- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко време се подстригвате?
На колко време се подстригвате?Аз на 6 седмици или на 8....А вие?[/u]
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
може би всеки месец а може и по често...
![]()
За месец косата ми достига критичната дължина от 1 см, след което вече не мога да я трая и я премахвам.
Моята коса расте със страшна скорост и ми се налага да я подстригвам доста често!![]()
Емм аз се подстригвам сама, така, че си режа някакви кичурчета от косата когато ми падне (ето защо прилича на...айде да не казвам кво)
Иначе сериозно се подстригвам веднъж годишно. Трябва по-често, ама тая коса не расте бе.![]()
оф, и аз имам чувството, че моята кичара расте с 5 милиметра на десетилетие. знам, че не е така, но аз старателно си вярвам.
стрижа се много рядко... 2 пъти в годината. след некви дни ще ми се наложи пак заради бала.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Az naposledak po4nah na 5-6 meseca 6otot ne iskam da si reja kosata
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
2-3 месеца ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Когато се сетя![]()
хаха как ще си режете косите само 2 пъти в годината..хахах
че това иска поддържане,косата малко или мн изгаря,изтощава се..
Аз я стрижа на месец и половина най-много.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Ей така, аз си я "режа" даже по-рядко.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами аз също съм се постригвала сама тъй като фризьорите ми вземат повече, и ходя 1-2 пъти в годината на фризьор
на 3 месеца
az hodq na frizior razli4no zavisi kak raste.kosata mi ponqkoga za 1 mesec raste barzo,no ima meseci s koito imam 4uvstvoto 4e ne raste
Живей за мига на щастието
на всеки 2 месеца
molqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq vie ludili ste we hora edin put v godinata xaxaxa maleeeeeeeeeeeeee ako ne seki mesec to prez dva pone kakvo e tova ne6to edin put v gosdinata i posle se 4udite shto ne vi raste kosata ami kak iskate da raste kato ne i odrqzvate vryh4etata male male zle zle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edin put v godinata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
podstrigvam se kogato vidq 4e mi cufti kosata...nqma opredeleno vreme kogato da se podstrigvam![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
poprincip kogato se setq no zadyljitelno predi lqtoto i v nachaloto na uchebnata godina sled tova za koleda posle za proletnata vakanciq i to mai stana na 3 meseca xaxa![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ами.........когато ми нацъфти косата![]()
еми аз съм гола глава и се минавам с машинката през 3 дена![]()
на месец два
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...