.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Пожелавам ти все пак късмет и успех!Има терапии и т.н...ако те заинтересува нещо повече .. пиши ми ЛС или на е-майла и ще питам и ще ти кажа..
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

...

Чесно казано за сега нещата са добре, решили сме какво ще правим и ще го направим!Благодаря пак за коментарите!

Любима моя приятелко .....това което се случва в живота ти е повече от УЖАСНО !Знам колко много обичаш Ивчо - знам също че и той те обича повече от всичко!Да... живота е гаден ... винаги отнема хората които обичаме ... от които имаме нужда... хората които ни дават сили да живеем.... знаеш че аз съм до теб и винаги ще е така ! Обичам те много !!!!!!

Просто всяка дума е безсилна
    ... но във тебе като рана
    ще пари мисълта,че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    животът да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш."

Повече от фен
    Град
    Душицо, аз също си те обичам но и 2-те знаем, че сме безсилни и неможем да направим нищо... Много си те обичам и приемам подкрепата ти!Благодаря, че те познавам, след време ще си ми още повече нужна и ти го знаеш.

Град
    in ur dreams
    neznam kak da ti kaja da bqde6 silna pri polojenie 4e lubimiqt ti 4ovek si otiva neznam kak bix post1pila az sigurno 6te se s1sipq ot m1ka . no 6te te pos1vetvam ne6to mila ne mu pokazvai 4e strada6 na nego mu e dostat14no tejko i edva li iska da te gleda kak se s1sipva6 ot m1ka. pomogni mu kato b1de6 postoyanno do nego. napravi dnite mu prekrasni neka tazi godina b1de va6ata nai prekrasna godina. neka si otide s mis1lta 4e e bil nay obi4aniq 4ovek na zemqta, a s1m i sigurna 4e e taka.
    obi4ai go

Знай че НИКОГА запомни НИКОГА - Няма да те оставя !!!! Винаги ще съм го теб !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ... но във тебе като рана
    ще пари мисълта,че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    животът да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш."

Нормално е да ислаш да дадеш живота си за него - това е част от любовта. Каквото и да ти кажа, мога само да ти съчувствам, защото напълно да се поставя на твоето място не мога. Бъди с него, разсейвай го, изпълни някоя негова голяма мечта, прави му подаръци, радвай се с него на малкото време. Ии запази в сърцето си красивите спомени. И всеки път като заговорите за тази болезнена раздяла го спирай, целувай го, разейвай го. Струва ми се, че това е всичко, което можеш да направиш за него. Бъди до него. Съжалявам наистина за кофти ситуацията

Повече от фен
    Град
    Мерси наистина за съветите.Вече съм решила какво трябва да правя.Бъдете щастливи с половинките си защото съдбата поднася най - гадните си "подаръци" на тези който уж обича!Бабси миличка знам че ще си до мен.Благодаря ти, че ти ми вдъхна сили за да продължа да се боря.Благодаря и на останалите, че станахте част за малко от мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си