.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Guest
    molqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq vie ludili ste we hora edin put v godinata xaxaxa maleeeeeeeeeeeeee ako ne seki mesec to prez dva pone kakvo e tova ne6to edin put v gosdinata i posle se 4udite shto ne vi raste kosata ami kak iskate da raste kato ne i odrqzvate vryh4etata male male zle zle edin put v godinata

kosata raste ot korenite ne ot vryh4etata! i rqzaneto na vyrhovete negarantira po byrz rastej drug e vyprosa 4e kato nacyfti i sled tva kogato kosyma raste se razdvoqva....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    molqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq vie ludili ste we hora edin put v godinata xaxaxa maleeeeeeeeeeeeee ako ne seki mesec to prez dva pone kakvo e tova ne6to edin put v gosdinata i posle se 4udite shto ne vi raste kosata ami kak iskate da raste kato ne i odrqzvate vryh4etata male male zle zle edin put v godinata

kosata raste ot korenite ne ot vryh4etata! i rqzaneto na vyrhovete negarantira po byrz rastej drug e vyprosa 4e kato nacyfti i sled tva kogato kosyma raste se razdvoqva....
    ми тя расте от корените ама когато е нацъфтяла връхчетата се раздвояват и се късат и тя отгоре расте ама надолу няма промяна дължината си седи една и съща!
    А когато се подстрижат нацъфтелите крайща косата се освобождава може да диша и съответно не само че расте по-ързо,но това си личи и на дължина!

Цитирай Първоначално написано от ultra
    хаха как ще си режете косите само 2 пъти в годината..хахах
    че това иска поддържане,косата малко или мн изгаря,изтощава се..
    Аз я стрижа на месец и половина най-много.
    Точно!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен
    На 3-4 седмици

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    1 път на 10-11 месеца последните 2 години Това е на фризьор, но обожавам да хвана ножицата и да се развихря. Не съм ходила от края на юли миналата година. Преди ходех по-често и най-много да си отрежа връхчетата сама, докато тази година си направих и бретон сама и въобще си смених цялата прическа

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ей така, аз си я "режа" даже по-рядко.
    ако и къпането ти е такова ще си мн зле...
    нищо лично...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Nqkyde na 3-4 meseca si q podstrigvam.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

На един-два месеца.Не обичам дълги коси а и моята определено има нужда всеки месец горе-долу да се подстригва

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    нищо лично...
    Идиотка

Аз фризьори много мразя. Изключителна непоносимост имам. И за това ходя супер рядко - 2 пъти в годината. Само не ми отваряйте големите усти да ми обяснвате как не расте и не знам си какво?! Разсте си супер нормално, изглежда МЕГА добре - гъста е, блясък има, здрава е, не пада. Дори не е нацъфтяла.
    Така че много зависи от коста - ако я мажеш на 3 седмици с бои и лайна много ясно, че ще имаш нужда от специалист да ти я вкара в нормално положение. Моята мила коса си се чувства чудесно и без фризьори.

Saatana vittu perkele hate crew!

Re: На колко време се подстригвате?

okolo mesec i polovina nai-mnogo dva,no zavisi ot sustoqnieto na kosata mi!

Ами на 4-5 месеца някъде

samo kogato nacuvti,poneje moita kosa po4ti ne raste ili az taka si mislq.Vinagi prez jivota si sam iskala da imam dulga kosa,no neznam za6to ne se polu4ava.Nqkoi da znae ne6to ,naistina efikasno ,taka 4e kosaata da raste?!?

Тъпият фризьор последният път не я подстрига равно Това е една от причините и аз да мразя фризьори. Ултра, много забавно. Ела да ми видиш косата, 100% е по-хубава от твоята. И тогава правИ подобни забележки.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

много рядко...искам ДЪЛГА коса и вече само ходя при флизиорката за да ми слага маски и за ....бала...сещате се

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Black_Rosse
    много рядко...искам ДЪЛГА коса и вече само ходя при флизиорката за да ми слага маски и за ....бала...сещате се
    A we nau4ete se dylgata kosa ne se ostavq samo da si raste sama , bez da se hva6tat vr1h4etata , i bez izob6to da se podstrigva!
    Az vseki mesec s1m na frizior, i kato iskam d1lga kosa mu kaja da q oformi,no da zapazi dyljinata i da hvane c1ftq6tite krai4eta ako ima takiva.
    A pove4eto leiki ,kakto i po-gornata si mislqt "az iskam d1lga kosa, aide sa nqma da se podstrigvam ta da si raste ..."
    Prosto nqmam dumi....

Град
    В нас!
    Тъпият фризьор последният път не я подстрига равно Това е една от причините и аз да мразя фризьори. Ултра, много забавно. Ела да ми видиш косата, 100% е по-хубава от твоята. И тогава правИ подобни забележки.
    Само като си представя,че се подстригвате веднъж в годината и си представям каква ще ти е гривата.И аз не обичам фризьорите,защото общо взето правят каквото си наумят и не те слушат какво им казваш,ама това не е извинение.Все пак това е една коса и тя ще порасне рано или късно.Както имаше една приказка "Коса расте,ама акъл няма да ти дойде..."(или нещо подобно)...
    Ела да видиш моята коса...третирам я с какво ли не и не си е загубила блясъка.Режат ми краищата на месец,месец и половина по простата причина,че косата трябва да "диша" и да расте нормално.За мой голям късмет моята расте страшно бързо и нямам никакви оплаквания...
    Ето ти снимка,сама прецени.
    http://img220.imageshack.us/img220/2...belio23kq9.jpg

Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    нищо лично...
    Идиотка

Аз фризьори много мразя. Изключителна непоносимост имам. И за това ходя супер рядко - 2 пъти в годината. Само не ми отваряйте големите усти да ми обяснвате как не расте и не знам си какво?! Разсте си супер нормално, изглежда МЕГА добре - гъста е, блясък има, здрава е, не пада. Дори не е нацъфтяла.
    Така че много зависи от коста - ако я мажеш на 3 седмици с бои и лайна много ясно, че ще имаш нужда от специалист да ти я вкара в нормално положение. Моята мила коса си се чувства чудесно и без фризьори.
    Същото по-горе се отнасяше и за теб.

Искам да допълня,че Гостенката малко по-горе от моя пост ви го е написала доста добре.Като искате да ви растат косите,ходете по-често на фриз.,за да ви обира поне краищата,а не да ви прави нова прическа.Един интересен факт ще ви издам,може и да знаете,но при пълнолуние косата,ако се подстриже расте доста по-бързо.Аз използвам този метод и при мен действа.Опитайте,нищо не ви коства.С малко допълнителни средтсва-като ампулки и подхранващи маски ще имате блестяща грива.
    Ай чао ви.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    на 1 месец
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ми веднъж на 3-4 месеца...

Всяка коса си расте различно!

1 -2 пъти в годината [/list]

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Az niakade na 2-3 meseca,poniakoga i na 3-4,za6toto iskam dalga kosa,pak moiata vaob6te ne znae kakvo e caftej.Hi4 ne mi cafti,za koeto se kefia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си