай ще се оттърве с повръщане в най тежкия ще е като стъпкан и ще си кеси в токсикологията след клизма
    но кво да ти кажа не го мисли ГЛУПАК абсолютен

Guest
    ебати токсичния \ако\ се е събудил...може да се е неутрализирало тва сичкото, ама само в най-добрия невъзможен случай

AXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

Ако видя някъв такъв на купона ще му счупя главата куха !! Ебаси и наркомана скапан.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LJ_23
    Ако видя някъв такъв на купона ще му счупя главата куха !! Ебаси и наркомана скапан.
    хахахахахаах ти така си мислиш, но какво би станало.. хаха не се перчи пред хора, които не знаеш в какъв филм са, защото колкото и си миличък като се надрусаш, ако някой ти се направи или недай си боже ти посегне.. мм грозно се получава..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Не мисля да се друсам. А и е имало такива случаи, в които са идвали друсалки на купон в нас и набързо са си тръгвали.

Guest
    абе я се 4укаи по горите беееееееее!да те видим как 6е 4упи6 глави на наркомани,кво те бърка тебе 4е друсат?гледаи си мизерния 4алгарски животец,ходи си по кръ4ми и си живеи без да се прави6 мн мн,4е 4овек никога не знае от къде какво 6е му доиде до главата

Guest
    абе я се 4укаи по горите беееееееее!да те видим как 6е 4упи6 глави на наркомани,кво те бърка тебе 4е друсат?гледаи си мизерния 4алгарски животец,ходи си по кръ4ми и си живеи без да се прави6 мн мн,4е 4овек никога не знае от къде какво 6е му доиде до главата
    Ела ми го кажи това в очите бе, наркоман пропаднал !!!

Guest
    пропаднала или не ама си живея 4удесно.само от мисълта какъв ви е кефа да се събирете 100 4овека да се наливате с някви водки на бясната 4алгия ме ужасява,но не ви псувам кви сте,кво правите 6тото просто ни наи-малко НЕ МЕ ЕБЕ,така 4е траи и не изкарваи хората,които ползват наркотици някви парцали.нали се се6та6 4е по тая логика ние съ6тото може да ви го кажем за пиенето,

Супер фен Аватара на b0Nb0n

един фр вчера на един купон първо изпуши 2-3 цигари трева, после прие ЛСД и бонбон, накрая - кокаин трябваше да тръгвам и не знам кво е станало с него . какъв е ефекта от такава смесица?
    az nemoga da razbera kvo na pita6 nas obadi mu se i go pitai nego toi znae nai dobre
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Guest
    tos jiv li e razbra li mn mi e intr

ухаааа е не, ако оцелее, стисни му ръката от мое име. Аз на 2 бонбона и след тва 5чка (и то споделена) едвам издържах, a това, което ти казваш, че е погълнал приятеля ти, си е достойно за рекорд...

2-3 цигари трева? За кво количество става въпрос?

А ти щом си толкова загрижен за него,че да пускаш теми,що не опита да го спреш или поне да останеш,да видиш оживял ли е ?!
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си