- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А какво да правя АЗ сега?
Сама каза, че до скоро се е държал добре с теб, което ме навежда на мисълта, че тва се е променило.Най-добре се изяснете и да се приключи всичко това.По-добре все някой да остане наранен отколкото да се чудите какво става и какво не.
Не за вражда, за обич съм създадена!
na nas jenite ustata nie dadena da govorim jalkoto oba4e e 4e nie ne q izpolzvame po prednazna4enie....pogovroi s nego kaji mu kak misli6 ti kaji mu kakvo jelae6 toi moje da iska su6totto
Той знае, че аз знам,че той знае, че аз знам.. Абе яж си путката ей!
Ако нещо да ти я яде той за взаймно приятелско удоволствие, ебати и чучело.![]()
ХааХаХАХАХАХА или просто ТИ не умееш да се изказваш ... така,че всички да те разберат ... като нямаш мнение по темата,по-добре замълчи не само да пишеш ей тъй...Първоначално написано от Питър4у
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Знаеш, кат те чука биг по главата нема да го разбереш.. Ти си малко чалната няма проблеми. =D>
Хахаха,може да съм чалната (но само според теб) и поне не пиша безсмислени постове..Предлагам ти да полегнеш да си починеш,а утре ще пишеш пак :PПървоначално написано от Анонимко
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Дай му да те ебе![]()
![]()
![]()
![]()
Хахаха,нали това обяснявах до сега,че .. ако съм сигурна,че той все още го иска ... ще му дам всичко,което поиска.Но не знам вече той какво иска..Първоначално написано от Анонимко
Че що питаш нас - той би трябвало по-добре от нас да знае какво иска и какво не иска от теб.Върви питай него - кво толкова?
Това си е абсолютен сапунене сериеал, а това но колко ще се предсавеш няма абсолятно никакво значцение !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ ВИ питам какво иска ТОЙ,а какво ДА НАПРАВЯ АЗ в тази ситуация!!!!!!!Първоначално написано от Radeto_
Че нали ти казах вече - иди и говори с него - тва направи.Разберете се какво искате.