- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За вас кандидатстващи...
Всички кандидатстващи, които не са се ориентирали къде и какво искат да учат вярвам, че ще е много полезен Фестивала на българското образование. Има щандове на около 50 училища - от детски градини до университети и колежи. Фестивалът е от днес до събота. Повече информация има на сайта: http://www.edufest.info/
Темата ми се стори най-подходяща за да задам въпроса си, а не да пускам цяла нова тема. Малко съм нетърпелива и затова ще ви помоля ако някой има достъп до линка "Прием 2007" в сайта на Русенския университет ( www.ru.acad.bg ), да сложи тук един PrintScrn на статистиката ако е възможно. Изключително ще съм ви благодарна! [-o< Просто вчера и днес цял ден се опитвам да се добера до нея, но не мога. Вероятно не само при мен е проблема, но и от друго място опитах и там не стана.![]()
Първоначално написано от MauMyHkaTa
Споко,момиче,всеки който кандидатства в Русенския университет е приет,така че,със сигурност си и ти.До сега аз не сум чула някой да не е влязал там.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ЕхехАми аз пък не съм чувала досега да приемат скъсани, но както и да е. Не че няма изключения де, но те са единици
Не съм от тях и все пак ще си проверявам за статистиката. Мерси за думите!
![]()
Хаха,те там не с 2ки,ами с -2 приемат,бе.Първоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Не знаех, но щом казваш...А между другото не се учудвам много, предвид факта, че от предварителните отличниците са 2 пъти по-малко от свободните места специално за една паралелка, която ме интересуваше мен, така че...
Няма да се учудя ако приемат някой и с 2 в името на това да се запълнят местата...
![]()