- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Daite savet4e molq vi
Zdr na vsi4ki! Ne znam dali temata e za tuk no imam nujda ot pomo6tta vi... Zna4i situaciqta e slednata-utre s gadjeto mi pravim 1 godina i iskam da otida da spq v tqh. Do tuka vsi4ko ok samo 4e imam stra6en problem s roditelite mi((( Adski strogi sa v nqkoi otno6eniq i problema e tam 4e nqma kakvo da kaja na na6ta za da otida v priqtelq mi... Nqma kakvo da gi izluja 6toto ne sa nikak tupi i 6te se usetqt na momenta,4e gi luja... Imah ideq da kaja,4e sum na rd na edna priqtelka i 4e podarukut koito sum vzela za gadjeto mi su6tnost e podaruk za neq,no maika mi vednaga 6e se useti 4e q luje,pri polojenie 4e znae 4e utre imame godi6nina i cqla sutrin sum q vrunkala za pari za podaruk za nego...Hora stra6no mnogo iskam da sum s nego utre ve4er, no kak da se izmukna ot vku6ti
((( Kakvo da kaja 4e da ne se osumnqt na6ite? Ako govorq s priqtelq mi i mu kaja (makar 4e toi znae mn dobre kak stoq ne6tata s roditelite mi) 6te kaje,4e si namiram opravdaniq...A az nqmam nikavi opravdaniq prosto ne znam kak da se izmkukna
(( Molq vi posuvetvaite me ne6to
![]()
На твое място бих им казала, че отивам у тях и точка - излизам си и въобще не ги слушам. Все пак това е една година, трябва да се отпразнува. Съжалявам, ако съвета ми не ти допада, но не виждам друго решение. Бъди настоятелна и дръж на своето! Успех, мацка!
Възраст?
Аз със сигурност не бих пуснал 14-годишната си дъщеря.(примерно, не казвам, че имам такава :Р )
Ne sum na 14- na 17 sum. Ne moga da kaja taka za6toto togava e absurdno da izlqza izob6to ot vku6ti... Prosto roditelite mi sa super konservativni i ne razbirat nqkoi ne6ta...Te si jiveqt po nqkvi tqhni si principi i ne mogat da razberat na4ina na jivota na moito pokolenie. Ne moga da razbera za6to sa takiva.Za6to ne sa kato ostanalite orditeli?Imam priqtelki na moita vuzrast, koito jiveq s priqtelite si,a na6ite za edno prespivane nqma da me pusnat
Ot kakvo me pazqt tolkova 4e seki put trqbva da luja kude hoda
Za6to ne mogat da proumeqt 4e ne sum malka ve4e sled nqkolko meseca 6te navur6a 18,a te me komandvat i mi nalagat tqhnite principi sqka6 sum na 12
Hora 4estno vi kazvam ne izdurjam ve4e..Utre 6te mi sasipqt celiq praznik,a tva e nai-hubaviq den v jivota mi... Purvata mi seriozna vruzka s edinstveniq 4ovek,kogato sum obi4ala nqkoga,a te 6te sasipqt si4ko...
![]()
Ide mi da hvana da se metna otnqkude,za da razberat 4e te sa me prinudili
![]()
Моето предложение е просто да им кажеш, че излизаш, ще се видиш с приятеля си послучей годишнината ти.Ти сама каза, че не си малка и скоро ще навършваш пълнолетие.Може би се притесняват за тебе(кой знае от кви неща...) А в твоя случей нямам идея с кво да ги подмамиш....сама каза че ако се опиташ да ги излъжеш веднага ще те разберът,така че не ти остава нищо друго освен да проведеш един разговор на 4ри очи с майка си(можеш да атакуваш фронта по отделноако ме разбираш) Айде стискам палци и дано не ти се провали празника!
Мила ,историята ти ми е много позната,защото моите родители са същите!И да говориш с тях няма да те разберат и няма да те пускат никъде ..знам че идеята ми е малко луда но просто не виждам друга алтернатива ... щом вашите заспит излез от вкъщи и иди при него ... това е надявам се да съм ти била полезна ! УСПЕХ,мила!!!
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Поговори с родителите си...Или поне с майка си-тя ще те разбере по-добре.Обясни й как се чувстваш и колко много искаш това.Все пак си на 17 вече и буи трябвало да си разумен човек.Обясни им че могат да ти имат пълно доверие и се надявам да те разберат.Успех![]()
just a kid۵
Все един от ваште трябва да е по- мекушав и да проявява повече разбиране.Аз предлагам да седнеш да си поговориш с него като възрастни хора и га му обясниш , че имате годишнина и искаш да я прекараш с него.Кажи им , че няма от кво да се притесняват и че си достатъчно голяма да мислиш и решаваш сама.И като те изнервят просто ги попитай те от луната ли падат и никага ли не са били влюбени?
