.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Сама каза, че до скоро се е държал добре с теб, което ме навежда на мисълта, че тва се е променило.Най-добре се изяснете и да се приключи всичко това.По-добре все някой да остане наранен отколкото да се чудите какво става и какво не.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

na nas jenite ustata nie dadena da govorim jalkoto oba4e e 4e nie ne q izpolzvame po prednazna4enie....pogovroi s nego kaji mu kak misli6 ti kaji mu kakvo jelae6 toi moje da iska su6totto

Питър4у
    Guest

Re: А какво да правя АЗ сега?

Той знае, че аз знам,че той знае, че аз знам.. Абе яж си путката ей!
    Ако нещо да ти я яде той за взаймно приятелско удоволствие, ебати и чучело.

Цитирай Първоначално написано от Питър4у
    Той знае, че аз знам,че той знае, че аз знам.. Абе яж си п*тката ей!
    Ако нещо да ти я яде той за взаймно приятелско удоволствие, ебати и чучело.
    ХааХаХАХАХАХА или просто ТИ не умееш да се изказваш ... така,че всички да те разберат ... като нямаш мнение по темата,по-добре замълчи не само да пишеш ей тъй...
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Guest

Знаеш, кат те чука биг по главата нема да го разбереш.. Ти си малко чалната няма проблеми. =D>

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Знаеш, кат те чука биг по главата нема да го разбереш.. Ти си малко чалната няма проблеми. =D>
    Хахаха,може да съм чалната (но само според теб) и поне не пиша безсмислени постове..Предлагам ти да полегнеш да си починеш,а утре ще пишеш пак :P
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Guest
    Дай му да те ебе

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дай му да те ебе
    Хахаха,нали това обяснявах до сега,че .. ако съм сигурна,че той все още го иска ... ще му дам всичко,което поиска.Но не знам вече той какво иска..

Че що питаш нас - той би трябвало по-добре от нас да знае какво иска и какво не иска от теб.Върви питай него - кво толкова?

Guest
    Това си е абсолютен сапунене сериеал, а това но колко ще се предсавеш няма абсолятно никакво значцение !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Че що питаш нас - той би трябвало по-добре от нас да знае какво иска и какво не иска от теб.Върви питай него - кво толкова?
    НЕ ВИ питам какво иска ТОЙ,а какво ДА НАПРАВЯ АЗ в тази ситуация!!!!!!!

Че нали ти казах вече - иди и говори с него - тва направи.Разберете се какво искате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си