- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момчетата са по-тъпи от момичетата?
Не ме карай да пускам още по-тъпа тема, моля те.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Омг момчетата са тъпи ми вие бе курвенца тъпи само знаете да се ебете с богаташите да ви копуват квото искате![]()
![]()
![]()
Vladoka rulzzz
И двата пола са еднакво умни.То си зависи от самата личност, а не от пола.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
btw nii si4ki se razjdame s ednakuv broi mozu4ni kletki =>vsi4ki sme v na4aloto ednahkvo umni no posle se razli4avame po tova 4e ediniq se starae da dostigne do vurha na 6astietu a dr se zadovolqva s malku iiii ... su6o taka ne si4ki sme kurvenca i ne si4ki samo moim da se ebem i da bur6im toaletni ... nii su6u imame ambicii koito sledvame zatui 4e mislq 4e tazi tem e bezmislena .... no avno avtora nz razlikata ... i tei izleze nito momi4etaat nito mom4etat sa po umni i ot 2 pola ima takiva ...![]()
ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....
Напротив, то е ясно и доказано, че жените са по-слаби мислители(умници), иначе щяха да заемат длъжности, каквито и мъжете, но в повечето случай само си мечтаятПървоначално написано от Steli{P}
![]()
spored men momchetata sa po-glupavixax mmm taka si e ... ne kazvam 4e nqma nqkoi koito sa mn umni-sreshtat se na po princip .. :P \
/
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
Щом в Библията пише ... Бог създаде първо човека а после редом до него и жената като негов помощник .... НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА ПОВЕЧЕ .... а фактите че зад всяко нещо на земята стои мъжа.... политика спорт медицина открития и така нататак .... ако някоя жена ми каже в кое по точно са по- мъдри от мъжете просто не знае къде живее.... е да верно ...в интригата в предателствата и в основата на всички воини на света да ... е там просто от вътре ви идванямате грешка .....
срамежливостта е проява на липса на качества.... защо трябва да бъдете това което не искате да бъдете ??? няма логика :] ... бъдете себе си ....
Хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахаха!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
Била момиче и трябвало да ви подкрепя.![]()
Даже да не е вярно?!
![]()
![]()
Ама сте прости...тази тема доказва, че момчетата са по-умни.
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
е и аз съм момиче, но не твърдя, че момчетата са глупаци... нито пък, че жените са по-умни .. според мен и в двата пола си има "тъпи" и в двата пола си има "умни" ... незнам само авторката на темата какво разбира под "тъп" и под "умен" ... тва че някой път момчетата се държат детски и необяснимо не значи, че се глупави ... а това ,че авторката е попаднала на някои глупак не значи ,че всички са такива...
а по това, че щом съм момиче задължително трябва да покрепя мнението, че сме по-умни и не говорим зад гърбовете си СЪМ НАПЪЛНО ПРОТИВ ТОВА ТВЪРДЕНИЕ
за жалост и от двата пола си има по някои "черна овца"![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
хахах.
без коментар![]()
най-точния отговор . ето така се отговаря на такива теми ... които няма да се стигне до съгласие и единно мисленеПървоначално написано от lesstats
![]()
=D>![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
ух доста време ми отне да го прочета цялото
значи цялата борба между половете е нещо мн мн мн тъпо
няма смисъл от тая работа
и когато някоя си там напише нещо тъпо не е нужно ние /мъжете/
да нападаме и ние щот така става мазало
дай да признаем че няма по -умен пол
има толкова доказателства и за едната тезаи за другата
ама истината е че двата пола не се препокриват
и едните и другите са много различни и не можем да сравняваме общността като цяло
![]()
Абе незнам какво разбирате под тъпи но според мен има тапаци и от двата пола таче не се големейте че сте по умни от нас.Първоначално написано от sexygirls
Всепак имаме една глава повече от вас.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
А за какво са връзките тогава - момиче + момче. Според мен по този начин хората се допълват дори и едната половинка да е по-умна, а другата по-красива те стават единно цяло... А тази тема е пълна глупост и не мога да разбера защо създавате безсмислени дебати... И ако се чудите защо мъже заемат по-вайните постове то е поради простата причина че повече издържаме на стрес и сме способни да вземаме решения самостоятелно. Умствените възможности не играят никаква роля, не че няма и жени политици !
още един глас, че момичетата са по-тъпи![]()
ХодещСъвет, ходи си яж яйцата, че тука само простееш братко. Не те знам дали си Ходещ съвет, ма по-вероятно е да си ходещ простак![]()
![]()
Ami temata e super....glupava spored men.Nqma takova ponqtie kato momi4etata sa po-umni mom4etata ne stavat za ni6to.Kakto ima izklu4itelni mom4eta s izklu4itelni ka4estva,harakter,viziq i dr taka ima i takiva momi4eta.Kakto ima zagubeni mom4eta...ubitaci im vikat po-4esto taka ima i momi4eta ubita4ki.
Tova do tuk bqha strani4nite mi nabludeniq,za6toto az li4no ne delq horata na ubitaci i nz si kakvi.Spored men vuv vseki moje da nameri6 ne6to stoinosto i unikalno.
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!