- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Daite savet4e molq vi
Zdr na vsi4ki! Ne znam dali temata e za tuk no imam nujda ot pomo6tta vi... Zna4i situaciqta e slednata-utre s gadjeto mi pravim 1 godina i iskam da otida da spq v tqh. Do tuka vsi4ko ok samo 4e imam stra6en problem s roditelite mi((( Adski strogi sa v nqkoi otno6eniq i problema e tam 4e nqma kakvo da kaja na na6ta za da otida v priqtelq mi... Nqma kakvo da gi izluja 6toto ne sa nikak tupi i 6te se usetqt na momenta,4e gi luja... Imah ideq da kaja,4e sum na rd na edna priqtelka i 4e podarukut koito sum vzela za gadjeto mi su6tnost e podaruk za neq,no maika mi vednaga 6e se useti 4e q luje,pri polojenie 4e znae 4e utre imame godi6nina i cqla sutrin sum q vrunkala za pari za podaruk za nego...Hora stra6no mnogo iskam da sum s nego utre ve4er, no kak da se izmukna ot vku6ti
((( Kakvo da kaja 4e da ne se osumnqt na6ite? Ako govorq s priqtelq mi i mu kaja (makar 4e toi znae mn dobre kak stoq ne6tata s roditelite mi) 6te kaje,4e si namiram opravdaniq...A az nqmam nikavi opravdaniq prosto ne znam kak da se izmkukna
(( Molq vi posuvetvaite me ne6to
![]()