Мерси на всички ви за отговорите! За първи път пиша такава, хм, сълзлива тема и не очаквах да има полза от това, честно...
Значи, не обръщам случилото се на някаква трагедия. По общоприетите романтични скали това е нещо мимолетно, занимавка, играчка...Но се оказа, че за мен не е. За него сигурно е било, а и да не е - какво значение има сега?
Нещо заформихте някакъв спор за сериозността...какво имам предвид, като казвам, че не е несериозен. Ами, имам предвид точно това, защото имах възможността да го опозная. Нали разбирате, че не говорим за класическия случай на "я, ква си готина, айде на кафенце, уфф, миУо (еей, ще издивея някой път, като чуя това), звездите ти са бляскави колкото очите на небето (кво да е), айде само да спиш с мен...опа...аз трее да бягам, сори"...Човекът си имаше интереси, поведение, характер (много инатлив и чепат такъв, като моя, но и затова се разбирахме, сигурно), държеше се на положение...затова е абсолютно нелогично да изчезне така. От други хора, които познавам, бих очаквала такова нещо...
Няк'къв Гост - много съм съгласна с това, което казваш. Че не всичко трябва да е черно и бяло - и то не е, то е една гъста неравна маса от сиво с черни и бели точки по него (значи - модерно, а?)...може би затова пуснах тази тема - защото много рязко реагирах, или и аз не знам...Е, каквото съм направила, направила съм го...вчера го срещнах на улицата, той ме спря (аз щях да го подмина!) и само вика: "При --да речем, Мария -- ли отиваш?"...аз му казах "да", той кимна, врътна се на една страна и си тръгна - това е. Човек, с когото съм имала доста общи преживявания, с когото сме говорили за неща, които не сме споменавали пред други...любовта, привличането или каквото и да е там - махайте го настрана - най-много ми липсва самото му присъствие.
Честно казано, най-голямото ми притеснение в случая е свързано с един въпрос. Да не би да ме е приемал като приятел, да е видял, че аз нещо прекалено се "привързвам" към него и затова да се е изпарил? Което пак е незряло, нали, и въпреки това...
Как мислите, дали е възможно, по това, което прочетохте?