- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя го обича...но едва ли той ще доживее 1 година
Колко ли тъпо би звучало да ти кажа да си силна?Опитвам се, но не мога да си представя как аз бих се чувствала, ако изпадна в такава ужасна ситуация, направо не знам.Много съжалявам, че ще стане така.Но все пак се опитай поне остатъка от живота си да го прекараш с него, да бъдете заедно, той да е щастлив.Това е най-важното.
toва ,което ти се случва е ужасно и искрено съжалявам![]()
незнам как се чувстваш , не съм била на твое място и честно казано не искам да бъдано... моя съвет е прекараите заедно незабравими моменти , опсипи го с цялата си любов и внимание, накараи го да се чувства добре и истински щастлив ...
дръж се миличка ние сме с тебе.... независимо, че не те познавам най- сърдечно ти съчувствам и дано прекарате назабравими моменти, които ще оставят следа в сърцето ти и ще накарат любимия ти да си отиде с усмивка на уста ...![]()
![]()
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
tova e ujasno badi do nego vseki mig i mu pokazvai kolko go obi4a6 i sajelqvam![]()
Vseki 4ovek,umira,no ne vseki jivee istinski!!!
Neznam kakvo da kaja nqmam dumi s koito da izrazq tova koeto mislq... prosto znai che sichki koito sme procheli tazi tem mislim za vas i vie i nai-veche ti ne si sama zashtoto 100-ci hora si mislqt za vasI nikoga nqma da si sama
![]()
Requiem for a dream....
Благодаря за пореден път.Незнам какво да кажа, просто думите ми не стигат.Колкото и на силна да се правя в момента само аз знам какво ми е и само аз виждам тези горчиви сълзи.За него давам живота си, душата си и сърцето си за да живее, но живота е скапан...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo kofti....nz kakav savet moga da ti dam osven da de6 vsi4ko ot sebe si za da go preodolee6
Аз съм студен човек и за това вижадам нещата правилно...
ще ти кажа само, че "времето е отговор на всичко"
Ще се минат годи след неговат смърт и ти ще плачеш много, вереме пак ще мине и времето ще ти донесе нови неща и с тях блаженната забрава, смътен спон ще остане за него, един мрамор - студен.
Съжелявам че той си отива толкова млад без да е остваил нещо зад себе си, освен сянката, която ще изтле заедно с тялото му.
"Огледай се и образа си млад
сгълчи за туй, че грях към всички прави
с това, че послесмъртен дубликат
не ще от хубоста си да остави."![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Много съжалявам...Аз мисля че трябва да си с него колкото и да ти е трудно! Самия факт че си пуснала тази тема показва че много го обичаш и ако не прекараш оставащото време с него ще съжаляваш после!!!
Знам какво е да загубиш любим човек който много обичш, знам не е лесно всеки ти казва бъди силен, ние ще сме до теб, когато ти потрябваме, недей да правиш глупости, знай живота продължава не се предаваи и така нататъка, но те незнаят какво изпитваш какво чустваш. Че ходиш после като уграбен без душа вирееки в пространството, но с времето ще се оправиш макар и много малко пак можеш да заобичаш. Аз искренно се надявам да се оправи или поне да прекара последните си мигове в прегрътките ти, и ти гледаи да си до него защото аз небях, изках да запазя хубавите спомени и не бях там когато си замина, неможах да и кажа какво чуствам. Съжалявам само за едмо че последния ден не бях до нея.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ot kakvo e bolen ?![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
това е много гадно много съжелявам.... единственото което бих ти казала е да бъдеш до края с него и да си прекарате последните мигове щастливо....
![]()
![]()
![]()
има ли значение, неразбирате ли че е момичето го боли да каже от какво е болен, пък е мног гадно всеки да не пита как стана, незнаех и т.н.т.
