.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

За вас кандидатстващи...

Всички кандидатстващи, които не са се ориентирали къде и какво искат да учат вярвам, че ще е много полезен Фестивала на българското образование. Има щандове на около 50 училища - от детски градини до университети и колежи. Фестивалът е от днес до събота. Повече информация има на сайта: http://www.edufest.info/

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Темата ми се стори най-подходяща за да задам въпроса си, а не да пускам цяла нова тема. Малко съм нетърпелива и затова ще ви помоля ако някой има достъп до линка "Прием 2007" в сайта на Русенския университет ( www.ru.acad.bg ), да сложи тук един PrintScrn на статистиката ако е възможно. Изключително ще съм ви благодарна! [-o< Просто вчера и днес цял ден се опитвам да се добера до нея, но не мога. Вероятно не само при мен е проблема, но и от друго място опитах и там не стана.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Темата ми се стори най-подходяща за да задам въпроса си, а не да пускам цяла нова тема. Малко съм нетърпелива и затова ще ви помоля ако някой има достъп до линка "Прием 2007" в сайта на Русенския университет ( www.ru.acad.bg ), да сложи тук един PrintScrn на статистиката ако е възможно. Изключително ще съм ви благодарна! [-o< Просто вчера и днес цял ден се опитвам да се добера до нея, но не мога. Вероятно не само при мен е проблема, но и от друго място опитах и там не стана.

Споко,момиче,всеки който кандидатства в Русенския университет е приет,така че,със сигурност си и ти.До сега аз не сум чула някой да не е влязал там.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Ехех Ами аз пък не съм чувала досега да приемат скъсани, но както и да е. Не че няма изключения де, но те са единици Не съм от тях и все пак ще си проверявам за статистиката. Мерси за думите!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Ехех Ами аз пък не съм чувала досега да приемат скъсани, но както и да е. Не че няма изключения де, но те са единици Не съм от тях и все пак ще си проверявам за статистиката. Мерси за думите!
    Хаха,те там не с 2ки,ами с -2 приемат,бе.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Не знаех, но щом казваш... А между другото не се учудвам много, предвид факта, че от предварителните отличниците са 2 пъти по-малко от свободните места специално за една паралелка, която ме интересуваше мен, така че... Няма да се учудя ако приемат някой и с 2 в името на това да се запълнят местата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си