.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    D.O.Double"G"
    Guest

Кво Да Права..Аре помощ :(!

Оффф ми значи..Има 1 момич което харесваХ супер много , но то се даржеше хипер студено с мен и чувствата ми от минаха след около месец..То е от моя клас и всеки божи ден се виждаме...Онзи ден имах рожден ден...Имаше си пиене и сичко весело беше ...Тя се напи и си легна на кревата , аз седнах до нея и я попитах как е..Тя отговори че е добре и мн весело си прекарва..В тоя момент нещо ми подксказа че трябва да я целуна и така и направих..Целунах я по устата но не с език и тя ми каза "Станка не си пиян не прави глупости!" Аз казах извиняваи и я оставих след маалко тя доиде и ме гушна , целуна ме по устата и тя и аз реших да пусна език .. и от тогава цялата вечер (8-11) Не спряхме да се натискаме..Обаче след Р.Д.-то осъзнах че наистина я ОБИЧАМ само като приятелка ..Тя каза че ходим а аз я попитах дали има чувства към мене , тя каза ДА и ми зададе същия въпрос , но аз отговорих с НЕ и тя се разплака. Днес в у-ще се правеше че не ме познава и ме изолираше а уж се разбрахме да забравим сичко и да останем приятели...Момичето е наистина карсиво и супер мноу държа на него .. Незнам точно какви са чуствата му към мене , но искам да си я върна..Тя ме избягва и прочие и никак не ми е приятно...Кажете ми как да постъпя и толкова ли е лоша постъпката ми... ?!

Guest

Re: Кво Да Права..Аре помощ :(!

Цитирай Първоначално написано от D.O.Double"G"
    Оффф ми значи..Има 1 момиче което харесваХ супер много , но то се даржеше хипер студено с мен и чувствата ми отминаха след около месец..То е от моя клас и всеки божи ден се виждаме...Онзи ден имах рожден ден...Имаше си пиене и сичко, весело беше ...Тя се напи и си легна на кревата , аз седнах до нея и я попитах как е..Тя отговори че е добре и мн весело си прекарва..В тоя момент нещо ми подксказа че трябва да я целуна и така и направих..Целунах я по устата, но не с език и тя ми каза "Не си пиян не прави глупости!" Аз казах извиняваи и я оставих ,след маалко тя доиде и ме гушна , целуна ме по устата и тя и аз реших да пусна език .. и от тогава цялата вечер (8-11) Не спряхме да се натискаме..Обаче след Р.Д.-то осъзнах че наистина я ОБИЧАМ само като приятелка ..Тя каза че ходим, а аз я попитах дали има чувства към мене , тя каза ДА и ми зададе същия въпрос , но аз отговорих с НЕ и тя се разплака.След това продължихме да си говорим и тя каза ,че ще го забрави но.... Днес в у-ще се правеше че не ме познава и ме изолираше а уж се разбрахме да забравим сичко и да останем приятели...Момичето е наистина карсиво и супер мноу държа на него .. Незнам точно какви са чуствата му към мене,знам само че ги има , но искам да си я върна..Тя ме избягва и прочие и никак не ми е приятно...Кажете ми как да постъпя и толкова ли е лоша постъпката ми... ?!
    (Ако има някакво значение и 2та сме на 14)

Guest

Оффф ми значи..Има 1 момиче което харесваХ супер много , но то се даржеше хипер студено с мен и чувствата ми отминаха след около месец..То е от моя клас и всеки божи ден се виждаме...Онзи ден имах рожден ден...Имаше си пиене и сичко, весело беше ...Тя се напи и си легна на кревата , аз седнах до нея и я попитах как е..Тя отговори че е добре и мн весело си прекарва..В тоя момент нещо ми подксказа че трябва да я целуна и така и направих..Целунах я по устата, но не с език и тя ми каза "Не си пиян не прави глупости!" Аз казах извиняваи и я оставих ,след маалко тя доиде и ме гушна , целуна ме по устата и тя и аз реших да пусна език .. и от тогава цялата вечер (8-11) Не спряхме да се натискаме..Обаче след Р.Д.-то осъзнах че наистина я ОБИЧАМ само като приятелка ..Тя каза че ходим, а аз я попитах дали има чувства към мене , тя каза ДА и ми зададе същия въпрос , но аз отговорих с НЕ и тя се разплака.След това продължихме да си говорим и тя каза ,че ще го забрави но.... Днес в у-ще се правеше че не ме познава и ме изолираше а уж се разбрахме да забравим сичко и да останем приятели...Момичето е наистина карсиво и супер мноу държа на него .. Незнам точно какви са чуствата му към мене,знам само че ги има , но искам да си я върна..Тя ме избягва и прочие и никак не ми е приятно...Кажете ми как да постъпя и толкова ли е лоша постъпката ми... ?!

Guest

Еми момичето е наранено от това, че не си отвърнал на чувствата си. А и изглежда, че ти не си наясно със тях. Потърси я и й кажи, че съжаляваш, че си се страхувал, но вече знаеш какво изпитваш, и че искаш нея. Гушни я пак, погали я и дано нещата се оправят. Но тря да си настоятелен, един път си я наранил, втори път лесно няма да се впусне в тая игра..

