За съжаление неосведомения тука си ти.. първо никаде не съм казал, че коремните преси/мускули са излишни .. това за мазнинтие околко тях дет се изгаряли по-бързо направо ме разби, просто отива в някви фитнес форум бисери..

За коремните преси пък вобще не си запознат/а така, че моля без глупости .. първо се научете как се изпълнява упражнението, защото и аз ако тръгна мога да направя 50000 ама не е това целта .. второ корем никога не се тренира всеки ден, дори не и през ден, корем се тренира 2 пъти, да точно така - 2 пъти в седмицата! И не повече от 3х20 .. тия дет правели по 300 и не им мигва и нямали мускулна треска >>> ха-ха-ха-ха .. ясно ми е кви преси са правили ..

Другия огромен мит е това с изпотяването и найлоните и т.н. Та нека ти го обясня и него. Горенето на калории не е по никакъв начин свързано с изпотяването. Изпотяването е реакция на тялото при прекално затопляне ( когато се прави кардио се увеличава пулса, а от там и температурата ) и е с цел да го охлади. Двама човека правещи едно и също кардио в продължение, на 30 мин. ще са изгорили почти еднакъв брой калории ( е зависи какво са яли преди това, добавки и т.н. ) без значение дали единя плува в пот, а други има две капки на челото ( тук определна роля играят и отделящите жлези ).. съвсем друг въпрос е че потта трябва да се мие от кожата, а не да се втрива в нея благодарение на найлона/колана ..