Макар че според мен е късно за съвети, действай бързо,шото имаш само един ден, а за да те пуснат трябвало е от по отдавна да ги увещаваш!Дано само не е късно!
Maika mi..nqma da q komentiram prosto Za neq sex-a predi braka e grqh to4no zaradi tva nqma da me pusne ne zaradi drugo. Poprincip ba6ta mi e po-meku6av,no tq go kustri protiv mene.. A i toi su6to nqma da se navie da me pusne.. Off prosto... ne moga da razbera za6to sa takiva. Nabutaha me v nai-6ibanoto daskalo v cqla sf ot koeto razboh nervanata sistema i v stremeja si uj da mi pomognat i osigurqt bude6te mi sasipaha jivota ot 8-mi klas nasamSega,kogato sre6tanh 4ovek,koito me podkrepq i obi4a te sasipvat i vruzkata mi s nego pak v stremej da me opazqt. I ot kakvo me pazqt? She me prinudqt da na[pravq nqkoa glupost,za koqto posle cql jivot 6te sujalqvat...
така...това с вършенето на глупости си го избиваш от главата.А ти сама каза ,че приятелят ти те разбира и сигурно ще прояви разбиране , защото най-вероятно не за 1. път ти забраняват да ходиш при него,..е факт че няма да е възхитен,но.....родители кво да ги праиш....
Според мен оба4е е важно да поговориш с тях и то много сериозно и да им обясниш как се чувстваш, защото все пак са ти родители и вярвам просто се стремят да направят най доброта за теб, но очевадно са на грешен път.
Подобен разговор би подобрил взоимоотношенията ви и ако не успееш да ги навиеш за утре поне ще направиш крачка в посока личната ти свобода
Еми не знам говорили с ваште не ми се струва да са толкова консервативни.На колко е гаджетоти те познават ли го?
това беше моя милост, но както винаги забравих да се логнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не ги вини, че не те пускат.Притесняват се за теб, нормално.
Мен да не мислиш, че ще ме пуснат, въпреки че съм на 16.Просто се примири и това е.Прекарайте си добре през деня, а ако няма никой у тях супер.![]()
"Кръвта вода не става"
Ако смяташ, че приятелят ти с който ще се разделите рано или късно е по важен от семейството, което оства за цял живот, измъкни се посред нощ и иди у тях, скарай се с родителите си, загуби тяхното доверие само за едното ебане....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Моя с1вет е да говориш с ваще и да им кажеш всичко " от - до ".. не са малки.. мисля че биха те разбрали...
Айде Успех !
eh sladorano..ne ti zavijdam..i az iam takiva problemi s nashte....no kakto kazaha nqkoi po nagore..nai dobre e da im kajesh...zashtooto posle kato razberat she stane po losho..i she im izgybish doverietoo..obesni im.4e pravite edna godishina..4e tozi den e specialen za teb..i ako ne te razberat..prosto si izlez.. !!!
Еми говори с майка ти тя трябва да те разбереа и ти си на 17
Ne stava duma za ednoto ebane. Prosto tozi den e vajen kakto za men,taka i za vaprosnoto mom4e i e normalno da iskame da sme zaedno... Tva e nai-vajniq den v jivota mi do sega... Obicham go toq 4ovek i ne iskam nerabzranite mi roditeli da provalqt vsi4ko... Ako opitam da se izmukna ot vku6ti 1-vo priqtelqt mi nqma da se suglasi posred no6tite da bqgam i da hodq v tqh i t.n. puk i sled tova posledstviqta prosto ne mi se misli kvi 6te sa... S maika mi nqma na4in da se razbera ve4e se ubedih totalno.Tq si znae neinoto,a az ne moga da priema na4inat na jivot,koito mi nalaga. Za kapak na vsi4ko nasuskva ba6ta mi protiv mene... Ot 3 ili 4 4asa ne sum sprqla da pla4a..prosto mi idva otvutre i ne moga da spraGadjeto mi razbra za kakvo stava duma i ne mi napravi abs nikakuv problem,no na men mi e super kofti za6toto iskah to4no taq ve4er da sum s 4oveka kogoto obi4am
![]()
V kraina smetka sigurno 6te se vidim prez denq...Osven ako ne pribegna kum plan "bqgstvo posred no6t" no...sumnqva me 4e 6te mi dade