D.O.Double"G"
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Еми момичето е наранено от това, че не си отвърнал на чувствата си. А и изглежда, че ти не си наясно със тях. Потърси я и й кажи, че съжаляваш, че си се страхувал, но вече знаеш какво изпитваш, и че искаш нея. Гушни я пак, погали я и дано нещата се оправят. Но тря да си настоятелен, един път си я наранил, втори път лесно няма да се впусне в тая игра..
    Не човек аз я ОБИЧАМ КАТО ПРИЯТЕЛКА неискам да ходя с нея..Прости искам да си я върна като фр щото аз съм човек който има не много ИСТИНСКИ приятели и тя е 1 от тях и си я искам обратно...Аз и обясних че съжелявам тя каза да не се обвинявам и да го забравим,но тя не го забравя дееебаа

Не човек аз я ОБИЧАМ КАТО ПРИЯТЕЛКА неискам да ходя с нея..Прости искам да си я върна като фр щото аз съм човек който има не много ИСТИНСКИ приятели и тя е 1 от тях и си я искам обратно...Аз и обясних че съжелявам тя каза да не се обвинявам и да го забравим,но тя не го забравя дееебаа
    Ami nqma da go zabravi mili4uk libovta ne se zabravq 6tom e vlubena v teb a ti ne izpitva6 su6toto na4i i e trudno dori da bude v tvoita kompaniq samo

^Sweety^Evil^
    Guest
    of i az imah podoben sly4ai obi4ah edno mom4e kazah my otrqza me i sega ne iskam da se vijdame da govorim dura dura i da mi se izvini se taq.E glei ti kvo pravi6 ve4erta i se natiska6,celyva6 q dava6 i nadejdi i q reje6-->GENIQLNO!!! predstavi si tq predi da ne te e haresvala i ve4erta sled postupkite ti da se e vlubila Trqbvalo e malko da pomisli6 predi da deistva6!Nz no ako az sum na neino mqsto kakvoto i da napravi6 ...Just forget!!!!

Ами щом нещата опряха до тва дет пишеш ... трудно ше се разсее тая мътилка, дет е станала с вас. Но все пак ти пожелавам успех.

П.П. Тя няма да забрави лесно, защото просто те обича, харесва иии иии общо казано изпитва няк'ви чувства. Ще и мине, само да не се окаже, че щом те няма като приятел (гадже), няма да те има и като човек (приятел).

Guest
    Ти си тъпо гейче.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ти си тъпо гейче.
    Не спами бе, гейче! Не ми чети постовете, щот избиваш явно хиляди комплекси само с мисълта, че не моеш да кажеш нещо по-умно. Аре сиктир!

Guest
    Ти си тъпо гейче.
    Не спами бе, гейче! Не ми чети постовете, щот избиваш явно хиляди комплекси само с мисълта, че не моеш да кажеш нещо по-умно. Аре сиктир!
    Ти си говно. Ти си нищожество. Ти си едно нищо. Ти си дървен философ и всезнайко. Ти си Байо.

Ти си тъпо гейче.
    Ти си говно. Ти си нищожество. Ти си едно нищо. Ти си дървен философ и всезнайко. Ти си Байо.
    Да, BAYO съм! И кфо от тфа?

Guest
    Ти си тъпо гейче.
    Да, да, както кажеш...

D.O.Double"G"
    Guest
    Аз няма се примиря с факта чеее няма да ме има за нищо ..И ще се боря за нея не ме интересува..Са знам че постъпих лошо , но тя има чувства към мене -> МОЖЕ САМО СЪМ и симпатичен да не е чак влюбена.... Ааааааааа..........Не не неее няма да стане така...

D.O.Double"G", евала. Така бих постъпил и аз! Може пък и скрито да си я харесваш, нищо не се знае кво ще стане в бъдеще. Успех в начинанието, ааа и да пишеш кфо е станало

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с нея и се сдобрете.Плаче, защото самочувствието й е наранено според мен, а не толкова, че има чувства.Не мога да кажа нищо със сигурност.Дори и да я смяташ само за приятелка, то вие няма да сте приятели, защото тя има чувства някакви, а и нищо няма да е същото.

Град
    РЮАР
    Пич ти си си виновен.. и да не успееш да си я в1рнеш с1рди се единствено на себе си..

Град
    BULGARIA
    Ти си тъпо гейче.
    Да, да, както кажеш...

ЕИ гостчето ти ф или м си ????????

Как може да "обичаш" "момиче" "само като приятелка".
    Не ми изглежда естествено.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Dobre de kato ne izpitvash veche nishto kum neq zashto vuobshte si q celunal.. puk i to cqla vecher!izvinqvai ama si postupil gadno s momicheto i iskash sega da ti e priqtelka?tq ti e kazala,che ima chuvstva kum teb,ti si bil s neq i si q otrqzal po nai-ganiq nachin!kvo iskash ot gorkoto momiche!Tq sigurno se opitva daje da ne te vijda,ama kato ste vseki den zaedno pomisli kolko i e tejko!Chesto da si mislil predi rd-to ti!sega veche e kusno da ste priqteli...Pomisli malko i za neq i q ostavi da se posuvzeme!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Незнам но постъпката ти е много гадна. Не виждам какво точно можеш да направиш. Ако найстина искаш нещо ще го постигнеш. Пожелавам ти успех дано се получи, но сигорно и е много гадно и може би трябва малко да изкачакаш преди да направиш каквто и да е.

D.O.Double"G"
    Guest
    Emi ne6tata aza sega ne sa nai-loshi...momi4eto me haresva , govorim si ne mi e tolkova sardito i sega shte i kaja 4e ispitvam 4uvstva kum neq i ako iska da hodim da si pomisli hubavo , zashtoto az tursq seriozna vruzka..Moje da ne sum mn golqm ama ako misli 2 dena s mene 2 dena s drug se luje !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си