emi az kvo da kaja to edno i sa6to mislq 4e seki trqq ti kaje osven 4e sajalqvame za tebe mnogo i kakto kaza ti d ane go pojelavame daje na nai lo6iqt si vrag . i da priememe savetati da ne se otkazvame ot liubovta i momentite s liubimiq 4ovek i d ane se karame za gluposti .az 4e sam tolkva korav 4ovek i ne se poddavam na 4uvstvata si sega se raz4uvstvah strahotno imah edin moment ot jivota si kogato zagubih liubim 4ovek ne be6e gaje a dqdo mi no da zn kakvo ti e mislq 4e nikoga nqma da go zabaravish a i ne trqbva no go zapomni s dobro i s hubavite momenti posle samo 6te se radvash 4e toi e bil v jivotati i moje bi sled okolo 1 ili 2 godini 6t razberesh kakvo vsu6tost e stanlo![]()
![]()
![]()
![]()
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
chudeh se dali da napisha neshto,zashtoto kakvoto i da e nqma da zvuchi na mqsto.V tvoeto polojenie bi vlqzul samo chovek,koito obicha silno.Samo pri misulta i na men mi se kusa surceto... Moga samo edno da kaja ne misli za kraq...ne misli che vsichko shte svurshi.Postarai se da jiveesh vseki moment sqkash e posleden,da budesh s nego,da go obichash i edin den da si kajesh dadoh vsichko ot sebe si i toi si zamina shtastliv i obichan. Mojesh samo da budesh do nego,da se naslajdavash na malkite neshta i dori na sekundite s nego.
няма значение от какво е болен просто живота му свършва и незнам какво да правя както с мен така и с живота си и с него незнам дори какво да му казвам освен обичам те постоянно и непрестанно!
Budi s nego za da mu bude po leko i nezabravai che sichki tuka sa s tebe;]Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
Requiem for a dream....
" obi4am te " v takav moment vur6i 4udesa
Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P
Добре..НЯМА болест,която е неизлечима!Това го казвам от опит.ДА,била съм на твое място,но НЕ за 1г,а за 1месец живот!Умира приятеля ти и то заради катастрофа,която .. ТИ си искала да идеш,знам какво е,гледала съм го и съм виждала как умира .. защото няма сили просто,сърцето му не издържа освен на апарат.1г после съм била сама,защотот не мога да го забравя.И сега не съм го забравила,но знам,че той е някъде горе и ме гледа,и иска да съм щастлива,макар и с друг и да постигна всички неща,за които сме мечтали двамата.Знам какво е да си на погребение на човека,който си обичала и обичаш най-много.Само където ТИ не знаеш какво е да чакаш за донор за сърце и да виждаш как всеки отказва и ти хлопа вратата под носa и да казват,че и тяхното дете умира,но няма да дадат органите му,а в същотот време техните предлага луди пари и пак нищо.Сори,но не очаквай някой да ти съчувства без да знае от какво е болен..А и между другото ти на колко години си?А той на колко е?И .. все пак колкото и да ти е голяма болката .. имаш сили да пуснеш тема,но не и да кажеш от какво е болен .. ей това не го разбирам,чесно..Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
съжалявам много...това е ужасно тъжно...
не съм преживявала подобно нещо, пък и не съм видяла толкова много от живота че изобщо да го сравнявам с някаква болка от загуба която съм преживяла...ако изобщо има нещо по-лошо от това да чувстваш как живота на любимият ти човек се изплъзва!
винаги съм била заобиколена от хора които са силни и борбени, наистина много от приятелите ми са си отивали от тоя свят, много от тяхните роднини също, но те са продължавали напред.. и аз незнам как! понякога се питам как го правят...но аз не съм преживявала толкова голяма загуба и не мога да ти дам никакъв съвет....
толкова тежки моменти съм имала, толкова разбити мечти, но сега разбирам, чак сега, колко важно е да покажеш на някой че го обичаш, докато не е станало късно, а не да се затваряш в себе си и да мислиш само за своите проблеми. верно, стана като в онези отнесени стихове на тъпите поети които разказват за нещо което никога не са преживявали, за болка която никога не са почувствали, за тъга която никога не са усещали, за любов за която никога не са се борили...еми и аз съм така. и не знам какво е да губиш толкова важен за теб човек, и никога може би няма да разбера, но това не ме успокоява, защото ... човекът който обичам не знае че го обичам. и дори любовта ми някога да отшмее и да хлътна по някой друг пак няма да мога да му покажа колко го обичам! ех, такъв е живота!
ще ти кажа само едно : имай надежда и не губи вяра, звучи изтъркано ама сигурно помага. живей с мисълта че правиш всичко за него, продължи живота си и го обичай докато той не си отиде... а ако любовта е толкова силна, значи ще победи ии смъртта!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
[/quote]
Добре..НЯМА болест,която е неизлечима!Това го казвам от опит.ДА,била съм на твое място,но НЕ за 1г,а за 1месец живот!Умира приятеля ти и то заради катастрофа,която .. ТИ си искала да идеш,знам какво е,гледала съм го и съм виждала как умира .. защото няма сили просто,сърцето му не издържа освен на апарат.1г после съм била сама,защотот не мога да го забравя.И сега не съм го забравила,но знам,че той е някъде горе и ме гледа,и иска да съм щастлива,макар и с друг и да постигна всички неща,за които сме мечтали двамата.Знам какво е да си на погребение на човека,който си обичала и обичаш най-много.Само където ТИ не знаеш какво е да чакаш за донор за сърце и да виждаш как всеки отказва и ти хлопа вратата под носa и да казват,че и тяхното дете умира,но няма да дадат органите му,а в същотот време техните предлага луди пари и пак нищо.Сори,но не очаквай някой да ти съчувства без да знае от какво е болен..А и между другото ти на колко години си?А той на колко е?И .. все пак колкото и да ти е голяма болката .. имаш сили да пуснеш тема,но не и да кажеш от какво е болен .. ей това не го разбирам,чесно..[/quote]
Да знам какво е да гледаш любимия ти човек да си утива и да неможеш да направиш нищо, да искаш да свалиш хиляди звезди за да изпълнят твоето желание, да му помогнат да оздравее е и да не става. Да си безпомощен и да гледаш мъката , страданието и желанието му за живот в очите и да не можеш да му помогнеш.
Добре..НЯМА болест,която е неизлечима!Това го казвам от опит.ДА,била съм на твое място,но НЕ за 1г,а за 1месец живот!Умира приятеля ти и то заради катастрофа,която .. ТИ си искала да идеш,знам какво е,гледала съм го и съм виждала как умира .. защото няма сили просто,сърцето му не издържа освен на апарат.1г после съм била сама,защотот не мога да го забравя.И сега не съм го забравила,но знам,че той е някъде горе и ме гледа,и иска да съм щастлива,макар и с друг и да постигна всички неща,за които сме мечтали двамата.Знам какво е да си на погребение на човека,който си обичала и обичаш най-много.Само където ТИ не знаеш какво е да чакаш за донор за сърце и да виждаш как всеки отказва и ти хлопа вратата под носa и да казват,че и тяхното дете умира,но няма да дадат органите му,а в същотот време техните предлага луди пари и пак нищо.Сори,но не очаквай някой да ти съчувства без да знае от какво е болен..А и между другото ти на колко години си?А той на колко е?И .. все пак колкото и да ти е голяма болката .. имаш сили да пуснеш тема,но не и да кажеш от какво е болен .. ей това не го разбирам,чесно..[/quote]
Да знам какво е да гледаш любимия ти човек да си утива и да неможеш да направиш нищо, да искаш да свалиш хиляди звезди за да изпълнят твоето желание, да му помогнат да оздравее е и да не става. Да си безпомощен и да гледаш мъката , страданието и желанието му за живот в очите и да не можеш да му помогнеш.[/quote]
Ам само не разбрах защо цитира моя пост,темата не я пуснах аз.някакво друго момиче,просто й казах как съм била на нейно място,даже много по-зле.Имала съм само месец ... А и все още се чувствам виновна за станалото с него![]()
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Има ли смисъл на мен не ми е ясно да обяснявам от какво при положение че има една година...не ми е ясно това какво ще ти помогне да разбереш.Да ме питаш какво му е е се едно да слагаш сол в раната.Съжалявам за случилото се с теб.На моя приятел родителите също хвърлят луди пари за да му помогнат но за РАК лек няма ... Годините нямат значение!Не сам 15 годишна тинейджърка която я тресе хормона нито приятеля ми е някой селски бек.Казвам го за последно мисля че отчет за години име пол раса недавам съжалявам.Съчувствие и милостиня не прося а прост съвет как да се държа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА,има смисъл да кажеш какво му е,защото медицината се развива с всеки изминат ден и може някой да знае някакво лечение и да помогне!А за лечението мпже още да не е стигнало до вас.Затова те питам какво му е,не просто от любопитство.Може някой да е изпитал нещо много близко до твоето.А за годините му питах пак относно това,може да има донорство (ако сте съвместими) или ако е на определена възраст може да се прецени дали ще издържи и колко!Затова те питам .. не за друго.И все пак втората съпруга на баща ми е лекарка ... затова те питам..Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f